Energiset MOSSA-tuotteet - vitamiinien voimaa iholla

6.6.2019

Rakastamme edullista ihonhoitoa - varsinkin kun se on tehokasta, luonnonmukaista ja kauniisti pakattua. Kaikkeen tähän vastaa MOSSA, Mádara-tuotemerkin valoisa pikkusisar.

ECOCERT-sertifioitu MOSSA on latvialainen luonnonkosmetiikan tuotesarja, joka hyödyntää erityisesti pohjoisten marjojen vitamiinipitoista koostumusta tuotteissaan. Raikkaat, marjoilla kuvioidut tuotepakkaukset näyttävät houkuttelevilta ja sisältö on hiottu yksinkertaiseksi, mutta timanttiseksi.

Pohjoisessa kasvaneet marjat eivät eteläisten serkkujensa tapaan pääse hyödyntämään ravinnerikasta maata ja pitkää, lämmintä kesäaikaa vaan kamppailevat lyhyen kasvukauden, hyytävien talvien ja pitkään jatkuvan hallanvaaran kanssa. Tämä on tehnyt pohjoisista kasvilajikkeista selviytyjiä, joissa on havaittavissa isoja vitamiinipitoisuuksia ja runsaasti antioksidanttisia polyfenoleja. Tämän vuoksi MOSSA on tarttunut mahdollisuuteen hyödyntää näiden marjojen ainutlaatuisia ominaisuuksia ihonhoidossa.

Parasta on, että MOSSA-tuotteet ovat lisäksi ekosertifioituja ja edullisia. Tällöin tehokkaan ja antioksidanttipitoisen ihonhoidon ei tarvitse olla kallista, vaan arvokkaita marjauutteita pääsee hyödyntämään myös osana esimerkiksi opiskelijan ihonhoitoa. Kokosimme MOSSAn suosituimmat tuotteet yhteen, jotta brändin parhaimmistoon olisi mahdollisimman helppo tutustua.

MOSSA Vitamin Cocktail Facial Oil - Asiakkaiden rakastama vitamiiniöljy sisältää heleyttävän sekoituksen vadelmaöljyä, tyrniöljyä, jojobansiemenöljyä, manteliöljyä, avokadoöljyä, oliiviöljyä, aprikoosiöljyä, luumuöljyä, helokkiöljyä, ruusunmarjauutetta, kauraöljyä ja tomaattiuutetta. Huh, mikä antioksidanttipommi!

MOSSA Juicy Clean Purifying Creme-Mousse - Hedelmäinen puhdistusgeeli on valloittanut sydämet eikä ihme. Helppoa, mutkatonta ja luonnollista puhdistusemulsiota haluavalle tämä vaahtoava voide on timantti. Ihosta tulee hehkuva ihoa kuorivien AHA-happojen ja valkoherukan C-vitamiinien ansiosta.

MOSSA Juicy Clean 3in1 Micellar Water - Luonnollisten misellivesien aatelia edustava 3in1 Micellar Water poistaa iholta myös meikin. Hyaluronihappopitoinen, rasvahappoja sisältävä misellivesi ei kuivata ihoa ja sopii siksi ihan kaikille.

MOSSA Vitamin Cocktail Energy Boost Multi-Use Mask & Night Cream - Monikäyttöinen yönaamio toimii paitsi yöunien aikana, myös pikanaamiona esimerkiksi ennen meikkiä. Ihon hehkua korostava ja juonteita häivyttävä koostumus toimii pikakaunistajana juuri silloin, kun virkistystä sameille kasvoille eniten tarvitsee.

MOSSA Glow Cocktail Illuminating Serum - Ihon pigmenttivaurioita hoitava seerumi hyödyntää monipuolisesti vitamiineja, hedelmähappoja, hyaluronihappoa ja antioksidantteja. Näppärä tuote meille, jotka voivat tunnustaa että nuoruuden kesinä tuli vietettyä hieman liian monta päivää rannalla ilman asianmukaista aurinkovoidetta...

Kaikki MOSSA-tuotteet löytyvät tästä linkistä.