Näin pakkaat kosmetiikat kesälomareissulle - 7 vinkkiä

26.6.2018

Näillä kosmetiikkatuotteilla voit lähteä kesälomalle kompaktisti varustautuneena, mutta silti valmiina kaikkeen! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Jos edessä on kesälomamatka ja reissulaukussa on tilaa vain rajoitetusti, suosittelemme pakkaamaan näiden vinkkien avulla.

Suosi meikkipaletteja

Erilaiset meikkipaletit ovat käteviä ottaa matkalle, sillä samaan rasiaan on koottu kompaktisti yhteen täydellinen valikoima meikkituotteita. Tutustu esimerkiksi erityisesti matkalle mukaan tarkoitettuun The Balm Voyage 2 -meikkipalettiin, joka sisältää 9 hienojakoista luomiväriä, 2 poskipunaa, aurinkopuuterin, korostussävyn ja 2 huulipunaa eli lähes kaiken, mitä kesämeikkiin tarvitaan.

Valitse monikäyttöisiä tuotteita

Reissukassi kevenee kummasti, kun käyttöön valitsee tuotteita, jotka sopivat moneen tarkoitukseen. Pixi Illuminating Tint & Conceal on täydellinen tuote vaivattomaan meikkipohjaan. Tuubi kätkee sisälleen sävyttävän päivävoiteen, jonka koostumus hoitaa ja kosteuttaa ihoa sekä suojaa sitä auringolta (SPF 20). Tuubin korkissa on lisäksi voidemainen, iholla puuteriseksi muuttuva peiteaine, jonka pigmenttinen, kerrostettava koostumus peittää tummat silmänaluset ja epäpuhtaudet.

Uudet Lancôme Teint Idole Blush Sticks -poskipunapuikot tuovat heleää sävyä paitsi poskille myös huulille. Kätevä puikko sopii käytettäväksi myös lumivärinä ja saatavilla on useita sävyjä.

Käytä pitkäkestoisia koostumuksia

Kukapa haluaisi kesällä stressata kasvoille sulaneesta meikistä. Lämpimällä vedellä pois peseytyvä ripsiväri on kesän must have -tuote, sillä se ei leviä silmänympäryksille edes hiostavan kuumalla säällä ihon rasvoittuessa. Kokeile esimerkiksi pidentävää Clinique Lash Power Mascaraa, jonka kapea harja erottelee ripset kauniisti.

Kestävä silmämeikki syntyy vedenkestävillä By Terry Aqua-Print Eyeshadows -luomivärikynillä ja kulmat pysyvät hikoillessakin huoliteltuina, kun ne meikkaa muotoonsa vedenkestävällä MAC Cosmetics Fluidline Brow Gelcreme -kulmavärillä. Jos haluat kestävän kasvomeikin, syntyy sellainen Pixi H2O SkinTint -sävytteen geelimäisellä, kosteutta kestävällä ja ihon sävyä tasoittavalla koostumuksella.

Hyödynnät kätevät ihonhoitopakkaukset

Moni tuotemerkki tarjoaa käteviä tuotepakkauksia, joiden avulla voit paitsi tutustua merkin tuotteisiin, myös ottaa matkalle mukaan kokonaisen ihonhoitorutinin kompaktisti. Ikääntyvän ihon hoitoon kehitetty Mario Badescu Anti-Aging Kit muodostaa kattavan ihonhoitorutiinin, M Picaut Travel Kit hellii ihoa luonnonkosmetiikan avulla ja erityisesti nuorelle iholle kehitetty Shiseido Waso Set hoitaa ihoa mutkattomasti laadukkailla japanilaisilla tuotekoostumuksilla.

Turvaudu puhdistusliinoihin

Puhdistusliinat ovat kätevä apu kesällä, kun vettä ei aina ole saatavilla. MAC Cosmetics Demi-Wipes/ Little MAC -puhdistusliinojen pieni matkapakkaus kulkee reissussa vaivatta mukana ja puhdistaa iholta sekä epäpuhtaudet että meikit.

Jos saatavilla on vettä, mutta haluat välttää turhia puhdistustuotteita, kokeile MakeUp Eraser Mini -puhdistusliinaa, joka pyyhkii kasvoilta kaiken meikin ilman, että sen kanssa tarvitsee käyttää muita tuotteita. Liina poistaa jopa vesiliukoisen ripsivärin vaivatta ja peseytyy käytön jälkeen puhtaaksi pesukoneessa.

Muista nesterajoitukset lennolla

Jos lomareissuusi kuuluu lentomatka, muista varmistaa, että pakkaat käsimatkatavarasi nesterajoituksien mukaisesti - mikään ei nimittäin ole kurjempaa kuin aloittaa reissu luopumalla lempparituotteista turvatarkastuksessa.

Lentokoneeseen saa pakata litran nestemäisiä tuotteita ja yksittäinen tuote saa olla korkeintaan 100 ml kokoinen. Tuotteiden on mahduttava suljettavaan minigrip-pussiin. Ripsiväri, huulikiilto, meikkivoide, kosteusvoide, hajuvesi, deodorantti ja muut vastaavat kosmetiikat lasketaan nesteiksi, eli ole tarkkana, mitä aiot matkustamoon viedä ja pakkaa isommat tuotteet suosiolla ruumaan. Lue tästä artikkelista lisää tietoa lennolle vietävän kosmetiikan rajoituksista.

Älä unohda aurinkosuojaa

Jos et pakkaa lomalle mukaasi mitään kosmetiikkaa, ota mukaasi edes aurinkovoide. Aurinkovoide auttaa ehkäisemään ihon palamista ja UV-säteilyn aikaansaamia ihovaurioita. Kokeile esimerkiksi kasvoille ja vartalolle sopivaa Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 50 -aurinkovoidetta, joka on kehitetty erityisesti vedessä viihtyville. Miellyttävältä tuntuva aurinkovoide hyödyntää eko-testattuja aurinkosuojafilttereitä ja 95-prosenttisesti biohajoavaa koostumusta, jotka yhdessä minimoivat aurinkovoiteen vesistölle haitallista vaikutusta.

Katso tästä artikkelista lisää tietoa ihon suojaamisesta UV-säteilyltä ja parhaat tuotevinkkimme siihen.

LUE MYÖS NÄMÄ:

Näin suojaat ihosi auringolta oikein

4 vinkkiä kesäihon hoitoon korealaisella kosmetiikalla

Ota reissuun mukaan ainakin nämä 5 matkakokoista tuotetta