Meikki luonnonkosmetiikalla: esittelyssä Boho Green Make Up -meikit

23.5.2019

Myös luonnonkosmetiikan meikit voivat olla peittäviä, suorituskykyisiä ja miellyttäviä käyttää. Tutustu Bohoon ja valitse meikkipussiin luonnonmukaisia suosikkeja!

Boho Green Make Up on ranskalainen luonnonkosmetikkamerkki, joka keskittyy valmistamaan pigmenttipitoista ja suorituskykyistä värikosmetiikkaa. Bohon meikit poikkeavat muista luonnollisista meikkisarjoista siten, että valikoimaan on alusta alkaen pyritty tuomaan myös värikkäitä sävyjä ja synteettisestä kosmetiikasta tuttuja koostumuksia - nyt vain luonnollisemmin.

Tässä artikkelissa luomme katsauksen Bohon filosofiaan tuotteiden takana ja kerromme lisää tuotemerkin ainesosista ja pakkausratkaisuista. Lopuksi esittelemme muutaman kauneustiimimme suosikeista.

Sertifioitua laatua ekologisin pakkauksin

Boho Green Make Up on saanut tuotteilleen kansainvälisen Cosmebio-sertifikaatin, joka varmistaa meikkien luonnollisen alkuperän. Tuotteiden raaka-aineista mahdollisimman suuri osuus on luomutuotettua, joka takaa kestävän valmistuksen. Tuotemerkki myös lahjoittaa kiinteän prosentin tuotostaan luonnonsuojeluun ja suosii eläinkokeettomuutta, jonka takaa One Voice -sertifikaatti.

Boho-meikeissä hyödynnetään mahdollisimman pitkälle kierrätettäviä ja kestävästi tuotettuja pakkausmateriaaleja kuten pahvia, lasia ja puuta. Meikit on pakattu yksinkertaisesti erillisiä ulkopakkauksia välttäen, mikä laskee kuljetus- ja materiaalikustannuksia. Ihana yksityiskohta löytyy Boho-siveltimistä, sillä niiden varsi on sertifioidusti kasvatettua koivua.

Käytettävyydestä ei tingitä

Boho Green Make Up pyrkii siihen, että luonnonmukaisesti valmistetut meikit suoriutuvat vähintään yhtä hyvin kuin synteettiset vastineensa. Bohon meikkejä on ilo käyttää, sillä niissä on runsaasti pigmenttiä ja pehmeä, helposti levittyvä koostumus. Sävyvalikoimassa on runsaasti valinnanvaraa ja esimerkiksi luomiväreistä löytyy iloittelevia värejä keltaisesta violettiin.

Rakastamme hyviä meikkituotteita, joten kokosimme muutaman suosikin valikoimasta alle.

Boho Green Make Up Lipstick - Täyteläisen ja kosteuttavan tuntuinen huulipuna, joka antaa meikkiin upean silauksen. Laajasta sävyvalikoimasta löytyy huulipuna niin mattapintaisen kuin hohtavankin ystäville ja lisäksi valikoimaan kuuluu muutama läpikuultava sävy.

Boho Green Make Up Pressed Mineral Powder - Silkkisesti iholle levittyvä mineraalipuuteri sopii paitsi meikkipohjaksi, myös meikin kiinnittämiseen ja korjailuun.

Boho Green Make Up Concealer - Vihdoin luonnollisia tuotteita ihon sävyn korjailuun! Bohon peiteainepuikko sopii paitsi näppyjen ja silmänalusten peittämiseen, myös ihon sävyn tasoittamiseen. Vihreä peiteaine häivyttää punaisuutta, oranssi kirkastaa tummia silmänalusia ja keltainen toimii valovoiteen tavoin. Nappituote!

Koko valikoiman löydät tästä linkistä: Boho Green Make Up