Löwengrip-tuotteet tekevät ihon- ja hiustenhoidosta helppoa

17.1.2019

Katso, mitkä ovat ruotsalaisvaikuttaja Isabella Löwengripin oman tuotemerkin hittituotteet ja tutustu brändiin tarkemmin. Löwengrip-tuotteiden ytimessä on monipuolisuus ja avoin tuotekehitys.

Saimme valikoimaamme Ruotsin suosituimman vaikuttajan, Blondinbellana tunnetun Isabella Löwengripin oman tuotesarjan. Löwengrip valmistaa ihon- ja hiustenhoitotuotteita, joiden ytimessä on monipuolisuus, vastuullisuus ja ympäristöystävälliset toimintatavat. Tässä artikkelissa kerromme lisää brändin taustoista ja vinkkaamme muutamasta hittituotteesta, jotka ovat valloittaneet Ruotsin.

Löwengrip keskittyy holistiseen lähestymistapaan tuotteiden formuloinnissa. Aktiiviset ja vaikuttavat ainesosat valikoidaan huolella ja tuotteen koostumus kehitetään alusta asti itse. Tuotepohjat koostetaan niin, että ne tarjoavat aktiiviaineille optimaaliset olosuhteet imeytyä ja vaikuttaa ihoon. Löwengripin tuotannossa noudatetaan ympäristön huomioivia toimintatapoja ja ympäristöystävälliseen tuotantoon kiinnitetään erityistä huomiota.

Löwengrip tuo markkinoille vain tuotteita, joilla on merkitystä. Uusien tuotteiden kehitykseen käytetään aikaa ja tutkimusresursseja, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tehokas ja vaikuttava. Pakkausdesign luodaan aina tuotteen ympärille, ei ikinä toisinpäin. Löwengripille ominaisia ovat tuotteet, jotka tekevät monta asiaa samalla kertaa ja helpottavat arkea.

Löwengrip Count On Me Deodorant - Count On Me -antiperspirantti on noussut todelliseen kansansuosioon, sillä sitä kerrotaan menevän kaupaksi yksi kappale joka toinen minuutti. Antiperspirantti lupaa iholle pehmeän tuoksun ja pitkäkestoisen kuivan tunteen. Tuotteessa on käytetty tiettyä karitevoin muotoa, joka imeytyy erityisen nopeasti. Deodorantista on saatavilla myös herkälle iholle sopiva Sensitive-versio ja hieman eri tuoksuinen Healthy Glow -deodorantti.

Löwengrip Long Lasting Heat Protector - Tässä lämpösuojasuihkeessa yhdistyy ajatus monipuolisesta tuotteesta ja helposta hiustenmuotoilusta. Hienojakoinen lämpösuojasuihke paitsi auttaa ehkäisemään lämpömuotoilun haittoja, myös antaa hiuksille kiiltoa ja ravitsevuutta arganöljyn voimin.

Löwengrip Intimate Care Cleansing Oil - Ajatuskin saippuasta intiimialueella herättää puistatuksia, mutta tämä puhdistusöljy tarjoaa hellävaraisemman vaihtoehdon. Intiimialueen puhdistusöljy on valmistettu vain muutamasta, tarkoin puhdistetusta ainesosasta, jolloin se sekä puhdistaa että suojaa. Sheivauksen ystävät ilahtuvat takuulla hellävaraisesta Intimate Care Shaving Gel Oil -sheivausgeelistä.

Löwengrip Sleeping Sensation Hydrating Mask - Sleeping Sensation -kasvonaamio on monikäyttöinen ihmetuote, joka sopii kasvojen pikaheleyttämiseen ja yön yli käytettynä kosteusvarantojen pitkäkestoiseen täydentämiseen. Vinkki: kokeile levittää kasvonaamio iholle 10 minuuttia ennen meikkiä. Pyyhi vaikutusajan jälkeen ylimääräinen naamio pois vanulapulla ja levitä meikki aiempaa pehmeämmän tuntuiselle iholle.

Löwengrip Good To Go Dry Shampoo Caramel & Cream - Kuivashampoo kuuluu ikisuosikkeihimme ja Löwengripin versio tästä arkipäivän pelastavasta tuotteesta on oivallinen. Kuivashampoon karkkimainen tuoksu on ihana herätys päivään ja hienojakoinen, helposti poisharjautuva koostumus virkistää hiuksia ja hiuspohjaa välittömästi. Tästä tulee kiva aamukaveri! Saavilla myös pehmeän tuoksuinen Jasmine & Amber -versio, Light Dry Shampoo ruskeille hiuksille ja kevyempi Light Dry Shampoo omenan tuoksuisena.

Mihin Löwengrip-uutuuksiin aiot tarttua ensimmäiseksi? Kerro kommenteissa!