Korealainen Huxley: minimalistista ihonhoitoa arvokkailla kasviuutteilla

14.2.2019

Tutustu eteläkorealaisen Huxleyn tuotteisiin ja siihen, mikä tekee tuotemerkistä niin vetoavan. Minimalistisen tyylikkäät pakkaukset ovat jo houkuttelevia, mutta sisältö on se mikä ratkaisee.

Huxley on vastaisku jatkuvasti monimutkaistuvalle ihonhoidolle. Siksi onkin erityistä, että tämä minimalismiin pyrkivä tuotemerkki tulee juuri Etelä-Koreasta, joka on 10-vaiheisen ihonhoitorutiinin koti. Huxleyn filosofia rakentuu yksinkertaisen, mutta vaikuttavan ihonhoidon ympärille: tuotteiden on oltava niin monipuolisia, että ne taklaavat kerralla monta tarvetta.

Aineosat mukavuusalueen ulkopuolelta

Huxley korostaa tuotteissaan niiden käytön helppoutta, mutta tuotemerkin raaka-aineiden hankkiminen ei todella sitä ole. Huxley hyödyntää tuotteissaan arvokkaita ainesosia, jotka poimitaan maailman äärimmäisistä olosuhteista kuten vuoristosta, aavikolta ja meren syvänteistä. Tuotteiden avainainesosa on Saharasta saatava, käsin poimittu kaktusviikuna ja sen siemenistä uutettu öljy, jota aavikkolla eläneet berberi-heimon naiset ovat sukupolvien ajan käyttäneet kauneudenhoitoon.

Tiede kulkee aina käsi kädessä Huxleyn tuotteiden kanssa, onhan koko tuotesarja saanut nimensä tieteiskirjailija Aldous Huxleylta. Siksi tuotteissa hyödynnetään ainesosia, joilla on tieteellisesti todistettuja vaikutuksia ihoon. Huxley-tuotteista löytyy muun muassa kirkastavaa niasiiniamidia, kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja ravitsevia keramideja.

Huxley-tuotteiden tehokkaasti kosteuttavien koostumuksien vuoksi Huxleyn on kerrottu olevan korealaisten lentoemäntien suosikkimerkki. Lentokoneen sisäilma on jopa Saharan autiomaan ilmaa kuivempi, joten tarve ihon kosteustasapainoa tehokkaasti ylläpitäville tuotteille on kova.

Tarkoin kuratoitu valikoima

Huxley ei ylpeile jättimäisellä valikoimalla, vaan keskittää voimansa monipuolisten ja toimivien tuotteiden kehitykseen. Tuotesarjaan kuuluu valikoitu joukko tuotteita, joista jokainen on formuloitu huolella. Minimalistinen tuotevalikoima on osa Huxleyn viehätystä ja helpottaa juuri itselle sopivien tuotteiden löytämistä. Esittelemme muutaman Huxleyn huipputuotteen, jotka ovat kivunneet myös asiakkaidemme suosikeiksi lyhyessä ajassa.

Huxley Sleep Mask; Good Night - Geelimäinen yönaamio hoitaa kaiken ja sillä voi korvata kasvovoiteen halutessaan vaikka joka ilta. Yönaamio kosteuttaa, rauhoittaa ja täytelöittää ihoa ilman geelimäisille tuotteille ominaista tahmeaa tunnetta. Tässä tuotteessa lienee lopputuloksesta päätellen pullotettua yöunta!

Huxley Secret of Sahara Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist - Ihon pH-arvon optimaalisena pitävä puhdistusgeeli poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Huxley osoittaa, että myös puhdistusgeeli voi sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia: tässä tuotteessa on muun muassa kaktusviikunaöljyä ja syväkosteuttavaa hyaluronihappoa. Ei ihme, että tästä on tullut helppoa puhdistusratkaisua etsivien suosikki.

Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It - 90% luonnollisia ainesosia sisältävä kasvovesi sopii myös herkälle iholle ja siinä onkin yksi sen suosion salaisuuksista. Kosteuttava kasvovesi on ensimmäinen askel kohti ravitsevaa ihonhoitoa, sillä se tasapainottaa ihon pH:n ja valmistelee sen muille hoitotuotteille tuoden samalla oman lisänsä hoitorutiiniin. Riittoisa lemppari, joka sopii jokaisen hyllylle!

Koko valikoimaan pääsee tästä linkistä: Huxley