Kevään suosituimmat ripsivärit 2019

27.5.2019

Näitä asiakkaamme rakastavat! Kokosimme yhteen kevään 10 ostetuinta ripsiväriä ja syyt siihen, miksi juuri ne ovat niin suosittuja.

Sen Oikean ripsivärin löytyminen ottaa aikaa, mutta kun suosikki on löytynyt ei sen asemaa meikkipussissa helpolla hetkauteta. Halusimme koota yhteen kevään myydyimmät ripsivärit ja tutkia, miksi juuri nämä 10 ovat asiakkaidemme suosikkeja vuodesta toiseen - moni ripsareista nimittäin löytyy jo viime vuoden suosituimmista maskaroista!

Tuuheutta, erottelua ja vedenkestävyyttä

Kevään myydyimmissä ripsiväreissä erottuu muutama selkeä linja. Asiakkaidemme suosikkilistalle nousi peräti 3 vedenkestävää tai lämpimällä vedellä poistettavaa, pitkäkestoista ripsiväriä. Monen suosikin vedenkestävä versio mahtui helposti TOP20-listalle, joten kestävä ripsiväri on todellakin yksi kauppamme lemppareista.

Toinen arvostettu ominaisuus ripsiväreissä on selkeästi tuuheuttavuus. Lähes kaikki myydyimmät ripsivärit lupaavat tuuheutta ja eroteltua lopputulosta, ja osa tähtää jopa tekoripsimäiseen volyymiin. Hinnaltaan asiakkaamme suosivat sekä edullisia että selektiivisiä vaihtoehtoja. Moni voi varmasti yhtyä tunteeseen siitä, etä luottoripsarin hinta on pieni panostus joka tilanteessa toimivasta ja kestävästä tuotteesta!

Clinique Lash Power Mascara - Ylivoimainen ykkönen on lämpimällä vedellä poistettava 38-ripsiväri. Cliniquen ripsiväri sopii herkille silmille, sillä se on koostumukseltaan hajusteeton. Tahraamaton ripsari taikoo katseeseen pidemmät ja tuuheammat räpsyttimet eikä hätkähdä hikoilusta, sateesta tai ilmankosteudesta. Täysi kymppi!

"Todella hyvä ripsiväri joka pysyy kauniina koko päivän. Ei varise eikä tuhri mutta helppo pestä lämpimällä vedellä pois." -Riikka L.

Maybelline New York Lash Sensational Lash Multiplying Mascara Intense Black - Tuuheuttava ja erotteleva Maybelline-ripsiväri on intensiivisempi versio aiemmasta Lash Sensational -ripsiväristä, joka sekin on huiman suosittu.

"Todella hyvin tuuheutta ilman paakkuja, hyvin erotellut ripset. Paras ripsari mitä olen koskaan käyttänyt ja tätä on mennyt jo useampi kappale." -Pinja K.

Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter Mascara - Näyttävää volyymia lupaava Lancôme-ripsiväri lienee suosittu etenkin tarkan harjansa ansiosta. Hyvin kerrostuva ripsiväri auttaa saamaan kohtalokasta tuuheutta helposti ja nopeasti. Tsekkaa myös alkuperäinen Hypnôse-ripsiväri!

"Ripsivärien parhaimmistoa! Kaunis ja huoliteltu lopputulos." -Elli A.

L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara - Palkintoja voittanut Paradise Extatic on todellinen hitti. Edullinen ja pehmeästi levittyvä ripsiväri tuuheuttaa ripsiä jo parilla vedolla.

"Ehkä paras ripsiväri, mitä olen koskaan käyttänyt! Tuloksena äärimmäisen tuuheat irtoripsimäiset ripset. Itselläni on pitkät ripset entuudestaan mutta tämä ripsiväri saa niistä melkein epäluonnollisen massiiviset. Ei leviä eikä valu päivän aikana." -L

Max Factor 2000 Calorie Waterproof Volume Mascara - Vedenkestävä ripsiväri, joka lupaa jopa 300% lisää tuuheutta? Kyllä kiitos! Katso myös alkuperäinen 2000 Calorie -ripsiväri.

