Näin meikkaat luonnolliset kulmakarvat

23.8.2018

Oli Rihannalla Voguen kannessa sitten kuinka ohuet kulmakarvat tahansa, me uskomme, että tuuheat ja luonnolliset kulmakarvat ovat tänäkin syksynä tyyli, jota moni tavoittelee.

Oli Rihannalla Voguen kannessa sitten kuinka ohuet kulmakarvat tahansa, me uskomme, että tuuheat ja luonnolliset kulmakarvat ovat tänäkin syksynä tyyli, jota moni tavoittelee. Nappasimme haastatteluumme toimistomme kulmakarvakuningattaren kruunua kantavan Ingridin ja selvitimme hänen upeiden kulmakarvojensa salaisuuden.

Mikä on paras vinkkisi tuuheisiin kulmakarvoihin?

"Paras vinkkini on luopua pinseteistä, vaikka se voikin aluksi olla vaikeaa. Lopetin omien kulmakarvojeni nyppimisen vuosi sitten ja nykyään poistan vain yksittäisiä hajakarvoja, jotka ovat selvästi väärällä paikalla."

Onko sinulla muita vinkkejä avuksi kulmakarvojen kasvatukseen?

"Hyvä kulmaseerumi auttaa tukemaan kulmakarvojen kasvua ja vahvistamaan kulmia. Esimerkiksi Lashfood Browfood Natural Eyebrow Enhancer -kulmaseerumi on erinomainen tuote ohuille, harvoille ja hieman liikaa nypityille kulmakarvoille. Se on itseasiassa maailman ensimmäinen ja ainoa ECOCERT-sertifoitu kulmaseerumi!"

Millä meikkituotteilla kulmakarvoista voi tehdä runsaamman näköiset?

"Niitä alueita, joilla kulmakarvat kasvavat harvempina voi täydentää kulmakynän tai esimerkiksi puuterimaisen kulmavärin avulla. Kulmat voi myös saada näyttämään runsaammilta harjaamalla niihin muotoa värittömällä kulmageelillä."

Ingridin tuotevinkit luonnollisen tuuheisiin kulmakarvoihin:

  • Harjaa kulmat muotoonsa kulmaharjalla. Kokeile esimerkiksi Sigma Brow & Lash Brush - E80 -harjaa, joka sopii sekä kulmakarvoille että silmäripsille.

  • Ohut kulmakynä on täydellinen tuote täyttämään kulmakarvojen aukkoja ja tuuheuttamaan kulmakarvoja. Kokeile esimerkiksi NYX PROFESSIONAL MAKEUP Micro Brow Pencil -kulmakynää, jonka tarkalla kärjellä on helppoa työskennellä. Jos kulmakarvoissasi on jo hyvä muoto, mutta ne kaipaavat vain lisää sävyä, kokeile puuterimaista kulmaväriä, joka luo luonnollisen ja pehmeän lopputuloksen. Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette -kulmapaletti sisältää kaksi sävyä, joiden avulla syntyy lähes jokaiselle sopiva sävy.

  • Väritön kulmageeli viimeistelee lopputuloksen ja tekee kulmista huolitellun näköiset. Ingridin suosikki on NYX PROFESSIONAL MAKEUP Control Freak Eyebrow Gel- kulmageeli, joka saa kulmat näyttämään runsaammilta, kun sen harjaa kulmakarvoihin ylös- ja ulospäin suuntautuvin harjanvedoin.