Benecos - luonnonkosmetiikkaa Saksasta

6.5.2019

Benecos on ekosertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Katso merkin TOP5-tuotteet meikeistä ja ihonhoidosta - näitä muut ostavat!

Saksassa luonnonkosmetiikka kukoistaa ja maa on kotipaikka usealle laadukkaalle luonnolliselle brändille. Benecos on yksi Saksan suurimmista luonnonkosmetiikan valmistajista: tämä mahdollistaa sekä innovatiiviset tuotteet että edulliset hinnat. Kyllä kiitos, kelpaa meille!

Ekosertifioitu Benecos sai alkunsa Silke ja Stephan Beckerin ideasta tarjota kuluttajille helppokäyttöistä luonnonkosmetiikkaa, jonka ei tarvitsisi maksaa maltaita. Benecos-tuotemerkin nimestä löytyy brändin filosofian ydin: latinankieliset sanat bene (hyvä) ja cos (kosmetiikka) pitävät kirkkaana tuotemerkin tavoitteen eli tarjota hyvää kosmetiikkaa tavallisille ihmisille.

Benecos on tunnettu erityisesti meikeistään, mutta tuotemerkki tarjoaa myös luonnollisia ihonhoitotuotteita. Tässä artikkelissa luomme katsauksen Benecosin TOP5-tuotteisiin molemmista tuoteryhmistä.

Meikkejä luonnolliseen tyyliin

Benecos-meikit tarjoavat monipuolisen kattauksen nykyaikaisia tuotteita, joilla on ilo meikata. Suomalaiset ovat ihastuneet etenkin merkin puutereihin, BB-voiteeseen ja ripsiväreihin.

Benecos BB-Cream - Hoitava BB-voide on asiakkaiden lemppari helppokäyttöisyytensä ansiosta. Kosteuttava BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja sen valoa heijastavat pigmentit heleyttävät ihoa. Näiden lisäksi BB-voide sisältää runsaasti ravitsevia ja antioksidanttisia kasviöljyjä ja -uutteita.

Benecos Mineral Powder - Hienojakoinen mineraalipuuteri toimii iholla sellaisenaan tai kiinnittämässä meikkivoidetta ja tuomassa lisäpeittävyyttä. Mineraalipuuterin tasapainottava koostumus sisältää muun muassa kaoliinisavea ja arganöljyä.

Benecos Mascara Vegan Volume Magic Black - Vegaaninen, tuuheuttava ripsiväri on yksi Benecos-tähtituotteista! Tavallista kuivempi koostumus tekee ripsivärin kerrostamisesta helppoa ja lopputulos on näyttävä.

Benecos MAT Lipstick - Mattahuulipuna hoitavalla ja kosteuttavalla koostumuksella? Kyllä kiitos! Mehiläisvahaa ja kasviöljyjä sisältävä, pigmenttipitoinen huulipuna viimeistelee meikin kuin meikin. Myydyin sävy on muuten kauniin beige Muse.

Benecos Compact Powder - Meikkipussin vakiotuotteisiin kuuluva kivipuuteri kiinnittää meikin ja helpottaa meikin korjailua päivän mittaan. Benecos-kivipuuteri levittyy iholle kevyenä ja painottoman tuntuisena kerroksena - tällä koostumuksella ei ole jauhoisuudesta pelkoa.

Vartalonhoidon kulmakivet

Benecos-ihonhoito keskittyy vartalonhoitoon ja suosituin merkin tuoksuista on hedelmäinen Apricot & Elderflower. Pehmeät koostumukset ja helppokäyttöiset tuotteet tekevät vartalonhoidosta vihdoin vaivatonta ja nopeaa!

Benecos Body Lotion Apricot & Elderflower - Nopeasti imeytyvä, makean tuoksuinen vartalovoide on koko perheen lemppari.

Benecos Shower Gel Sea Buckthorn & Orange - Päivä alkaa raikkaasti appelsiinin ja tyrnin tuoksuisella, hellävaraisella suihkugeelillä. Vegaaninen suihkugeeli sopii erinomaisesti kylppärin perustuotteeksi.

Benecos Hand Cream - Käsivoide, jonka tulisi löytyä jokaiselta työpöydältä! Kosteuttava ja nopeasti imeytyvä käsivoide ravitsee ihoa pitkäkestoisesti.

Benecos Happy Cleansing Wipes - Hellävaraiset puhdistusliinat poistavat kasvoilta meikin ja lian ilman alkoholia ja sopivat myös lasten iholle. Oiva tuote pikkulapsiperheeseen sekä vanhemmille että jälkikasvulle.

Benecos Lip Balm - Tätä tarvitsee jokainen. Bestseller-huulivoide ravitsee, kosteuttaa ja suojaa huulia luomulaatuisen oliiviöljyn ja kaakaovoin avulla.

Kaikki Benecos-tuotteet löydät tästä linkistä.