5 parasta hopeashampoota

10.7.2019

Hopeashampoo kirkastaa vaaleiden hiusten väriä ja neutraloi epätoivottuja keltaisen vivahteita. Artikkelissa nyt 5 parasta hopeashampoota eri hintaluokista!

Hopeashampoo on oiva tapa kirkastaa vaaleaa hiusväriä ja saada hiukset näyttämään kuin vasta kampaajan laittamilta. Hopeashampoo kuuluukin itsestäänselvästi kaikkien vaaleahiuksisten kylppäriin.

Miten hopeashampoo toimii?

Hopeashampoo hyödyntää violetteja ja sinisiä pigmenttejä, jotka kirkastavat vaaleaa hiusväriä saaden sen näyttämään viileämmän sävyiseltä. Hopeashampoon pigmentit ikään kuin värjäävät hiuksia suoravärin tavoin aavistuksen, jolloin vaalea hiusväri taittuu viileämmäksi ja näyttää kirkkaammalta. Pigmentti pysyy hiuksissa yleensä vähintään seuraavaan pesuun asti ja usein pidempäänkin.

Hopeashampoota käyttäessä pitää olla tarkka vaikutusajasta: vaikka pidemmällä vaikutusajalla saa voimakkaamman lopputuloksen, saattaa se etenkin hauraalla ja käsitellyllä hiuslaadulla johtaa liiankin viileän violettiseen vivahdukseen hiuksissa.

Jotta pigmentti kiinnittyisi hiukseen optimaalisesti, ovat hopeashampoot usein koostumukseltaan suhteellisen peseviä. Pesevät ainesosat avaavat hiuksen rakennetta, jolloin pigmentti jää hiukseen kiinni paremmin. Hopeashampoon käytön jälkeen kannattaa siis huolehtia hiusten huolellisesta kosteutuksesta. Erittäin hauraat, karheat ja käsitellyt hiukset voi kirkastaa hopeashampoon sijaann viileän väristä pigmenttiä sisältävällä hiusnaamiolla.

Silmä tottuu nopeasti hopeashampoon antamaan viileään sävyyn, jolloin hiukset saattavat näyttää tunkkaisilta vaikka eivät sitä oikeasti olisikaan. Hopeashampoon käytössä kannattaakin pitää maltti mukana ja käyttää varsinkin voimakaspigmenttisiä tuotteita vain kerran viikossa, jotta lopputulos ei ole liian harmaa.

Parhaat hopeashampoot valikoimastamme

Fanola No Yellow Shampoo - Fanolan hopeashampoo on jo klassikko. Erittäin pigmenttipitoinen hopeashampoo saattaa jopa värjätä kädet pesun aikana, joten suosittelemme suojahansikkaiden käyttöä. Voimakas pigmentti varmistaa, ettei shampoota tarvitse muhitella hiuksissa pitkään hyvän lopputuloksen saamiseksi.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo - Uudistunut Fudgen hopeashampoo on kampaajien suosikki ja yksi ensimmäisiä tunnettuja kuluttajille suunnattuja hopeashampoita markkinoilla. Suositusta hopeashampoosta on tarjolla myös vaurioituneita hiuksia pehmentävä, hiuksille hellävaraisempi Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet-Toning Shampoo.

Maria Nila Care Sheer Silver Colour Guard Shampoo - Maria Nilan shampoo on koostumukseltaan hoitava ja rakennepaikkaava, sillä se sisältää hydroloitua vehnäproteiinia. Väriltään hopeashampoo on kauniin violettista ja se vaikuttaa jo minuutin sisällä.

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Anti-Brass Purple Shampoo - Uutuus hiustenhoitorintamalla on Kérastasen Blond Absolu -linja, jonka hopeashampoo auttaa neutraloimaan etenkin punaiseen taittavia pronssin ja oranssin sävyjä hiuksista. Hopeashampoo sopii etenkin hiuksille, joissa on voimakas oma punapigmentti.

Schwarzkopf Live Silver Shampoo - Schwarzkopfin hopeashampoo on edullinen vaihtoehto hyvää hopeashampoota haluavalle. Hopeashampoo neutraloi erityisesti keltaisen sävyjä, jolloin se sopii erityisesti alunperin viileän vaaleille hiuksille, joiden sävy on pesujen myötä kärsinyt.

Kaikki hiustuotteet löytyvät tästä linkistä.