Virven vinkit korealaiseen ihonhoitoon

8.10.2018

Kovan luokan K-Beauty-intoilija, kosmetiikkabloggaaja ja Elevenin maapäällikkö Virve Fredman kokosi vinkkinsä korealaiseen ihonhoitoon.

Korealainen kosmetiikka on tunnettu laadukkaista hoitotuotteistaan ja monivaiheisesta rutiinistaan. Kovan luokan K-Beauty-intoilija, kosmetiikkabloggaaja ja Elevenin maapäällikkö Virve Fredman kokosi vinkkinsä korealaiseen ihonhoitoon.

Tutustu kaksoispuhdistukseen

Moni pelkää kaksoispuhdistusta aivan turhaan. Kaksoispuhdistuksen ideana ei ole tehdä ihosta natisevan puhdasta ja hilseilevän kuivaa, vaan päin vastoin puhdistaa iho mahdollisimman hellävaraisesti, mutta silti tehokkaasti.

Kaksoispuhdistuksen ensimmäinen vaihe pesee kasvoilta meikin, liiallisen talin ja muut öljyliukoiset tuotteet puhdistusöljyn avulla, jotta ihonpuhdistuksen jälkimmäinen vaihe eli puhdistusvaahto pääsisi puhdistamaan ihohuokoset. Puhdistusöljy sopii myös rasvoittuvalle iholle, sillä öljy liuottaa öljyä ja nykyaikaiset puhdistusöljyt huuhtoutuvat iholta vaivatta vedellä.

Kokeile: Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil -puhdistusöljyn ohut koostumus puhdistaa kasvoilta vedenkestävän ja vesiliukoisen meikin. Ohut öljy huuhtoutuu iholta vaivatta vedellä.

Kokeile hoitonestettä

Korealaisen ihonhoidon erityisyys on hoitoneste, jonka moni suomalainen kokee turhana lisätuotteena. Kasvoveden ja seerumin välissä käytettävä nestemäinen hoitotuote on kuitenkin mitä täydellisin tuote suomalaiselle iholle, sillä se kosteuttaa ihoa tehokkaasti, minkä ansiosta iholla ei välttämättä ole edes tarve siirtyä talven tullen käyttämään paksumpaa voidetta.

Hoitoneste auttaa lisäksi tehostamaan sen päällä käytettävien ihonhoitotuotteiden vaikutusta parantamalla niiden imeytymistä. Levitä hoitonestettä kasvoille käsin hellästi painellen. Hoitonestettä voi painella iholle jopa useita ohuita kerroksia, jotka auttavat tehokkaasti täyttämään janoisen ihon kosteusvarastot ja tekemään ihosta sekä täyteläisen kosteutetun että heleän näköisen.

Kokeile: Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -hoitoneste sisältää hyaluronihappoa, joka tunnetaan erittäin tehokkaasti kosteuttavasta vaikutuksestaan. Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa painonsa verran kosteutta, mikä tekee siitä erinomaisen ainesosan kuivan ja kosteusköyhän ihon hoidossa.

Myös meikki voi hoitaa ihoa

Korealaiset BB-voiteet ovat ainutlaatuisia tuotteita, jotka onnistuvat yhdistämään hoitavat aktiiviaineet jopa hyvinkin peittävän lopputuloksen luovaan pohjaan ja kirsikkana kakun päällä vielä tarjoamaan korkean aurinkosuojan.

Kätevät BB-voiteet levittyvät kasvoille vaivatta ja nopeasti sormin. Päälle voi painella kevyesti puuteria, jotta BB-voide pysyy iholla siististi. Meikkipohjaa on kätevää päivän aikana korjailla tyynymeikkivoiteen avulla.

Kokeile: Skin79 Super+ Beblesh Cream Best Set tuotepakkaus sisältää kolme erilaista BB-voidetta, joiden avulla löydät ihollesi parhaan sävyn ja tuotekoostumuksen.

Korealainen ihonhoitorutiini ei vaadi korealaisia tuotteita.

Korealaista ihonhoitorutiinia voi toteuttaa myös länsimaalaisilla ihonhoitotuotteilla. Yhä useampi tuotemerkki tarjoaa nimenomaan korealaisesta ihonhoitorutiinista inspiraationsa saaneita hoitotuotteita, joita voi myös käyttää sekaisin korealaisen kosmetiikan kanssa. Korealaista ihonhoitorutiinia luodessa ratkaisevin tekijä ovatkin ihonhoitorutiinin vaiheet.

Vinkki: Lue lisää korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheista täältä!

Kokeile: Lumene LÄHDE Aqua Lumenessence Beauty Lotion -hoitovesi sisältää phjoisen luonnosta peräisin olevaa koivumahlaa ja lähdevettä, jotka jotka yhdessä tuovat iholle tehokasta kosteutusta.

Tutustu Elevenin laajaan korealaisen kosmetiikan valikoimaan täällä.