Tee hääkampaus itse - helpot vinkit morsiamelle ja vieraalle

2.5.2018

Katso ohje helposti ja nopeasti toteutettavaan, klassisen kauniiseen häätyyliin. Sopii niin vieraalle kuin juhlan tähdellekin! </br> </br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Aina satoja euroja maksavaa kampaamokäyntiä ei tarvita, vaan hurmaavan juhlatyylin voi luoda myös itse. Kesän 2018 häätrendinä hiuksissa on erityisesti huolettomuus, laineet ja kauniit hiuskoristeet. Kokosimme tähän ohjeeseen juuri samat trendit, ja tämä kampaus toimii paitsi vierailla myös juhlan morsiamella. Kaiken lisäksi tyyli on uskomattoman helppo toteuttaa!

Aloita hiusosioiden kihartaminen ghd Curve Classic Curl Tong -kihartimella tai suoristusraudalla makusi mukaan. Suojaa hiukset ennen kihartamista TONI&GUY Prep Heat Protection Mist -lämpösuojasuihkeella. Kiharra yksi kihara kerrallaan ja pyöräytä kihara pinnillä jäähtymään lähelle hiuspohjaa. Näin laineista tulee erityisen kestävät. Vinkki: multitaskaa ja tee kiharoiden muotoutumisen aikana meikki.

Kun kiharat ovat jäähtyneet, haro ne sormin auki ja lisää TONI&GUY Casual Sea Salt Texturizing Spray -suolasuihketta pituuksiin. Suolasuihke antaa hiuksille rakennetta ja huolettoman, viimeistellyn tyylin. Rutistele kiharat kuohkeiksi käsin.

Tuo kampaukseen tuuheutta käyttämällä ghd Limited Edition Contour -lainerautaa. Kreppimäistä lainetta muodostava laite tuo hiusten tyveen kohotusta ja muhkeutta, joka kestää.

Kohotuksen jälkeen kokoa hiukset poninhännälle haluamaasi kohtaan päälaelle tai niskaan. Suosittelemme nostamaan poninhännän hieman ylemmäs kuin mihin haluat varsinaisen nutturan koota. Hiusten paino vetää poninhäntää aina hieman alaspäin ja nutturan lopullinen muhkeus asettuu siten eri kohtaan. Ihanteellinen paikka poninhännälle on korvalehtien yläpuolella - näin pään muoto näyttää sivusta hyvältä myös nutturan kera.

Nyt alkaa hauska osuus! Levitä poninhännän kiharoihin tippa tai pari TONI&GUY High Shine Serum Drops -seerumitippoja. Nostele kiharat yksi kerrallaan pinnien avulla poninhännän ympärille. Voit koota nutturan muutaman isomman osion päälle tai kiertää jokaisen kiharan löyhästi ponnarin ympärille. Pinnittämällä kiharat löyhästi saat ison ja tuuhean nutturan, kun taas tiukemmalla tyylillä kampauksesta tulee klassisempi ja minimalistisempi.

Viimeistele juhlakampaus TONI&GUY Body Amplify Creation Hairspray -hiussuihkeella ja lisää halutessasi trendikäs hiuskoriste. Valmista tuli!

Mikäli kiire pelottaa tai omat taidot eivät aivan riitä nutturan kokoamiseen, pyydä kaveria avuksi.

LUE MYÖS NÄMÄ:

Tahdon - tehdä oman häämeikkini!

3 x pinnitön hiustyyli

Näin olet hyvä häävieras