Lumene - Löydä ihollesi sopiva tuotelinja

29.7.2019

Lumenen uudistunut valikoima pistää kokeneenkin kauneusgurun pään pyörälle. Selvitimme, mitkä Lumenen ihonhoitolinjoista sopivat millekin ihotyypille - 8 tuotelinjaa artikkelissa nyt!

Kotimainen Lumene on ollut suomalaisten suosikkimerkki 70-luvulta asti, jolloin siitä tuli Suomessa markkinajohtaja jo kolme vuotta lanseerauksensa jälkeen. Nimensä Lumene on saanut Kuhmoisissa sijaitsevasta Lummenne-järvestä. Lumen puolestaan tarkoittaa latinaksi valoa, mikä sopii täydellisesti Lumenen tuotteisiin.

Lumene hyödyntää tuotteissaan pohjoisen luonnon raaka-aineita. Ankarissa ja alati muuttuvissa sääolosuhteissa vain elinvoimaisimmat menestyvät ja nämä hyytävien pakkasviimojen ja polttavan kesäauringon vahvistamat luonnon tehoaineet ovat maailman vaikuttavimpia raaka-aineita. Kun ne yhdistää yrityksen vuosikymmenten saatossa vaalimaan tieteeseen, on pystytty kehittämään tehokkaita, luonnon raaka-aineita hyödyntäviä tuotteita, jotka tekevät ihosta heleän ja säteilevän.

Kokosimme yhteen tiivistelmän 8 Lumene-tuotelinjasta. Valinta voi olla vaikea, mutta tuotteita yhdistelemällä ja omaa ihoa kuuntelemalla pääset parhaisiin tuloksiin.

LÄHDE - kosteusköyhän ihon pelastaja

Lumenen LÄHDE-tuotteet vapauttavat veden voiman ihon hyväksi. Tuotesarja yhdistää puhtaan pohjoisen lähdeveden tehokkaasti kosteuttavaan, mineraalipitoiseen koivun mahlaan. LÄHDE-tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia, kosteuttavia ainesosia ja niiden virkistävät koostumukset hoitavat ja ravitsevat ihoa. Ihosta tulee raikkaan tuntuinen, kaunis ja tehokkaasti kosteutettu koko päiväksi.

Kenelle: Kaiken ikäisille, kosteutusta kaipaavalle iholle. Erityisen hyvä kosteusköyhälle iholle.

Kokeile: Lumene LÄHDE Arctic Dew Quenching Aqua Serum -tehoseerumi on täynnä puhdasta, tiivistettyä kosteutusta. Välitön helpotus kuivalle, hilseilevälle iholle!

VALO - yöttömän yön heleys kasvoilla

Lumene VALO -tuotteet auttavat sytyttämään ihon luonnollisen hehkun. Tehokkaat, ihoa kirkastavat tuotteet yhdistävät suomalaisen, antioksidanttipitoisen lakan C-vitamiinin ja puhtaan pohjoisen lähdeveden. VALO-tuotteet sopivat kaikille, joiden iho kaipaa heleyttä ja ne ovat täydellinen valinta parikymppiselle, joka haluaa ennaltaehkäistä ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

Kenelle: Kaiken ikäisille, heleytystä kaipaavalle, erityisesti 25+ iholle.

Kokeile: Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste on jo klassikko, eikä suotta. Hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä hoitoneste elvyttää väsynyttä ja sameaa ihoa.

SISU - urbaaniin elämään ihon turvaksi

Lumene SISU -ihonhoitolinja on suunniteltu erityisesti hoitamaan saasteiden, kaupunki-ilman, stressin ja vaihtelevan ilmaston rasittamaa ihoa. Ihoa ulkoisislta rasitteilta suojaavat ja tehokkaasti kosteuttavat tuotteet sisältävät puhdasta pohjoisen lähdevettä sekä männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutetta ja ne sopivat kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. Tuotteet auttavat puhdistamaan ihoa ja lukitsemaan sille kosteutusta sekä palauttamaan iholle sen luonnollista heleyttä. Ihosta tulee raikas, virkistynyt ja säteilevä. Erityismaininta raikkaan metsäisestä, rentouttavasta tuoksusta!

Kenelle: Kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille, erityisesti kaupungissa asuville.

Kokeile: Lumene SISU Suojaava Antioksidanttikasvosuihke pitäisi löytyä jokaisen toimistotyöläisen pöydältä. Antioksidanttinen kasvosuihke tuo välitöntä suojaa ja kosteutusta auttaen säilyttämään ihon luonnollisen heleyden.

KUULAS - ikääntymisen ensi merkkeihin

Lumene KUULAS -tuotelinja on kehitetty viivästyttämään ikääntymisen ensimerkkejä ja säilyttämään ihon luonnollista kuulautta, jota aktiivinen ja kiireinen elämä saattaa samentaa. Kuulas-tuotteet hyödyntävät puolukkauutetta, jonka sisältämä erityisen tehokas antioksidantti kversetiini yhdessä puhtaan pohjoisen lähdeveden kanssa auttaa säilyttämään ihon täyteläisyyden ja nuorekkaan hehkun. Lisäksi tuotteet hyödyntävät ihon elastisuutta tukevaa teknologiaa. Ihosta tulee kiinteämmän, tasaisemman sävyisen ja kuulaamman näköinen. KUULAS-tuotteet sopivat täydellisesti iholle, jolla on alkanut jo näkyä juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä.

Kenelle: Iholle, jolla alkaa näkyä ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, erityisesti 35+ iholle.

