Ota reissuun mukaan ainakin nämä 5 matkakokoista tuotetta

31.5.2018

Kävimme valikoimamme tiheällä kammalla läpi ja löysimme parhaat tuotteet mukaan matkalaukkuun. </br> </br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Monelle kesä merkitsee ennen kaikkea matkustamista ja useita lyhyitä ja pitkiä reissuja. Vaikka matkoja ei varsinaisesti olisi suunnitteilla, on hyvä pitää kaapissa pieni arsenaali matkakokoisia tuotteita, jotka on helppo napata mukaan rinkkaan, matkalaukkuun tai käsimatkatavaroihin aina tarvittaessa. Pikaisesta mökkimatkasta tulee huomattavasti mukavampi, kun mukana ovat kunnolliset ja luotettavat tuotteet ihon- ja hiustenhoitoon.

Kokosimme artikkeliin kauneustiimimme luotettuimpia, matkakokoisia tuotteita valikoimastamme. Lisää vaihtoehtoja löydät matkakokoista kosmetiikkaa yhteen kokoavalta sivultamme.

Jes, matkalle! Matkakokoista kosmetiikkaa on saatavilla niin hiuksille, iholle kuin meikkipussiinkin.

MAC Cosmetics Demi-Wipes-meikinpoistoliinat - Meikinpoistoliinojen avulla ihon puhdistus onnistuu myös haastavissa olosuhteissa. Erityisen ihastuneita olemme MACin puhdistusliinoihin, sillä ne ovat ihanan pehmeää materiaalia ja puhdistusainetta on imeytetty niihin runsaasti. Matkakokoinen meikinpoistoliinapaketti riittää 30 puhdistuskertaan - ja vielä pidemmälle, jos jokaisen liinan puolittaa ennen käyttöä saksilla. Terv. nimim. Tarkan markan neiti -88

Maria Nilan hiustuotteet - Maria Nilan hiusten pesuun ja hoitoon tarkoitetuista tuotteista on saatavilla kätevät 100 millilitran koot. Hiusvärin ei tarvitse antaa haalistua lomallakaan, sillä myös Maria Nila Colour Refresh -värinaamioista on saatavilla pieni matkakoko.

Pixi Best of Bright -ihonhoitopakkaus - Pixin suosittu kolmen tuotteen pakkaus sisältää savipohjaisen puhdistusvoiteen, heleyttävän savinaamion ja brändin tähtituotteen, Pixi Glow tonic -kasvoveden. Matkustamisen aiheuttama stressi samentaa ihoa, jolloin kirkastavat ihonhoitotuotteet ovat enemmän kuin paikallaan.

Lumene LÄHDE Kosteuttava Kasvosuihke - Jos kauneustiimimme jonkun tuotteen nimeen vannoo, niin kasvosuihkeen! Kasvosuihke on ihana lentomatkan virkistäjä, kätevä kosteuttaja ja kasvoveden korvaaja. Pienestä 50 millilitran suihkeesta riittää yllättävän moneen käyttökertaan.

FOREO Luna Play -kasvoharja - Parasta Luna Play -kasvoharjassa on, ettei se vie arvokasta nestetilaa käsimatkatavaroissa. Kasvoille tarkoitettu, minikokoinen puhdistuslaite pitää huolen ihon syväpuhdistuksesta myös reissussa. Heti kotiin palattua ei siis tarvitse suorittaa intensiivistä kuorinta- ja naamiorutiinia, kun iho on puhdistettu huolellisesti myös matkan aikana.

Mitä pakkaat mukaan reissuun? Suositko tuttuja tuotteita vai kokeiletko uusia?

PS. MACin matkakokoiset meikit ovat täydellisiä mukaan matkalle tai tuotteiden kokeiluun. Tsekkaa ainakin supersöpöt Little MAC -huulipunat, joilla on hintaa alle kymppi!

LUE MYÖS NÄMÄ

Näin pakkaat kosmetiikat mukaan lennolle

Näin suojaat ihosi auringolta oikein

MACin parhaat tuotteet - nämä tulee löytyä jokaisen meikkipussista