Ensiesittelyssä FOREO LUNA 3 -kasvoharja ihonpuhdistukseen

6.6.2019

FOREO teki sen taas! Tällä kertaa onnennumero on 3 - uusi versio suositusta LUNA-laitteesta vie ihonpuhdistuksen ja -hoidon pidemmälle kuin aiemmin. Lue yksityiskohdat uudesta ihonhoitolaitteesta ja tiedät, mistä seuraava vuosi puhutaan.

Saanemme esitellä: FOREO LUNA 3! Tämä ihonpuhdistuksen lippulaiva parantaa entisestään FOREO-laitteiden mainetta laadukkaiden, kestävien ja älykkäiden ihonhoitolaitteiden edelläkävijänä. Ihonpuhdistuksen uusi superstara hyödyntää paitsi aiempaa teknologiaa, myös uusinta älypuhelinteknologiaan pohjautuvaa ihonhoitoa.

FOREO -laitteet ovat moderneja kasvoharjoja, joiden tuntuma on muista vastaavista tuotteista poiketen hellävarainen, hygieeninen ja laadukas. Kaikissa FOREO-laitteissa käytetään materiaalina pehmeää silikonia, joka on 35 kertaa tavanomaista kasvoharjoissa käytettyä materiaalia hygieenisempi. Silikoni on materiaalina erittäin kestävää, jolloin sen käyttöikä on paljon vaihtopäisiä puhdistuslaitteita pidempi.

Mitä uutta LUNA 3 -malli tuo FOREO-perheeseen? Ainakin nämä:

Entistä pehmeämpi elämys

FOREO LUNA 3 -ihonpuhdistuslaite on tavanomaiseen tapaan valmistettu silikonista, mutta nyt harjasten pehmeyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. LUNA 3 -malli tarjoaa 25% aiempaa pehmeämmät harjakset ja samalla tutun jopa 99,5-prosenttisesti epäpuhtaudet poistavan puhdistustehon. Harjakset ovat myös 30% pidemmät kuin LUNA 2 -mallissa. Ihonpuhdistuslaitteesta on kolme eri versiota eri ihotyypeille ja kaikissa niissä käsittelypinta-ala on 30% aiempaa isompi. Tämä mahdollistaa eri pituisten ja paksuudeltaan vaihtelevien harjasten hyödyntämisen ihotyypin mukaan. Esimerkiksi LUNA 3 for Combination Skin -laite hyödyntää paksuja syväpuhdistavia harjaksia, jotka tekevät sekaihon ja rasvoittuvan ihon puhdistuksesta tehokasta.

Uskomaton akunkesto

Akullisia FOREO-laitteita ei ole ennenkään tarvinnut ladata joka yö, vaan latauskerrat on voinut jättää parhaimmillaan useiden kuukausien päähän toisistaan. LUNA 3 -malli vie kuitenkin myös akun keston entistä pidemmälle: kun LUNA 2 -malli mahdollisti noin 450 käyttökertaa yhdellä latauksella, selviää kolmonen jopa 650 käyttökerrasta. Tämä tarkoittaa 325 päivän käyttöä yhdellä latauksella mikäli kasvoharjaa käyttää aamuin illoin. Kerran päivässä LUNA 3 -laitetta käyttävän latausväli venyy yli puoleentoista vuoteen. Huh.

Älykästä ihonhoitoa ja hemmottelevaa hierontaa

Myös osassa aiempia FOREO-laitteita on anti-age-hierontapinta, mutta LUNA 3 vie myös sen uudelle tasolle. Lataamalla FOREO App -sovelluksen ja käyttämällä laitetta yhdessä sovelluksen kanssa saa käyttöönsä kasvojen hierontaan tarkoitettuja, tarkkaan opastettuja ohjelmia. Hierontaohjelmien avulla on mahdollista vähentää turvotusta, häivyttää juonteita ja hoitaa ihoa mahdollisten ikääntymisen aiheuttamien muutosten varalta - ennaltaehkäisevästi. Lisätty T-Sonic-pulssien säätö (nyt 16 tehoasetusta aiemman 12 sijaan) mahdollistaa monipuolisten ihoa stimuloivien hierontaohjelmien käytön. Kyllä kiitos!

FOREO LUNA 3 -tuotteet eri ihotyypeille löytyvät tämän linkin kautta.