Kokeile: Lumene KUULAS Kiinteyttävä V-Shaping Pikakaunistaja on ainutlaatuinen tuote Suomen markkinoilla. Tehohoito auttaa korostamaan kasvonpiirteitä sekä tekemään ihosta sileämmän ja nuorekkaan säteilevän näköisen.

HEHKU - palauttava tuotelinja ikääntyvälle iholle

Lumene HEHKU -tuotteet auttavat palauttamaan iholle sen luonnollisen säteilyn ja häivyttämään jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä. Tyrniöljyn omega-rasvahapot sekä A- ja E-vitamiini hoitavat ja suojaavat ihoa samalla kun puhdas pohjoinen lähdevesi kosteuttaa sitä. Peptidiyhdisteitä hyödyntävä mullistava teknologia auttaa aikaansaamaan näkyviä muutoksia ihon ulkonäössä sekä tekemään ihosta luonnollisesti nuorekkaan ja hehkuvan näköisen. Lumenen hoitavin ja täyteläisin tuotelinja on kehitetty erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin. HEHKU-tuotteita voi täydentää esimerkiksi AJATON-linjan tuotteilla parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Kenelle: Ikääntyvälle iholle, jolla näkyy jo selkeitä ikääntymisen merkkejä. Erityisesti 45+ iholle.

Kokeile: Lumene HEHKU Ravitseva & Uudistava Kauneusöljy on tuoteluokassaan edullinen öljy, jonka tyrniuute auttaa uudistamaan ihoa. Kasvoöljy auttaa parantamaan ihon sävyä ja tekstuuria sekä häivyttämään ryppyjä näkyvästi.

AJATON - iätöntä kauneutta ihon hyvinvointia tukien

Lumene AJATON -linja on suunnattu ikääntyvälle iholle, joka kaipaa tehohoitoa. Iho ohentuu vanhetessaan, jolloin se kaipaa täytelöittävää suojaa ja ravitsevia, kosteuttavia koostumuksia. AJATON-tuotteet sisältävät pohjoisen superfood-ainesosia kuten puolukan kantasolu-uutetta, kanervauutetta ja lakkaa. Tuotteissa on hyödynnetty viimeisimpiä ihonhoitoinnovaatioita ja esimerkiksi lakkauutteen toimintaa on tehostettu fermentoimalla. AJATON korostaa ihon hehkua ja palauttaa sille täyteläisyyttä.

Kenelle: Ikääntyneelle 50+-iholle.

Kokeile: Lumene Ajaton Nordic Ageless Radiant Youth Pressed Serum on korealaisesta kosmetiikasta vaikutteita saanut, tiivistetty seerumi. Seerumin ja kosteusvoiteen yhdistelmä sopii erinomaisesti ikääntyvälle iholle, joka kaipaa nuorekasta hehkua ja kiinteyttä.

ARKTIS - erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin

Lumene ottaa tuotekehittelyssään huomioon myös pohjoiset olosuhteet ja erityisesti näihin oloihin on kehitetty ARKTIS -tuotelinja. Tuotteiden pohjana on rauhoittava koostumus mustikkaa, kauraa ja rypsiöljyä, joiden ansiosta ARKTIS-tuotteet sopivat myös erittäin kuivalle iholle. ARKTIS tuo iholle suojaa ja syväkosteutusta vuoden ympäri rauhoittaen ja hilliten ihon punoitusta. Erityisesti kuivaihoiset ja herkkää ihoaan varjelevat hyötyvät tuotelinjan ainesosista.

Kenelle: Kuivalle, herkästi ärtyvälle ja helposti reagoivalle iholle sekä suojaksi talvisiin olosuhteisiin.

Kokeile: Lumene ARKTIS Hydra Care Tehokosteuttava & Rauhoittava Öljy-Seerumi helpottaa ihon kiristelyä ja punoitusta. Hajusteeton kasvoseerumi palauttaa, hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa antaen helpotuksen kiristävään kuivuuden tunteeseen.

HARMONIA - luonnon tehokkaimmat ainesosat kotikylppäriin

Lumene HARMONIA -tuotteet vievät luonnon ainesosien hyödyntämisen uudelle tasolle. Tasapainottava, ravitseva ja uudistava tuotelinja sisältää pakuriuutetta, joka tunnetaan englanniksi superruoka chagana. Antioksidanttinen pakuri sisältää mikroravinteita, jotka hellivät ihoa pitkäkestoisesti. Kosteutettu ja täynnä ravitsevia ainesosia oleva iho näyttää kauniin virheettömältä, hehkuvan hyvinvoivalta ja huokuu tasapainoa. Puhdistustuotteet ovat erityisen syväpuhdistavia, jolloin ne tasapainottavat rasvoittuvaa ihotyyppiä hyvin.

Kenelle: Kaikille ihotyypeille, erityisesti täyteläistä ravitsevuutta kaipaavalle iholle. Puhdistustuotteet sopivat erityisesti rasvoittuvalle ihotyypille.

Kokeile:Lumene HARMONIA Nutri-Recharging Purifying Peat-to-Foam Cleanser on päivittäiseen ihonpuhdistukseen tarkoitettu turvepohjainen puhdistusaine, joka vaahtoutuu ja irrottaa iholta öljyä, likaa ja meikkiä huuhtoen epäpuhtaudet pois. Maanläheinen turve pohjoisesta luonnosta auttaa syväpuhdistamaan ihoa.

Löydät kaikki Lumene-tuotteet täältä.