THANK YOU FARMER -tuotteilla tehokosteutusta talvi-iholle

12.12.2018

Lue, miksi ihon kosteuttaminen on tärkeää ja tutustu valikoimamme uuteen K-beauty-tulokkaaseen THANK YOU FARMER -brändiin.

Talven hyytävä ilmasto saa ihon helpommin kuivaksi ja kosteusköyhäksi. Ihoa kannattaa kosteuttaa, sillä kosteutettu iho näyttää hyvinvoivalle ja meikki levittyy sille paremmin. Kun ihon kosteustasapaino on kunnossa, tuo iho paremmin suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä kuten viimalta, ilmansaasteilta sekä epäpuhtauksilta. Ihon kosteustasapainon ylläpitäminen auttaa myös ennaltaehkäisemään ja hidastamaan ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Kaikki lähtee kehon sisäisestä hyvinvoinnista. Veden juonti, riittävä määrä hyviä rasvoja ravinnosta sekä uni tekevät ihmeitä myös iholle. Hyvät ja laadukkaat tuotteet kosteuttavat ihoa ja lukitsevat kosteuden kasvoille eli estävät kosteutta haihtumasta. Kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutusta ja jopa rasvainenkin iho voi kuivua, jos sitä ei kosteuta. Kasvokuorintojen avulla poistat ihon pinnalta kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa ja saat voiteet imeytymään iholle entistäkin paremmin.

Korealaisen kosmetiikan valikoimamme on jälleen kasvanut uudella kiinnostavalla brändillä

THANK YOU FARMER on tunnettu korealainen kosmetiikkabrändi, joka valmistaa laadukkaita tuotteita luonnollisista raaka-aineista. Brändille on tärkeää pitää tuotteet kohtuuhintaisina, jotta ne ovat mahdollisimman monen saatavilla. Yritys on saavuttanut maailmanlaajuisen tunnettuuden vain kolmessa vuodessa. THANK YOU FARMER -merkin jälleenmyyjiä löytyy ympäri maailmaa ja tuotteilla on laaja levinneisyys kosmetiikan verkkokaupoissa.

THANK YOU FARMER -tuotteiden inspiraatio on saanut alkunsa maanviljelystä ja luonnosta. Brändi korostaa ideologiassaan, että tuotteilla saadaan tuloksia aikaan vain säännöllisellä käytöllä. Tuotteiden sisällöissä onkin käytetty mahdollisimman paljon luonnosta saatavia ainesosia. Lue lisää brändistä täältä.

Tehokosteuta ihoa näillä THANK YOU FARMER -tuotteilla

THANK YOU FARMER True Water Deep Toner

Hoitava kasvovesi palauttaa kosteuden kasvoillesi sekä kirkastaa sameaa ihoa! True Water Deep Toner toimii myös hyvänä pohjustajana muille ihonhoito tuotteille sekä meikille.

Lue tuotteesta lisää täältä.

THANK YOU FARMER True Water Deep Serum

Syväkosteuttava kasvoseerumi antaa kasvoille kaunista hehkua ja tuotteen sitruksinen tuoksu virkistää niin kasvot kuin mielen. Kaikille ihotyypeille sopivan seerumin kevyt koostumus ei jätä iholle rasvaista tunnetta.

Lue tuotteesta lisää täältä.

THANK YOU FARMER True Water Deep Cream

Kosteusvoide ravitsee, suojaa ja kirkastaa ihoa. Voide sisältää muun muassa arganöljyä, kollageenia, aloe veraa sekä karitevoita, jotka kaikki tunnetaan ihoa hellivistä vaikutuksistaan.

Lue tuotteesta lisää täältä.

THANK YOU FARMER True Water Deep Cotton Mask

Kangasnaamiot ovat korealaisen kosmetiikan kulttituotteita. Intensiivistä kosteutusta iholle tuovan kangasnaamion puuvillaiseen kankaaseen on imeytetty ravitsevaa seerumia, joka myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Ihosta tulee täyteläisen kosteuttu ja kauniin heleä.

Lue tuotteesta lisää täältä.

Tutustu tästä kaikkiin THANK YOU FARMER -tuotteisiin.