Kesän ihanimmat hajuvedet

29.6.2020

Auringonlämpöinen iho ja hiekkaa varpaiden välissä. Kesällä on tapana luoda useita kauniita muistoja. Miksi et ikuistaisi muistoja mieleesi tuoksun avulla? Auttaaksemme sinua valitsemaan oikean tuoksun, olemme keränneet tähän artikkeliin joitakin ihastuttavia suosikkituoksuja sekä naisille että miehille, jotta sinä voit löytää uuden kesäisen hajuvesisuosikin, jonka avulla lukita kesän muistot mieleen.

blog-sommarens-dofter-boss-1-2000x1125.jpg

Hugo Boss Alive

BOSS Alive – todellinen powertuoksu, joka ylistää naisia. Hedelmäiset ja puiset nuotit kohtaavat täydellisessä kombinaatiossa lämpimän vaniljan tehden tuoksusta vastustamattoman!

blog-sommarens-dofter-escada-2000x1125.jpg

Escada Flor Del Sol

Joka vuosi Escada lanseeraa uuden limited edition -tuoksunsa. Tänä vuonna se on Flor del Sol, joka saa paikan parrasvaloissa. ESCADA tuo yleensä yhteen kesäiset ja makeat tuoksut. Flor del Sol ei ole mikään poikkeus. Tuoksusta löytyy Tequila Sunrise -cocktailin, dahliankukan ja appelsiinin tuoksunuotit, jotka vievät ajatukset kesälomaan.

blog-sommarens-dofter-boss-3-2000x1125.jpg

Hugo Boss The Scent

Boss The Scent For Her EdP on ylellinen ja viettelevä hajuvesi, jonka kukkaishedelmäisessä tuoksussa on herkullisia ja tyylikkään makeita gourmand-vivahteita. Hajuvesi aukeaa samettisen hedelmäisillä persikan ja freesian sävyillä, jotka sekoittuvat osmanthuksen aprikoosisiin nuotteihin. Hajuveden pohjalla tuoksuvat pahdetut kaakaopavut, jotka tuovat hajuvedelle sille ominaisen tumman, gourmand-vivahteen.

blog-sommarens-dofter-clean-2-2000x1125.jpg

Clean Summer Day

CLEAN Summer Day on ihastuttava kesätuoksu, joka on saanut inspiraation raikkaasta merituulesta sekä valkoisesta hiekasta. Tuoksu avautuu päärynän ja mustaviinimarjan tuoksunuoteilla. Sydäntuoksuina vallitsevat ruusu ja freesia. Pohjalta löytyvät vanilja ja kookosvesi, jotka vievät ajatuksesi täydelliseen kesäpäivään.

blog-sommarens-dofter-clean-1-2000x1125.jpg

Clean Reserve Skin

CLEAN Reserve Skin on mausteisen lämmin tuoksu, joka tuo muistuttaa rakastetun syleilystä ja lämpimän ihon silkkisyydestä. CLEAN Reserve Skin EdP -hajuvesi avautuu hurmaavalla myskin ja lempeällä Copaiba-öljyn aromeilla ja huipentuu suolaisen kinuskin tuoksunuotteihin.

blog-sommarens-dofter-boss-2-2000x1125.jpg

Hugo Boss Bottled Infinite

HUGO BOSS Boss Bottled Infinite EdT on aromaattinen ja mausteinen hajuvesi, jonka vivahteet stimuloivat seikkailunhalua. Hajuvesi aukeaa omenan, mandariinin, kanelin ja salvian mausteisella sekoituksella, joka rauhoittuu sydäntuoksun laventelin, patsulin ja rosmariinin yhdistelmään. Pohjatuoksu on täynnä pehmeitä puun vivahteita.

blog-sommarens-dofter-gucci-2000x1125.jpg

Gucci Guilty Pour Homme Cologne

Gucci Guilty Pour Homme Cologne on mausteinen hajuvesi, joka sekoittaa yhteen väkeviä, vehreitä tuoksunuotteja. Hajuvesi aukeaa bergamotin, rosmariinin ja katajanmarjan vahvoilla aromeilla. Sydäntuoksu on yhdistelmä orvokkia, heliotrooppia ja sypressiä. Hajuveden pohjatuoksussa vaikuttavat seetri, valkonen myski ja patsuli.

blog-sommarens-dofter-versace-1-2000x1125.jpg

Versace Dylan Blue Pour Femme

Voimakas, ainutlaatuinen tuoksu on vahvoille ja itsevarmoille naisille. Aistillinen, ylellinen ja hienostunut tuoksu innovatiivisessa pullossa. Hajuveden pullo on saanut inspiraationsa Kreikan mytologiasta. Tummansininen sävy tuo mieleen meren rikkaudet. Tuoksussa yhdistyvät hedelmäinen mustaviinimarja ja minttu, jotka sekoittuvat huurteiseen persikkaan ja jasmiiniin. Lopussa sekoitukseen yhdistyy sensuelli myski ja patsuli.

blog-sommarens-dofter-versace-2-2000x1125.jpg

Versace Dylan Blue Pour Homme

Moderni ja raikas tuoksu ajattoman tyylikkäässä pullossa on täynnä luonnetta ja yksilöllisyyttä, joka korostaa miehen karismaa. Hienostunut fougère-saniaistuoksu, jossa bergamotti ja greippi yhdistyvät moderniin viikunanlehteen antaen tuoksulle Välimerelle tyypillisen raikkauden. Veden elementit tuovat syvyyttä tuoksuun. Tuoksu avautuu orvokin lehdillä sekä vivahduksella mustapippuria, jotka antavat tuoksulle miehekkyyttä. Tonkapapu, ylellinen sahrami ja myski tuovat tuoksuun lämmintä aistillisuutta ja viettelevää sävyä. Viittaus Välimereen ja sen kulttuuriin on selkeä: moderni, raikas, intensiivinen, syvällinen ja aistillinen.

blog-sommarens-dofter-lacoste-2000x1125.jpg

Lacoste L.12.12 Blanc Jeremyville Edition

Game, set, match! Tämä ihastuttava hajuvesi on ylistys Lacosten tenniksessä oleville juurille. Tuoksusta löytyy sitruunaa, inkivääriä ja setripuuta. Täydellinen tuoksu kesällä.

blog-sommarens-dofter-main-2000x1125 (1).jpg