Vuoden 2018 kuumin otsatukkatrendi: baby bangs

27.1.2018

Uusimman muodin mukaisen otsatukan pituus jää kauas kulmakarvoista. Tutustu julkkiksillakin nähtyyn trendikkääseen hiustyyliin. <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Jos haluat päivittää hiustyylisi vuoden 2018 kuumimman trendin mukaan, suosittelemme antamaan kampaajallesi luvan ottaa sakset käteen ja lyhentämään niillä otsatukkaasi reilulla kädellä. Vuoden 2018 halutuin otsatukkalook on nimittäin baby bangs.

Kulmakarvoja hipova ja erityisesti kulmakarvat peittävä otsatukka huutaa vuotta 2017. Tämän hetken suurin villitys on nimittäin baby bangs nimellä kulkeva otsatukka, joka nyrhitään sen nimen mukaisesti varsin lyhyeksi. Tyyliin sopii erityisesti ohut ja huoleton leikkaus, jonka voisi epäillä saaneen alunperin inspiraationsa vauvakuvilla täytetystä albumista.

Baby bangs -otsatukkassa ei kuitenkaan ole mitään lapsellista - korkeintaan vain jotain kasvojen nuorekasta ilmettä lisäävää. Lyhyt otsatukka tunnetaan myös nimellä micro bangs, mikä sekin viittaa otsahiusten lyhyyteen. Trendikkään baby bangs -otsatukan ovat tiettävästi leikkauttaneet itselleen jo mm. popin superstara Ariane Grande ja näyttelijäjulkkis Emma Watson.

Stylistit kehuvat lyhyen baby bangs -otsatukan olevan täydellinen vaihtoehto, sillä se jättää kasvot avoimiksi ja on yhtä aikaa sekä särmikäs että tyylikäs. Ihan vaivatonta lyhyen otsatukan kanssa eläminen tuskin kuitenkaan on, sillä sen ylläpitäminen vaatii säännöllisiä trimmauksia.

Pidä otsatukka puhtaan näköisenä kuivashampoon avulla. Maria Nila Dry Shampoo imee hiuksista liiallista öljyisyyttä samalla kun se antaa niille kevyttä rakennetta.

Aiotko kokeilla baby bangs -otsatukkaa? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

Hiustrendit vuonna 2018

Tämän vuoksi arganöljy on ihmeaine

Pesetkö hiuksesi oikein?