Meikkitrendit 2018 - mitä tuleman pitää?

9.1.2018

Vuonna 2018 meikki on yhtä aikaa luonnollinen, värikäs ja huoleton. Kuulostaako mahdottomalta? </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Meikkivuodesta 2018 tulee erityisen mielenkiintoinen. Vuoden trendeissä korostetaan yhtä aikaa luonnollista ihoa, värikästä statement-meikkiä ja viimeistelemätöntä huolettomuutta. Vaikka nämä asiat yhteen sovitettuina kuulostavat omituiselta, yhdistelmä on yllättävän toimiva. Inspiraation voi hakea 80- tai 90-luvuilta tai kehittää jotain aivan omaa - luovuus on todellakin IN!

Kuulas iho ja luonnollinen look

Korelaisen kosmetiikan ja ihonhoidon nousu vuonna 2017 heijastuu selkeästi myös alkaneen vuoden meikkitrendeihin. Raskaasti puuteroidut baking-meikit saavat jäädä unholaan ja niiden ohi nousee luonnollinen, lähes meikitön meikkipohja. Iholle haetaan kuultoa, hehkua ja tasaisuutta, joten puuterin voi todella unohtaa. Luonnollisuus näkyy myös kulmien ja huulten muotoilussa: kulmat saavat rehottaa luonnontilassaan ja huulten voimakas suurentaminen rajauksen avulla on niin passé.

Kokeile: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi tuo iholle mielettömän ihanan, heleän näköisen pinnan.

Huulikiillon juhlaa

Hei hei nestemäiset huulipunat, tervetuloa huulikiilto! Kuivahuuliset takuulla ilahtuvat uudesta kiiltotrendistä, joka nostaa kevyesti sävytetyt huulikiillot valokeilaan. Huulikiiltojen lisäksi trendituotteeksi nousee klassinen huulipuna, jota taputellaan iholle kevyesti sormin tai levitetään huolettomasti suoraan hylsystä. Lisää näyttävyyttä huulimeikkiin saa, kun punan päälle levittää kerroksen kiiltoa.

Kokeile: Akademikliniken Pure Lip Intense Berry on kevyesti sävyttävä huulivoide, jossa on uskomattoman täyteläinen kiilto.

Uudelleen muotoiltu rajaus

Luonnollisuuden lisäksi vuoden 2018 trendeissä suositaan luovuutta. Rajauksen saa nyt piirtää tylppäpäiseksi, reilusti ripsirajan yläpuolelle tai pelkästään alaluomelle. Luomivärit siirretään hetkeksi syrjään ja silmänrajaus saa ansaitsemansa huomion. Enää ei tarvitse kerrostaa luomelle lukuisia sävyjä tai tuskailla millintarkan siipirajauksen kanssa - mitä simppelimpi rajaus, sitä näyttävämpi tehokeino!

Kokeile: Erittäin tarkalla NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Ink Liner -silmänrajaustuotteella voi päästää luovan puolensa valloilleen.

Mikä on sinun värisi?

Värit ovat heti alkuvuodesta määrittäneet muotimerkkien näytöslavameikkejä. Näyttävään, yhdellä tuotteella luotavaan lookkiin voi käyttää yhtä hyvin luomiväriä, poskipunaa tai huulipunaa - pääasia on, että väriä löytyy ja kunnolla. Erityisen suosittuja statement-tyylejä ovat silmän sisänurkan korostaminen (kokeile esimerkiksi vaaleansinistä!), ohimoille asti nostettu poskipuna ja yhdellä värillä väritetyt silmäluomet (kannustamme myös tässä siniseen).

Kokeile: Sigma Créme de Couture Pressed Color Palette -luomiväripaletti sisältää punertavia, turkooseja, marjaisia ja violetteja sävyjä.

Hehku, hohto, hohde - rakkaalla lapsella on monta nimeä

Strobing-trendi muuttuu hieman ja luonnollisen meikkipohjan myötä aletaan suosia aiempaa enemmän kultaisia, roosahtavia ja samppanjan sävyisiä korostustuotteita. Myös korostuksen paikka muuttuu, ja vuonna 2018 diskopalloa muistuttavat poskipäät eivät enää ole muodissa. Korostus levitetään jatkossa lähestulkoon koko kasvoille luomaan illuusio terveen kuultavasta ihosta. Tumman, kylmäsävyisen varjostuksen sijaan meikissä aletaan suosia heleän pronssisia sävyjä.

Kokeile: Lancôme Custom Drops -hehkutipat sävyssä Golden Glow tuovat iholle upean, Rihanna-tyylisen kultahehkun!

Mikä trendeistä kiinnostaa erityisesti? Kommentoi ja kerro, aiotko ottaa nämä käyttöön omassa meikissä!

LUE MYÖS NÄMÄ

Ihonhoidon trendit vuonna 2018

Hiustrendit vuonna 2018

Joko kokeilit tätä tapaa käyttää silmämeikissä glitteriä?