Sun O' Clock - parhaat tuotteet kesään

19.6.2018

Nämä kuusi kosmetiikkatuotetta ovat kauneustiimimme kesäsuosikkeja. <br></br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

On kesäsää sitten aurinkoinen, sateinen tai tuulinen, ansaitsee ihosi aina parhaat kosmetiikkatuotteet. Kokosimme kuusi kauneustiimimme suosikkituotetta, joihin kannattaa tänä kesänä tutustua.

Filorga UV Bronze Mist SPF 50+

Tämä kevyt kasvosuihke on mitä parhain tuote kantaa mukana käsilaukussa. Kasvoille kehitetyn aurinkosuojasuihkeen ainutlaatuinen, kosteuttava koostumus ravitsee ihoa ja suojaa sitä samanaikaisesti auringon haitalliselta säteilyltä. Hienojakoista ja tasaisesti levittyvää suihketta on helppo levittää esimerkiksi meikin alle tai lisätä sitä päivän aikana kasvoille vahvistamaan aurinkosuojaa.

Biotherm Aquasource Regenerating Gel Moisturizer

Palauta ihollesi sen menettämä kosteus ja heleys raikkaalla kosteusgeelillä, jonka raikas koostumus sopii jopa erittäin janoiselle ja samealle iholle. Täydellisesti kesään sopiva, kevyeltä tuntuva kosteusgeeli hyödyntää Ranskan Pyreneiltä löydettyä Aura Leaf -tehoainetta, joka tunnetaan lääkinnällisenä ihmekasvina. Kosteusgeeli sisältää lisäksi Biotherm-tuotteille tunnuksenomaista, termisistä lähteistä saatavaa Life Plankton™ -aktiiviainetta, joka sisältää 35 ravinnetta kuten proteiineja, vitamiineja, aminohappoja ja kivennäisaineita, joilla on ihon luonnollista hyvinvointia tukevia vaikutuksia.

Filorga UV Bronze Body SPF 30

Ylellinen aurinkosuojaöljy paitsi suojaa ihoa auringon UV-säteilyltä, myös ravitsee ihoa auringonoton aikana ja edesauttaa kauniin rusketuksen syntyä. Aurinkosuojaöljyn hoitava koostumus on vedenkestävä ja siinä on miellyttävä, aurinkorannan mieleen tuova tuoksu. Aurinkosuojaöljy imeytyy nopeasti ja levittyy iholle vaivattomasti.

Lancôme Soleil Bronzer Smoothing Face Creme SPF 30

Ihoa tasoittava ja suojaava aurinkovoide auttaa muodostamaan kasvoille heleän ja tasaisen rusketuksen. Aurinkovoiteen sisältämä innovatiivinen yhdistelmä laaja-alaisia suodattimia, antioksidantteja ja ylellisiä öljyjä tuo iholle tehokasta suojaa erityisesti pitkiltä UVA-säteiltä, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista ikääntymistä ja samentavat rusketuksen väriä. Aurinkosuojavoiteessa on kevyesti parfumoitu, välittömästi imeytyvä koostumus.

Biotherm Aquasource Aura Concentrate

Heleyttävä ja jopa 24 tuntia kosteuttava kasvoseerumi hoitaa kuivaa ihoa ja häivyttää siltä kuivuudesta johtuvia hentoja juonteita. Seerumi antaa kuivalle iholle uutta voimaa ja tuo helpotuksen kuivan ihon kiristelyyn.

Clarins Sun Wrinkle Control Cream For Face UVB/UVA 50

Clarinsin aurinkovoide hyödyntää valoa ja lämpöä kestäviä UVA- ja UVB-filttereitä, joiden avulla tuote auttaa ehkäisemään ihon palamista ja ennenakaista ikääntymistä. Samalla aurinkovoiteen hoitava koostumus auttaa ehkäisemään kasvojen ihon kuivumista sekä tukemaan luonnollisen kauniin ja heleän päivetyksen muodostumista.

Mitkä ovat suosikkituotteesi tänä kesänä? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ:

Näin suojaat ihosi auringolta oikein

4 vinkkiä kesäihon hoitoon korealaisella kosmetiikalla

Ota reissuun mukaan ainakin nämä 5 matkakokoista tuotetta