Hämmästyttävän nopea suoristusrauta: Cloud Nine The Touch

3.2.2019

Cloud Nine The Touch on markkinoiden nopeimmin lämpenevä suoritusrauta, jonka sutjakka muotoilu tekee hiustenlaitosta helppoa.

Kukapa ei rakastaisi helppoa hiustenmuotoilua? Aamukiireessä ei ole aikaa hitaille tai kömpelön kokoisille laitteille vaan silloin tarvitaan kätevä pikku apuri, joka taikoo hiuksista sileät hetkessä. Saanemme esitellä tällaisen arjen sankarin: Cloud Nine -suoristusraudan!

Ennätysnopea lämpeneminen

Verkkokauppamme suosituimmaksi muotoiluraudaksi noussut The Touch lämpenee optimaaliseen lämpötilaan heti laitteen käynnistyttyä. Suoritusraudassa on kaksi lämpöasetusta, joista voi valita hiusten kuntoon sopivan helposti. 165 asteen lämpötila sopii paitsi ohuille hiuksille, myös kapeille osioille ja vaurioituneelle hiuslaadulle. 165 asteen lämpötila kuulostaa matalalta, mutta siinä on silti sama oiva muotoiluteho kuin korkeammassa lämpötilassa - nyt vain hiukselle hellävaraisemmin. 195 asteen muotoilulämpötila puolestaan sopii paksuille hiuksille ja isojen osioiden nopeaan muotoiluun.

Cloud Nine -suoristusrauta on edistyksellinen myös lämpötilan vaihdon suhteen. Lämpötilaa on helppo vaihtaa napauttamalla raudan levyjä kolmesti yhteen, jolloin lämpötila vaihtuu hetkessä. Näin voi säädellä hiusten kokemaa kulutusta eri osioissa: esimerkiksi päällimmäiset hiukset ovat usein hauraampia kuin niskahiukset, jolloin ne voi muotoilla alemmalla lämmöllä.

Turvallinen käyttää

Useimmissa elektroniikkalaitteissa on 30 minuutin sammutusaika, jolloin laite sammuu automaattisesti kuluneen ajan jälkeen. The Touch -muotoiluraudasta on kuitenkin haluttu tehdä entistäkin turvallisempi, ja siinä turvasammutukseen kuluva aika on vain 30 sekuntia. Raudan nopean lämpenemisen ansiosta 30 sekunnin turvasammutus ei aiheuta taukoja muotoiluun, sillä rauta lämpenee takaisin optimilämpötilaan napauttamalla levyjä kerran yhteen.

Siro muotoilu ja kevyt rakenne

The Touch -suoristusraudasta on haluttu tehdä erityisen helppokäyttöinen, jolloin jokainen raudan pinta tukee tätä tavoitetta. Muotoiluraudan pituus ja koko on mietitty tarkkaan niin, että sillä on helppo sekä kihartaa että suoristaa hiukset tinkimättä ergonomiasta. Tylppä kärki, pyöristetty rakenne ja levyjen muotoilu sujuvoittaa kiharoiden tekemistä - voimme kertoa, että tällä raudalla kiharoiden teko onnistuu hieman tumpelommaltakin hiustenlaittajalta!

Lisätietoa laitteesta löytyy tuotesivulta: Cloud Nine.