Huxleyn 3 besteller-tuotetta - tämän vuoksi ne ovat jatkuvasti loppuunmyytyjä

8.4.2019

Minimalistisen Huxleyn valikoimasta 3 tuotetta on ylitse muiden myyntitilastojen perusteella. Kerromme artikkelissa, miksi juuri nämä purkit ihastuttavat asiakkaitamme kerrasta toiseen!

Huxley on korealaista ihonhoitoa parhaimmillaan. Minimalistinen valikoima on asiakkaidemme mieleen ja muutamista tehotuotteista on helppo valita omat suosikit. 3 Huxley-tuotetta on kuitenkin noussut ylitse muiden ja tässä artikkelissa kerromme kattavasti miksi.

Lisää Huxley-tuotteista ja tuotemerkin tarinasta voit lukea tästä artikkelistamme.

Lempeän kosteuttava puhdistusgeeli

Huxley Secret of Sahara Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist -puhdistusgeeli aloittaa ihonhoitorutiinin lempeällä tavalla. Pehmeästi vaahtoava puhdistusgeeli säväyttää ylellisellä tuoksullaan ja kevyellä tuntumallaan. Puhdistusgeelit eivät ole tunnettuja kosteuttavasta tunteesta, mutta tämä puhdistusgeeli on poikkeus sääntöön: iho jää puhdistuksen jälkeen pehmeäksi ja kosteutetun täyteläiseksi. Tämä on ihme, joka pitää itse todistaa!

"Aivan uskomattoman ihana tuote. Olin skeptinen tuotteesta, että voiko se olla kaiken hypen arvoinen ja luuloni osoittautuivat vääriksi. Tuote tuoksuu ihanalta, vaahdottuu hyvin ja iho tuntuu ihanan pehmeältä ja kosteutetulta käytön jälkeen." -Saara

Kasvovesi janoiselle iholle - ja kaikille muillekin

Vesimäisen ohutta kasvovettä ei uskoisi tehokkaaksi kosteuttajaksi, mutta totta se on. Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It -kasvovesi jättää iholle ihanan pehmeän ja ravitun tunteen. Kuivalle iholle kasvovettä voi kerrostaa, mutta yksi kerros riittää rasvoittuvalle ihotyypille ja sekaiholle mainiosti. Parasta on, ettei kasvovesi jätä iholle tahmeaa tai kiristelevää tunnetta vaan pelkästään hyvin kosteutetun tuntuisen pinnan.

"Tähän mennessä ihanin tuntuma toneriin mitä mihinkään muuhun toneriin tähän mennessä. Ei liian lirua eikä paksua, just sopivaa. Sopii kerrostamiseen, tuoksu on ylellinen ja iho tuntuu ihanan kosteutetulta! -Eerris

Sameuden karkottava yönaamio - lentoemäntien suosikki

Huxley on ansioitunut erityisesti korealaisten lentoemäntien suosikkina. Ilmailualalla työskentelevien iho joutuu koetukselle koneellisen ilmanvaihdon, valvomisen ja pitkien työvuorojen vuoksi. Tämän takia lentoemännät metsästävät ihonhoitotuotteita, jotka korjaavat ihon sameuden ja väsymyksen hetkessä - tai nukkuessa, kuten Huxley Sleep Mask; Good Night -yönaamio. Korppukuivan ihon pehmeäksi ja sileäksi taikova yönaamio on kuin kauneusunet purkissa. Tätä mieltä ovat myös asiakkaamme, jotka ostavat jokaisen täydennystilauksen välittömästi tyhjiksi!

"Ihana yönaamio joka tekee ihosta todella kosteutetun, imeytyy hyvin ja ei sotke tyynyä. Mieto tuoksu." -Maria

Kaikki Huxley-tuotteet löytyvät tästä linkistä.