Näin teet heleän meikkipohjan

19.8.2018

Meikittömältä näyttävä meikki huolittelee kasvot ja saa ihon hehkumaan. Näillä vinkeillä onnistut!

Heleä ja luonnollisen raikas meikkipohja näyttää aina kauniilta. Paras lopputulos ei kuitenkaan synny pelkillä meikkituotteilla, vaan ihonhoidolla on olennainen osa. Iho on hehkeimmillään, kun se on tehokkaasti kosteutettu, sillä kosteutettu iho näyttää täyteläisemmältä ja valo heijastuu sen pinnalta kauniisti. Näillä vinkeillä luot kasvoille huolitellun meikkipohjan, joka ei tee ihosta meikatun näköistä.

Hoidettu iho näyttää hehkuvalta ja meikkituotteet levittyvät sille kauniisti. Moni tyytyy huuhtelemaan kasvot aamulla pelkällä vedellä, mutta hellävarainen puhdistus omalle ihotyypille sopivalla puhdistustuotteella varmistaa, että hoitotuotteet pääsevät imeytymään iholle ongelmitta ja meikkipohjasta tulee tasainen.

Kokeile esimerkiksi FOREO Day Cleanser -puhdistusvoidetta, joka sopii käytettäväksi sekä yksinään että ihonpuhdistusta täydentävän FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteen kanssa. Raikas puhdistusvoide muuttuu iholla kevyeksi ja ylelliseksi vaahdoksi, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa sekä jättää sen heleän näköiseksi. Puhdistusvoiteen päivittäiseen käyttöön sopiva koostumus sisältää ihosoluja ravitsevia probiootteja, runsaasti antioksidanttista C-vitamiinia sekä kosteuttavaa aprikoosiuutetta, jotka yhdessä kirkastavat ja hoitavat kasvojen ihoa.

Tasapainota iho puhdistuksen jälkeen kavovedellä ja painele iholle esimerkiksi Cremorlab T.E.N. Cremor Mineral Treatment Essence -hoitonestettä, joka täyttää ihon kosteusvarastot ja auttaa tehostamaan sen päällä käytettävien hoitotuotteiden imeytymistä iholle.

Kaikille ihotyypeille sopiva Cremorlabin hoitoneste on korealaisen ihonhoidon kulttituotteita. Se sisältää Cremorlabin patentoimaa T.E.N.-lähdevettä, jonka mineraalipitoinen koostumus hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Yhdessä fermentoitujen ainesosien, niasiiniamidin, ruusuveden, kamomillan ja rooibos-uutteen kanssa se auttaa tasoittamaan ihon pintatekstuuria sekä häivyttämään iholta juonteita ja laajentuneita ihohuokosia. Ihosta tulee ohuen hoitonesteen vaikutuksesta täyteläisen kosteutettu, kirkas ja heleä samalla kun se on valmis vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet.

Kasvoseerumi on ihonhoidon ahkera työjuhta, jonka avulla iholle on mahdollista imeyttää runsaasti hoitavia tehoaineita. Kasvoseerumin ohut koostumus imeytyy iholle tehokkaasti ja kohdistaa vaikutuksensa ihon erityisiin ongelmiin.

Kokeile esimerkiksi NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex -seerumia, joka tarjoaa monipuolisen lähestymistavan ihon pinnan hoitoon hyaluronihapon avulla. Tehotiiviste yhdistää 15 erilaista hyaluronihapon yhdistelmää ja esiatetta peptidejä hyödyntävään kuljetusteknologiaan. Vesipohjaista kosteutusta tuova tehotiiviste auttaa ihon pintaa näyttämään täyteläisen kosteutetulta, tasaisemmalta ja kimmoisammalta samalla kun se saa ihon tuntumaan miellyttävältä. Tehotiiviste auttaa myös parantamaan muiden ihonhoitotuotteiden aktiiviaineiden imeytymistä iholle.

Lukitse seerumin ihoa hellivät ainesosat kasvoille ihotyypillesi sopivalla kosteusvoiteella. Tutustu esimerkiksi Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cream -voiteeseen, jonka ikääntyvälle iholle kehitetty koostumus sisältää tehokasta punaista merilevää. Kasvovoide kohdistaa tehonsa ikääntymisen aiheuttamiin juonteisiin ja ryppyihin häivyttäen niitä ja pehmittäen kasvojen ihoa. Kasvovoide heleyttää ihoa ja palauttaa sen luonnollisen hehkun. Kasvovoiteen nopeasti imeytyvä koostumus levittyy iholle helposti.

Luonnollisen heleä meikkipohja syntyy BB-voiteen avulla. Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Gold on korealaisen kosmetiikan klassikkotuotteita, joka sekä hoitaa ihoa että tasoittaa sen sävyä. Kolmivaikutteinen BB-voide auttaa lisäksi suojaamaan ihoa UV-säteilyltä samalla kun sen hoitavat tehoaineet hoitavat ja ravitsevat ihoa. BB-voiteen täyteläinen, iholle sulava koostumus auttaa ylläpitämään ihon kimmoisuutta kullan ja kaviaariuutteen avulla.

Lisää kasvoille hehkua aurinkopuuterin ja korostuspuuterin avulla. bareMinerals Invisible Bronze -aurinkopuuterin silkkinen, uskomattoman hienojakoinen koostumus vangitsee kasvoille päivetystä jäljittelevän, luonnollisen kauniin ja lämpimän hehkun. Aurinkopuuteri levittyy kasvoille luonnollisen näköisenä Duo-Fiber Collection Limited Edition -setin Real Techniques Duo-Fiber Face Brush -siveltimellä.

Lisää kasvojen hehkua heleällä poskipunalla. Clarins Blush Prodige Illuminating Cheek Colour -poskipuna sävyssä Sweet Rose tuo kasvoille raikkaan ja luonnollisen lopputuloksen. Levitä poskipuna poskipäille aurinkopuuterisivellintä kapeammalla sivetimellä, jotta saat kohdistettua sen oikealle ihoalueelle.

Lisää kasvoille hehkua korostusvoiteella. Ihon heleyttä lisäävä Yves Saint Laurent Touche Éclat Glow Shot -korostusvoide hyödyntää palkitusta Touche Éclat -valokynästä tuttua koostumusta, hyaluronihappoa, antioksidanttista E-vitamiinia ja kultaisina hohtavia pigmenttejä, jotka yhdessä häivyttävät kasvoilta väsymyksen merkkejä ja tekevät ihosta täyteläisemmän näköisen. Korostusvoiteen hienojakoiset mikrohelmet jättävät kasvoille upean hehkun ilman glitter-kimallusta. Levitä korostusvoidetta poskipäille, kulmaluulle ja nenänvarteen beautyblender-meikkisienellä painellen.

Sivele kasvoille lopuksi kevyesti irtopuuteria kiinnittääksesi meikkipohjan. Kokeile läpikuultavaa Maybelline Master Fix Loose Powder -irtopuuteria, jonka uskomattoman hienojakoinen koostumus kiinnittää meikkipohjan sekä häivyttää samalla laajentuneita ihohuokosia ja muita ihon pinnan epätasaisuuksia. Mattapintainen irtopuuteri luo luonnolliselta näyttävän lopputuloksen.

Käytä puuterin levitykseen esimerkiksi Sigma Round Kabuki Brush - F82 -sivellintä. Jos ihosi kiiltelee helposti, painele irtopuuteri kasvoille puuterivipalla saadaksesi mattaisemman lopputuloksen. Jätä poskipäät ja nenänvarsi puuteroimatta, jottei niiden hehku himmene.