Lancôme-lempparit: kokeile näitä ylellisiä suosikkeja

4.2.2019

Lancôme on yksi kauppamme suosituimmista tuotesarjoista. Kokosimme yhteen tuotemerkin suosikit, joita asiakkaamme rakastavat. Löytyykö sinun lempparisi listalta?

Lancôme on periranskalainen tuotemerkki, joka resonoi myös meissä suomalaisissa kosmetiikan käyttäjissä - Lancôme on nimittäin yksi verkkokauppamme myydyimmistä tuotemerkeistä! Kuukausittain kaupastamme lähtee rakastaviin koteihin satoja Lancômen ihonhoito- ja meikkituotteita, joten kyse on pitkäaikaisesta affairesta ranskalaiseen tyyliin. Kokosimme tähän artikkeliin asiakkaidemme suosikit valikoimastamme. Löytyykö sinun lempparisi listalta?

Elämyksellinen Lancôme-ihonhoito

Lancôme on perustettu vuonna 1935, jolloin ihonhoito ei vielä ollut pitkälle kehittynyttä. Luksusta ja ylellisyyttä haettiin tuolloin arvokkaista hajuvesistä, mutta ihonhoidon suhteen uusia innovaatioita ei juurikaan ollut. Lancômen perustaja, Armand Petitjean, kuitenkin tunnisti halun elämyksellisyyteen ihonhoitomarkkinoilla ja hyödynsi tieteen uusimpia saavutuksia luoden La Nutrix -kasvovoiteen. Voiteesta tuli välittömästi myyntimenestys, sillä se oli jotain aivan muuta kuin perinteinen ihonhoito: tieteellisiä tutkimustuloksia ja aktiivisia ainesosia hyödyntävä, miellyttävän tuoksuinen ja pehmeästi iholle levittyvä voide, joka toi selkeitä tuloksia. Jo ensimmäisestä voiteesta lähtien Lancôme on hyödyntänyt tuotekehittelyssään tieteen lisäksi hemmottelevaa ja elämyksellistä otetta.

Bi-Facil Lotion Instant Cleanser - Tämä kylppärikaapin perustuote kulkeutuu vanhemmilta teinille! Kyseessä on oiva meikinpuhdistusaine, jonka kaksifaasinen koostumus poistaa iholta myös vedenkestävän meikin. Silmämeikinpoistoaineessa erityistä on sen hellävarainen koostumus, joka soveltuu myös piilolinssien käyttäjille ja herkkäihoisille. Klassikko, jonka suosiota emme ihmettele lainkaan.

Miel-en-Mousse - Hunajainen puhdistusvaahto on noussut vain parissa vuodessa yhdeksi asiakkaidemme suosikeista. Pehmeä puhdistusvaahto poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet nopeasti ja jättää ihon raikkaaksi. Täydellinen tuote nopeaan ihonpuhdistukseen.

Tonique Confort Rehydrater Toner - Kasvovesi, joka sopii kaikille. Erityisen hellävaraiseksi formuloitu kasvovesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa puhdistuksen jälkeen. Ei uskoisi, että pelkästään kasvovesi voi jättää iholle näin pehmeän ja miellyttävän tunteen!

Visionnaire + Advanced Skin Corrector Serum - Rakastamme tehokkaita tuotteita ja tämä kasvoseerumi lukeutuu niihin. LR 2412 -molekyyliä sisältävä seerumi häivyttää kasvoilta juonteita ja laajentuneita ihohuokosia ja lupaa pitkäaikaisella käytöllä parantaa ihon tuntumaa.

Advanced Génifique Youth Activating Concentrate - Toinen tehokas suosikki. Ikääntymisen merkkejä häivyttävä, pipetillä annosteltava hoitotiiviste auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta ja heleyttä.

Toimivat meikkituotteet

Myös värikosmetiikassa Armand Petitjean halusi tuoda ihmisten saataville ylellisiä tuotteita, joiden käyttö olisi elämys. Meikin julkisesta korjailusta tuli hyväksyttävää ja kauniiden, korumaisten meikkirasioiden esittelystä osa seurapiirielämää. Lancôme lanseerasi omiin liikkeisiinsä pian Beauty Advisor -työntekijät, joiden elegantti pukeutuminen ja tuotteiden asiantunteva esittely loi Lancômesta kuvan luksuksen edelläkävijänä. Yhä edelleen Lancôme hyödyntää kauneuslähettiläitä toiminnassaan - tänä päivänä he ovat näyttelijöitä, malleja ja esiintyjiä.

Teint Idole Ultra Wear SPF 15 - Meikkivoide suoraan taivaasta. Ylelliseen ja puhdaslinjaiseen pulloon pakattu meikkivoide jättää ihon pinnan samettisen pehmeäksi ja pysyy jopa 24 tunnin ajan. Sävyvalikoima kattaa laajasti ihonsävyt tummasta vaaleaan. Meikkivoide on ollut vuosia Lancômen kestosuosikki, joka kerää jatkuvasti lisää omistautuneita käyttäjiä.

Hypnôse Volume-à-Porter Mascara - Hypnôse-ripsiväri ja sen eri versiot ovat monen luottotuotteita. Erityisen ihastuneita asiakkaamme ovat tähän Volume-à-Porter-versioon, jonka elastomeeriharja erottelee ripset ja tuo niihin kerrostettavan tuuheuden lisäksi pituutta.

Monsieur Big Mascara - Vain muutamassa vuodessa Monsieur Big on saanut vankkumattoman fanikunnan, jolle tämä tuuheuttava ripsari on Se Oikea. Kerrostettavaksi suunniteltu ripsiväri tuo räpsyttimiin volyymia ja lähtee helposti pois, kun on meikinpoiston aika. Kauneustiimimme tykkää erityisesti perinteisestä harjamallista!

Matte Shaker - Monsieur Big -ripsivärin lailla tämä nestemäinen huulipuna kuuluu Lancômen uusimpiin meikkilanseerauksiin pysyvässä valikoimassa. Huulipunan ainutlaatuinen, äärimmäisen kevyt ja pehmeä tuntuma ihastuttaa ensisipaisulla - puhumattakaan huikeasta pysyvyydestä. Asiakkaidemme lemppari on sävy 379 Yummy Pink.

Fix It Forget It Setting Spray - Kestävän meikin ystäville suunnattu meikinkiinnityssuihke lupaa hikoilun- ja säänkestävyyttä (jota Suomessa todella tarvitaan!) ja sen kosteuttava koostumus myös hoitaa ihoa. Lupauksissa on ilmeisesti onnistuttu hyvin, sillä suihke on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi Lancômen suosituimmista meikkituotteista.

Koko valikoiman löydät tästä linkistä: Lancôme