Tutustu näihin uusiin tuotemerkkeihin

2.1.2018

Aloita uusi vuosi näiden mielenkiintoisten kosmetiikkamerkkien tuotteilla! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

elevenin laaja valikoima kasvaa jatkuvasti uusilla tuotemerkeillä ja tuotteilla. Kuluva talvi on ollut uusien merkkien lanseerauksen suhteen yhtä juhlaa, sillä valikoimaamme on liittynyt toinen toistaan mahtavampia brändejä. Tutustu esimerkiksi näihin uusiin tuotemerkkeihimme.

NIOD

NIOD on muun muassa The Ordinary -brändistä tunnetuksi tulleen Deciem-yrityksen vaikuttava ihonhoitolinja, jonka taustalla on uraauurtava, aktiivinen tieteellinen tutkimus ihonhoidosta. NIOD sisältää huolellisesti koostettuja tuotteita, joiden jokaisen ainesosan käyttö on perusteltua.

Tuotteiden nimet viestivät tieteellisyydestä ja NIOD käyttää tuotteisiinsa ainoastaan huippulaatuisia ainesosia. NIOD on esimerkiksi yksi harvoista brändeistä, jonka tuotteista löytyy aitoa hyaluronihappoa - ei vain hyaluronihapon natriumsuoloja. Ehdoton tutustumissuositus kosmetiikkanörteille!

Bamford

Bamford luo kauniita, englantilaistyylisiä kosmetiikkatuotteita luonnollisista ja korkealaatuisista ainesosista. Sarja sisältää tarkoin koostettuja tuoksuja aina hajuvesistä tuoksukynttilöihin ja huonetuoksuihin. Jokainen tuoksu on saanut inspiraationsa luonnon monimuotoisuudesta.

Bamford-tuotteiden ytimessä on herkkä sekoitus eteerisiä öljyjä, joista syntyy tuotteiden sydän ja tunnistettavuus. Perusteellinen tutkimus on johtanut tuotteisiin, jotka sopivat myös herkälle iholle ja saavat iholla aikaan tehokkaita vaikutuksia. Suurin osa Bamford-tuotteista on saanut Soil Association -sertifikaatin, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden ja luomutuotannon.

Benton

Korealainen Benton valmistaa laadukkaita ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät ihoystävällisiä ainesosia. Benton haluaa valmistaa tuotteita, jotka lisäävät ihon hyvinvointia ja auttavat palauttamaan ihon luonnollisen vahvuuden. Benton-tuotteet on pakattu yksinkertaisiin pakkauksiin ja pakattu täyteen kiinnostavia aktiiviaineita, jotka huolehtivat ihon hyvinvoinnista innovatiivisen teknologian avulla.

Benton-tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty mm. Koreassa trendikästä raaka-aineiden fermentointia, joka pilkkoo aktiiviaineet ihon paremmin hyödyntämään muotoon. Benton käyttää tuotteissaan luonnonmukaisia säilöntäaineita, jotta merkin tuotteet sopisivat myös herkälle iholle. Voidakseen taata tuotteidensa tuoreuden, Benton valmistaa ne pienissä erissä. PETA on listannut Benton-tuotteet Cruelty Free -tuotteiksi.

Jurlique

Jurliquen ideologian mukaan luonnosta löytyy ratkaisu täydelliseen ja toimivaan ihonhoitoon. Kasvien elävä energia vahvistaa sekä tasapainottaa ihoa ja biodynaamiset viljelytavat tukevat kestävää kehitystä sekä ympäristönsuojelua. Jurlique eroaa muista premium-ihonhoitosarjoista ainutlaatuisen lähestymistapansa ansiosta.

Luonnon kunnioitus ja ympäristönsuojelu ohjaavat kaikkea yrityksen toimintaa ja Jurlique-tuotteiden hyödyntämät kasviperäiset ainesosat on kasvatettu itse Jurliquen maatilalla Etelä-Australian Adelaidessa. Kaikki työvaiheet tehoaineiden kylvämisestä valmiiden tuotteiden pakkaamiseen tehdään matilalla ja tarkka laadunvalvonta kylvöstä valmiiksi tuotteeksi asti takaa tuotteiden ensiluokkaisen laadun. Lopputuloksena syntyy ihonhoitotuotteita, jotka ovat täynnä elinvoimaista kasvien energiaa.

Cremorlab

Cremorlabista on lyhyessä ajassa tullut yksi korealaisen kosmetiikan huomioiduimmista merkeistä ja sen tuotteet ovat saaneet suoranaisen kulttimaineen. Merkki valjastaa mineraalipitoisen lähdeveden ihon hyvinvoinnin hyväksi ja sen patentoima T.E.N.-lähdevesi on tunnettu ihoa kosteuttavista sekä rauhoittavista ominaisuuksistaan. Lähdeveden hoitavuuden salaisuus on sen mineraalipitoisessa koostumuksessa, jonka on tutkittu tuovan avun useisiin erilaisiin iho-ongelmiin sekä tukevan ja edistävän ihon luonnollista hyvinvointia.

Cremorlab-nimi muodostuu voidetta tarkoittavan cremor-sanan ja laboratorioissa tehtäviin tutkimuksiin viittaaman lab-sanojen yhdistelmästä.

Hello Hair

Hello Hair -hiustuotemerkin takana on kolme melbournelaista naista, jotka halusivat tuoda markkinoille luonnollisiin aineosiin pohjaavia, ylellisiä hiustuotteita. Hello Hair on suunnattu etenkin hiuksille, jotka ovat kärsineet värjäys- ja lämpökäsittelyistä tai auringon kuivattavasta säteilystä. Tuotteet sisältävät luonnonöljyjä ja puhtaita kasviuutteita, jotka ravitsevat hiuksia ja ovat vaarattomia luonnolle. Hello Hair -tuotteet eivät sisällä parabeeneja, sulfaatteja, silikoneja, proteiineja tai formaldehydia. Kaikki tuotteet ovat koostumukseltaan vegaanisia, eli ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Oletko jo kokeillut näitä merkkejä? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

Siivoa kosmetiikkatuotteesi KonMari-metodilla

Vallankumouksellinen uutuus: kuiva kangasnaamio!

Tutustu vegaanin kosmetiikkabloggaajan meikkipussiin