"Tämä on ollut luottomaskarani jo monta vuotta. Harja on juuri oikean muotoinen ja tällä tosiaan saa kerrostettua tuuheat ripset. Työkaverini olivat luulleet, että minulla on tekoripset ja kävivät kaikki ostamassa tämän maskaran sen jälkeen kun kerroin salaisuuteni tuuheisiin ja kaareviin ripsiini. Tätä en vaihda!" -Anna, Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look Mascara

Max Factor Masterpiece Max High Volume & Definition Mascara - Klassikkoripsiväri, joka saa kehuja etenkin tavallista hieman pienemmästä harjastaan. Masterpiece-ripsivärissä yhdistyvät sekä erottelevuus että tuuheuttavuus, joten emme ihmettele ripsivärin suosikkiasemaa lainkaan.

"Paras ripsiväri minulle mitä tähän asti kokeillut. Erottelee hyvin ja pidentää ripsiä ilman paakkuuntumista. Myöskin harjaspää mukavan pieni ettei tule niin helposti ohiosumia." -Emma

Lancôme Hypnôse Drama Mascara - Lancômen klassinen Hypnôse-ripsiväri on saanut useita versioita ja yksi suosituimmista on Drama-ripsiväri kaarevine harjoineen. Myös herkille silmille sopiva, tuuheuttava ripsiväri tuo hypnoottista tuuheutta ensimmäisellä vedolla.

"Toinen lempi ripsareistani. Erottelee ripset, ei varise tai tahraa yläluomea ja levittyy tasaisesti. Ripset näyttävät pidemmiltä ja erityisen hyviltä. Mielestäni ei ole ihan yhtä hyvä alaripsille kuin Hypnôse Volume-à-Porter ripsari, monesti yhdistän nämä kaksi meikatessani saadakseni täydellisen lopputuloksen. Sopii herkille silmille." -Helena

Clinique High Impact Mascara - Pidentävä ripsiväri levittyy ripsiin helposti ja tahraamaton koostumus on pitkäkestoinen. Cliniquen suosikkiripsiväri tuo ripsiin erityisesti erottelua ja pidennystä höystettynä kerrostettavalla volyymilla. Saatavilla myös vedenkestävä High Impact Waterproof Mascara -versio.

"Loistava ripsiväri. Tuuheuttaa ja korostaa ripsien luonnollista kaarta. Kestää hyvin koko päivän leviämättä ja lähtee hyvin pois meikinpoistoaineella. Luottotuote jota ostan aina uudelleen. Sopii piilolinssien käyttäjälle." -Noora

IsaDora Build-Up Extra Volume Mascara - Hajusteeton, tuuheuttava ripsiväri on tunnettu eritoten harjastaan, jossa on kiilamaisesti muotoillut harjakset. Pitkäkestoinen koostumus pitää pienet ripsivärisutut aisoissa. Näppärä, tuuheudeltaan kerrostettava tuttavuus herkkäsilmäisille!

"Ripsiväri antaa tuuheutta ja erottelevuutta, joskin lopputulos on hyvin luonnollinen. Ripsivärin harja on sopivan kokoinen ja muotoinen, joten sillä on helppo levittää ripsiväriä ripsiin. Ei leviä päivän mittaan luomille. Ripsiväri soveltuu hyvin herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille." -Emilia H

MAC Cosmetics False Lashes Waterproof Mascara - MACin irtoripsimäistä vaikutelmaa lupaava ripsiväri on koostumukseltaan tuuheuttava ja taivuttava. Ripsivärin kätevä harja levittää värimassan tasaisesti jokaiseen ripseen ja kerrostaa lopputuloksen jopa liioiteltuihin mittoihin.

"Tämä teki ripsistä sen näköiset kuin ne luonnostaan olisivat tosi kaarevat ja tuuheat. Ihana tuote, jos tykkää vedenkestävästä mascarasta. Kerrostamalla pääsee kyllä jopa tekoripsimäisiin mittasuhteisiin." -Tiina L

Kaikki ripsivärit löytyvät tästä linkistä.