Streetsmart - kuumat tuotteet kesämeikkiin

8.7.2018

Kesä on täynnä kuumia menoja, joissa kulkee parhaiten mukana kompakti kosmetiikkakokoelma. Poimi meikkipussiisi nämä tuotteet! <br></br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Kesä on täynnä kuumia menoja, joissa kulkee parhaiten mukana kompakti kosmetiikkakokoelma. Valitse käyttöön monipuolinen meikkipaletti, jolla syntyy loputon määrä erilaisia silmämeikkejä. Kun paletin pariksi valitsee vielä hyvät meikkisiveltimet, on onnistunut lopputulos taattu jokaisessa tilanteessa. Näillä tuotteilla kauneustiimimme luo jokaiseen tilanteeseen sopivan meikin:

MAC Cosmetics 239S Eye Shader Brush

Tämä luomivärisivellin on yksi suosituimmista MAC-siveltimistä. Luomivärisivellin on ihanteellisen kokoinen silmämeikin tekoon ja luomivärin levittämiseen luomelle. Luomivärisivellin sopii erityisesti pigmenttipitoisen tuotteen kerrostamiseen iholle. Varma valinta sekä aloittelijalle että päivittäin meikkaavalle!

MAC Cosmetics 219S Pencil Brush

Tarkkaan häivyttämiseen tarkoitettu, tiivis kynänmuotoinen silmämeikkisivellin kapenee kärkeä kohti ja sen pehmeät, tiheästi asetellut harjakset häivyttävät täydellisesti smokey-meikit ja silmänrajaukset. Must have -sivellin kesäiltojen silmämeikkeihin.

MAC Cosmetics 217S Blending Brush

Tarkka ja pehmeä häivytyssivellin viimeistelee silmämeikin täydellisesti häivyttäen tummimmatkin luomivärit unelmankevyesti. Häivytyssiveltimen ainutlaatuinen, kärjestä pyöristetty muoto mahdollistaa tarkan työskentelyn. Kaunis ja huoliteltu lopputulos syntyy tällä siveltimellä kuin itsestään.

MAC Cosmetics Qween Supreme Palette

Kahdeksan luomiväriä ja yhden korostussävyn sisältävä paletti on fiksun kesämeikkaajan avaintuote. Jalokivistä inspiraationsa saaneet, heleänä hohtavat sävyt luovat kesän jokaiseen menoon sopivan meikin. Tämä meikkipaletti on oikea meikkipussin kruununjalokivi!

MAC Cosmetics Bronzing Powder, Matte Bronze

Kesämeikin avaintuotteita on kauniin ja kuulaan lopputuloksen luova aurinkopuuteri, joka korostaa ihoa luonnollisesti. Aurinkopuuterin avulla iholle. Aurinkopuuteri sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, joiden ansiosta poskipäät ja ohimot saavat heleän, aurinkoa säteilevän meikin.

bareMinerals Lashtopia Mega Volume Mineral-Based Mascara

Näyttävät ripset luova ripsiväri auttaa tuomaan ripsille jopa kymmenkertaista volyymia. Ravitseva ripsiväri kohottaa ja erottelee ripsiä kerrostettavan koostumuksensa avulla, joka ei paakkuunnu, varise tai tahriinnu. Intensiivisen musta ripsiväri sisältää hoitavia ja ravitsevia mineraaleja sekä kosteuttavia ainesosia, joiden ansiosta ripsistä tulee pehmeät. Ripsivärin vaahtomainen koostumus jättää ripset kevyen tuntuiseksi. Ripsivärin harja hyödyntää yli 600 pehmeää harjasta, jotka annostelevat ripsiin runsaan määrän ripsiväriä varmistaen samalla, että ripset jäävät erotelluiksi.

Clarins Water Lip Stain

Kesäiset suudelmat kestävän, uuden sukupolven huulisävytteen runsaasti kasviperäisiä ainesosia sisältävä, vesimäisen ohut koostumus luo pitkäkestoisen sävyn, joka tuskin edes tuntuu huulilla. Mattainen huulisävyte levittyy huulille huulten muotoa mukailevalla applikaattorilla, joka takaa tarkan levityksen. Raikkaan huulisävytteen koostumuksesta on 77% vettä, minkä ansiosta se sulaa huulille kuin sorbetti ja sen olemassaolon jopa unohtaa!