LED-valo + kangasnaamio = käsittämätön glow

22.1.2019

Kuulaan kosteutettu iho on tämän hetken trendi (ja trendinä soisimmekin sen pysyvän). Jos haluat saavuttaa kosteutta täyteen pumpatun ihon yhdellä tuotteella, kurkkaa FOREO UFO Mini -laitteen käyttövinkit artikkelistamme.

Kukapa ei haluaisi päästä ihonhoidossa mahdollisimman helpolla? Nykyään se on mahdollista, kiitos kotikylppäriin hiipineiden ihonhoitolaitteiden. Ihonhoidon erilaisten laitteiden avulla voi saada lähestulkoon saman vaikutuksen kuin hoitolassa käynnillä. FOREO UFO Mini on juuri tällainen laite, joka kaiken lisäksi pitää huolen siitä että iholla hyödynnetään myös pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavaa teknologiaa.

Tässä artikkelissa kerromme parhaat vinkit UFO Mini -laitteen käyttöön ja valotamme taustaa laitteen eri toimintojen takana. Naamiohoitolaitteeseen on saatavilla useita eri naamioita, joten erittelemme naamiot ihon tarpeiden mukaan.

Tulevaisuuden teknologiaa iholla

FOREO UFO Mini -naamiohoitolaite hyödyntää T-Sonic-värinää, lämpöterapiaa ja LED-valoa. Värinä on tunnettu myös muista FOREO-laitteista ja sen tarkoituksena on stimuloida ihoa ja auttaa aktiiviaineita imeytymään ihoon paremmin. Lämpöterapia on kosmetologien hoidoista tuttu jo vuosikymmenien ajalta: lämpö pehmentää ihohuokosia, aktivoi tehoaineita ja tietysti tuntuu iholla ihanalta. LED-valo on uusin innovaatio kotikäyttöön tarkoitetuissa ihonhoitolaitteissa ja eri väriset LED-valot kohdistavat tehonsa eri ongelmiin. Punainen LED-valo on tunnettu anti-aging-vaikutuksestaan, vihreä LED kirkastaa ja sininen valo ennaltaehkäisee tulehduksia ja epäpuhtauksia.

Hehku 2 minuutissa

UFO Mini -laitteen teknologiset saavutukset yhdistetään erityisesti FOREOlle kehitettyihin, korealaisiin kangasnaamioihin. Kangasnaamio kiinnitetään UFO Mini -naamiohoitolaitteeseen ja laite yhdistetään FOREOn mobiiliapplikaatioon. Sovellus ohjeistaa koko naamiohoidon läpi ja kertoo, mitä iholla tapahtuu milloinkin. Hoito kestää vain 2 minuuttia, jonka jälkeen iho on kuin kasvohoidosta tullut eli täyteläisen kosteutettu, kuultava ja pehmeän tuntuinen.

Vinkki! Kiinnittäessäsi kasvonaamiota laitteeseen, levitä pussiin jäänyt seerumi iholle ennen hoidon aloittamista. Näin ihosi saa käyttöön kaikki tehoaineet huiman runsaana annoksena.

5 naamiota, 5 vaikutusta

FOREO UFO Mini -laitteeseen sopii 5 erilaista, juuri UFO-laitteeseen kehitettyä naamiota ja itse laite on saatavilla kolmessa värissä. Jokaiselle kangasnaamiolle on kustomoitu oma UFO-rutiini, jolloin käytetyt LED-valot, värinän voimakkuus ja lämpöterapian käyttö vaihtelevat riippuen naamiosta. Kangasnaamion voi valita ihotyypin mukaan tai keskittyä enemmän siihen, mitä iho tarvitsee juuri nyt. Erityisesti talviaikaan suosittelemme kosteuttavaa, hyaluronihappoa sisältävää H2Overdose-naamiota.

FOREO UFO Mask Make My Day - Aamuisin käytettäväksi sopiva, geelimäinen UFO-kangasnaamio. Make My Day -naamio virkistää ihoa ja sisältää antioksidanttista ja suojaavaa punaleväuutetta. Tämä herättää ihon kiireiseen päivään!

FOREO UFO Mask Call It a Night - Rauhoittava ja lämpöterapiaa hyödyntävä naamio iltaan. Elvyttävä ginseng-uute ja oliiviöljy ravitsevat ihoa lukiten samalla iholle kosteutta.

FOREO UFO Mask Glow Addict - Kirkastava naamio samealle iholle. Helmiuutetta sisältävä kangasnaamio tehostaa ihon kuulautta ja heleyttää niasiiniamidin voimin. Antioksidanttinen E-vitamiini tuo iholle suojaa ulkoisilta rasitteilta.

FOREO UFO Mask H2Overdose - Superkosteuttava naamio kuivalle ja pintakuivalle iholle. Runsaasti hyaluronihappoa sisältävä naamio sopii tuomaan iholle täytelöittävää kosteutta ja miellyttävän, pehmeän tunteen. Todellinen janoisen ihon sankari!

FOREO UFO Mask Youth Junkie - Anti-age-vaikutteinen, lämpöterapiaa ja punaista valoa hyödyntävä naamio. Koostumukseltaan maitomainen kangasnaamio sisältää hoitavia ja ravitsevia ainesosia, jotka yhdessä punaisen LED-valon kanssa tuovat iholle ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevän vaikutuksen. Karitevoi ja jojoba- ja oliiviöljyt tekevät naamiosta täydellisen myös karhealle, ohuelle tai kuivalle iholle.

Mikä on sinun UFO Mini -värisi ja -naamiosi? Kommentoi!