Kesän kuumimmat huulitrendit

30.6.2020

Anna huuliesi loistaa pääosassa kesällä! Satsaa klassiseen lookkiin pienellä twistillä tai värikkäisiin huuliin, jotka vetävät ihailevia katseita puoleensa. Lisäksi huulikiilto on tekemässä paluuta tänä vuonna. Tässä tulee viimeisimmät huulimeikkitrendit.

blog-shiseido-lips-2000x1125px.jpg

Kesällä haluamme panostaa värikkäisiin huuliin, jotka keräävät katseita. Ennen kuin aloitat on kuitenkin tärkeää valmistaa sekä iho että huulet meikkiä varten. Pidä huoli, että iho näyttää mahdollisimman virheettömältä ja että huulet ovat tarpeeksi kosteutetut, jotta vahva väri pääsee täysiin oikeuksiinsa. Huulikiilto on myös tekemässä vahvaa paluuta kuluvana vuonna, joten suosittelemme sivelemään huulipunan päälle kerroksen kiiltoa. Eivätkö värikkäät huulet ole sinun juttusi? Siinä tapauksessa satsaa yksinkertaiseen huulikiiltoon, joka saa huulesi hohtamaan.

Tässä Shiseidon kaksi eri tyyliä, jotka toteutamme ehdottomasti tänä kesänä.

blog-shiseido-red-look-2000x1125px.jpg

1. Klassiset punaiset huulet twistillä

Klassiset punaiset huulet ovat aina varma valinta, mutta miksi et tekisi lookista vielä hieman jännittävämmän? Upean ombre-värjäyksen avulla punaiset huulesi tulevat loistavasti esiin.

Näin teet:

1. Aloita levittämällä ModernMatte Powder Lipstick 516 Exotic Red -huulipunaa huulten ulkonurkkiin molemmille puolille ja pysähdy puolessa välissä matkalla kohti keskiosaa. Huulipunan muoto tekee levityksestä helppoa. 

2. Vaihda sitten ModernMatte Powder Lipstick 513 Shock Wave -huulipunaan, jossa on hieman vaaleampi ja kirkkaampi punaisen sävy. Levitä huulipunaa huulten keskiosaan aina kohti tummempia ulkonurkkia.. 

3. Sekoita nämä kaksi sävyä keskenään kohdassa, jossa ne ovat päällekkäin huulipunaharjalla täydellisen sekoituksen saamiseks

4. Lisää vaaleampaa ModernMatte Powder Lipstick 502 Whisper -huulipunaa huulten keskiosaan saavuttaaksesi hienon konstraktin

5. Päätä huulimeikin teko yhdellä kerroksella Shiseido Shimmer GelGloss 06 Daidai Orange -huulikiiltoa tuodaksesi kauniin kiillon huulillesi.

 blog-shiseido-violet-look-2000x1125px.jpg

2. Värikkäät huulet, jotka keräävät katseita 

Tässä tulee huulet, jotka ovat todellinen show stopper! Täydellinen sinulle, joka et pelkää värejä.

Näin teet:

1. Aloita pohjustus levittämällä LipLiner InkDuo -primeriä tasoittaaksesi huulten pintaa, jotta huulipunan väri pysyisi paremmin ja pidempään paikallaan.  

2. Luo upeat ääriviivat Lipliner InkDuo 10 Violet -huultenrajauskynän avulla.

3. Levitä ModernMatte Powder Lipstick 530 Night Orchid -huulipunaa koko huulille. Huulipunan kätevä muoto tekee levityksestä helppoa. 

4. Sekoita huulipunan ja huultenrajauskynän reunat LipLiner InkDuo 05 Magentan avulla luodaksesi pehmeämmän häivytyksen. 

5. Lisää vaaleampaa huulipunaa huulten keskiosaan kauniin efektin luomiseksi. ModernMatte Powder Lipstick 527 Bubble Extra sopii tähän täydellisesti.

6. Päätä huulimeikki Shimmer GelGloss huulikiillolla. Kiilto tuo meikkiin pisteen iin päälle! 

Tähän lookkiin sopivat tuotteet:

Shiseido LipLiner InkDuo — Supefiksu tuote; toisessa primer ja toisessa bhuultenrajauskynä. Saa huulipunan pysymään paikoillaan kuin vuori!

Shiseido ModernMatte Powder Lipstick — Helposti levittäytyvä huulipuna kätevällä pääosalla tekee ääriviivojen maalaamisesta erittäin helppoa. 

Shiseido Shimmer GelGloss — Huulikiiltotrendi on vahvasti läsnä tänä kesänä. Tässä huulikiillossa on maaginen pigmentti ja kaunis glitter-kiilto. Täydellinen tuote levittää joko huulipunan päälle tai käyttää sellaisenaan.