Voimaa viikkoon - ole oman elämäsi girlboss

5.2.2018

Masentaako arki? Ota artikkelistamme vinkit ja voimalauseet kunnon girlboss-henkeen. </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Arki voi välillä olla puurtamista, mutta usein oikea asenne ratkaisee paljon. Pienet vastoinkäymiset eivät tunnu enää niin pahalta, kun tarttuu rohkeaan girlboss-asenteeseen ja panee stressille kunnolla kampoihin.

Poimimme Instagramista hauskimmat ja inspiroivimmat tekstit hohdottoman arjen taklaukseen. Enjoy!

Laske vaatimustasoa

Pieni välinpitämättömyys on silloin tällöin hyväksi. Sisäinen perfektionisti voi huutaa tuskasta, mutta vaatimustason lasku on välttämättömyys stressaavina aikoina. Jos lähdeviitteet esseessä ovat hieman huolimattomat tai työraportin sivumäärä tavanomaista alhaisempi, onko sillä väliä? Jos tehtävää on yli oman sietokyvyn, pitää osasta tinkiä - se ei kuitenkaan tarkoita, ettei osaisi asiaansa. Ota Marilynista mallia ja hellitä hetkeksi!

Henkilön by tessa forrest (@subliming.jpg) jakama julkaisu

Hanki surffaustaidot

Kun vastoinkäymisiin suhtautuu ikään kuin luonnonvoimana, ei niiden ilmaantuminen enää tunnu niin pahalta. Vaikeita aikoja tulee ja menee - ja se on täysin normaalia. Vaikeuksiin ei aina voi vaikuttaa itse eikä niitä voi ennakoida, mutta se ei tarkoita että niiden edessä pitäisi lamaantua. Vastoinkäymisiä vastaan ei tarvitse erityisesti taistella, vaan niiden kanssa on opittava elämään tavalla tai toisella. Nappaa siis surffilauta kainaloon ja anna aaltojen viedä: sinä pysyt kyllä pinnalla.

Henkilön Sage Aune (@sagepizza) jakama julkaisu

Luota kofeiiniin (tai muuhun energiaa antavaan)

Boostaa itseluottamus uudelle tasolle kupillisella kuumaa tai raivokkaalla tanssitunnilla. Pienistä asioista voi saada yllättävän paljon energiaa ja voimaa arjessa jaksamiseen! Kauneustiimimme liputtaa etenkin perustarpeiden puolesta: riittävä uni, liikunta, lepo ja säännöllinen ruokailu pitävät sekä kropan että mielen toiminnassa. Ja kun se ei riitä, luotamme ulkoisiin apuihin eli kahviin ja ripsiväriin.

Henkilön Girlboss® (@girlboss) jakama julkaisu

Tartu väreihin

RuPaul sen sanoi. Oli kyseessä sitten pinkki huulipuna, pastellinen luomiväri, syvänsininen mekko tai värikäs asenne - go for it.

LUE MYÖS NÄMÄ

5 parempaa tapaa viettää ystävänpäivää

Vuoden 2018 kuumin otsatukkatrendi: baby bangs

Meikkitrendit 2018 - mitä tuleman pitää?