Näin meikkaat lomalla

12.7.2018

Kaunis ja raikas kesämeikki syntyy kevyellä kädellä ja luonnollisen heleän lopputuloksen luovilla tuotteilla. Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Kaunis ja raikas kesämeikki syntyy kevyellä kädellä ja luonnollisen heleän lopputuloksen luovilla tuotteilla. Meikkiä voi myös täydentää värikkäillä rajauksilla, kirkkaalla huulipunalla ja kaunista hehkua tuovalla aurinkopuuterilla. Näillä vinkeillä syntyy helppo ja raikas kesämeikki!

Kevyt ja kuulas pohja

Kauniin meikkipohjan avain on hyvässä ihonhoidossa. Tasapainossa oleva iho näyttää hyvältä kevyelläkin meikillä, minkä lisäksi meikkipohjasta tulee tasaisempi ja kestävämpi, kun se yhdistetään hyvään ihonhoitoon.

Puhdista kasvojen iho aamuin illoin ihotyypille sopivalla puhdistustuoteella. Kasvojen puhdistus aamulla raivaa pois tieltä yövoiteen, kuolleen ihosolukon, hien ja ihon pinnalle yöllä erittyneet kuona-aineet, jolloin hoitotuotteet pääsevät imeytymään iholle paremmin ja meikkituotteet levittyvät tasaisemmin. Illalla se poistaa kasvoilta aurinkovoiteen ja iholle kertyneet epäpuhtaudet saaden ihon vastaanottavaiseksi yöllisille hoitotuotteille.

Kevyt ja vaivaton kesämeikki syntyy sävyttävällä päivävoiteella tai BB-voiteella, jonka monivaikutteinen koostumus korvaa parhaimmillaan niin kosteusvoiteen, meikkivoiteen kuin aurinkosuojankin. Vaikka et käyttäisi kesällä kasvoilla meikkiä, huolehdi silti ihon kosteutuksesta ja suojaamisesta auringon UV-säteilyltä, jotta iho säilyttää heleytensä ja hyvinvointinsa.

Vinkki: Kokeile Skin79 Super+ Beblesh Cream Best Set -settiä, joka sisältää kolme BB-voidetta. BB-voiteiden erilaiset koostumukset takaavat, että sinulla on läpi kesän sopivalta tuntuva meikkipohja ja sekoittamalla sävyjä keskenään varmistat, että se sulautuu aina täysin ihoosi. Kompaktit BB-voiteet kulkevat myös kätevästi mukana reissussa.

Kasvomeikkiin syntyy päivettynyt ilme aurinkopuuterilla ja heleällä poskipunalla. Sivelemällä aurinkopuuteria isolla siveltimellä kaikkialle kasvoille luot vaivatta luonnolliselta näyttävän päivetyksen. Voit myös muotoilla kasvoja aurinkopuuterin avulla käyttämällä aurinkopuuteria esimerkiksi poskilla ja hiusrajassa. Raikasta lopputulos sivelemallä poskipäille heleää poskipunaa.

Vinkki: Kokeile suosittua the Balm Bahama Mama Bronzer -aurinkopuuteria, jonka mattapintainen koostumus luo luonnollisen lopputuloksen. Valoa heijastavat MAC Cosmetics Extra Dimension Blush -poskipunat näyttävät upealta auringossa.

Kesämeikkiin saa erityistä heleyttä korostustuotteilla. Sipaisemalla kasvojen korkeimmille kohdille kuten poskipäille, kulmaluulle, nenänvarteen ja amorinkaarelle korostustuotetta saat hetkessä hehkeän lopputuloksen. Kokeile esimerkiksi voidemaista rms beauty Living Luminizer -korostustuotetta.

Luonnollinen silmämeikki

Helppo kesäinen silmämeikki syntyy kahdella tuotteella: ripsivärillä ja kulmageelillä. Taivuta ripset avataksesi katsetta ja korostaaksesi silmiäsi. Kokeile ruskeaa tai esimerkiksi tummansinistä ripsiväriä saadaksesi pehmeämmän lopputuloksen.

Kulmakarvat kehystävät kasvot, joten älä unohda huolitella niitä. Korjaa kulmien muotoa tarvittaessa kulmakynällä tai kampaa ne muotoonsa sävytetyllä kulmageelillä, joka korostaa niitä kevyesti.

Vinkki: Valitse kesäksi ripsiin lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri, joka kestää hikoilut ja uimiset, mutta lähtee vaivatta pois lämpimällä vedellä. Kokeile Clinique Lash Power Mascaraa, jossa on ripsiä pidentävä koostumus ja kapea, ripset tarkasti erotteleva harja. IsaDora Brow Shaping Gel -kulmageelistä löytyy sekä väritön että useita sävyllisiä vaihtoehtoja, jotka huolittelevat kulmakarvat.

Jos tiedossa on kesäjuhlia, ota ilo irti värikkäistä sävyistä. Värikkäät luomivärit ja ripsivärit sekä kirkkaat rajaussävyt näyttävät upeilta päivettyneillä kasvoilla. Upea silmämeikki syntyy myös paahteisilla, kullanhohtoisilla ja pronssinhehkuisilla luomivärisävyillä.

Vinkki: MAC Cosmetics Power Hungry Palette -luomiväripaletti on omiaan luonnollisiin kesämeikkeihin. Paletti sisältää kahdeksan luomiväriä ja yhden korostuspuuterin.

Kiiltävät huulet

Korosta huulia luonnollista sävyä antavalla huulivoiteella, joka sekä hoitaa huulia että antaa niille kiiltoa. Kevyen meikkipohjan ja luonnollisen silmämeikin pariksi sopii täydellisesti myös rohkeasti sävyä tuova huulipuna. Kesä helpoin meikki syntyykin laskemalla aurinkolasit silmille ja sipaisemalla huulille klassisen punaista tai herkullisen pinkkiä huulipunaa!

Vinkki: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulivoiteen hoitava koostumus sekä huolehtii huulien hyvinvoinnista että huolittelee ilmeen kevyellä sävyllä. Jos haluat huulille enemmän väriä, kokeile MAC Cosmetics Cremesheen Lipstick -huulipunia.