NIOD - edistyksellistä ihonhoitoa tuotteiltaan paljon vaativille

1.1.2019

Jos The Ordinary on vienyt sydämesi, haluat todellakin tutustua sen vieläkin tehokkaampia tuotteita myyvään isosiskoon!

Harva on voinut välttyä kuulemasta kulttimaiseeseen nousseesta The Ordinary -merkistä ja sen laadukkaista ihonhoitotuotteista. Tiesitkö, että merkillä on myös NIOD-nimellä kulkeva isosisko, jonka tuotteet ovat täynnä entistä tehokkaampia aktiiviaineita vieläkin edistyksellisemmin formuloituna?

The Ordinary on täydellinen tuotemerkki sukeltaa aktiiviaineita korostavista ihonhoitotuotteista tunnetun kanadalaisen Deciem-yrityksen tuotteisiin, jotka rakentuvat useasta tuoteperheestä. The Ordinary -tuotteet on pakattu täyteen taatusti toimivia, jo pitkään tutkittuja tehoaineita, jotka ostetaan valtavissa erissä, jotta tuotteiden valmistuskustannukset voidaan pitää edullisina ja tuotteet voidaan myydä kuluttajille halvalla. The Ordinary -tuotteiden kohdalla myyntitulos tehdään siis pienen katteen, mutta ison myyntivolyymin kautta.

The Ordinaryn tuotteita hieman arvokkaampiin pakkauksiin pakatut NIOD-tuotteet ovat paitsi ylellisemmän näköisiä, mutta myös sisällöltään entistä edistyksellisempiä. Siinä missä The Ordinary -tuotteissa luotetaan varmasti tehokkaiden aktiiviaineiden pullotukseen ja tuotekoostumuksen ihotuntumasta saatetaan jopa hieman tinkiä, jotta tuote voidaan myydä asiakkaalle mahdollisimman edullisesti, satsataan NIOD-tuotteissa sisältöön vielä enemmän. NIOD-tuotteissa käytetään perinteisesti hyviksi havaittujen aktiiviaineiden sijaan niiden viimeisimmän teknologian mukaisia muotoja tai kokonaan uusia tehoaineita, jotta tuotteesta saadaan mahdollisimman tehokkaasti vaikuttava.

Porttiteoria pitää Deciemin tuotebrändien kohdalla paikkansa, sillä kun The Ordinaryn tuotteisiin tutustuu ja huomaa niiden tuovan iholle tehokkaan vaikutuksen, on entistä edistyksellisempiin ihonhoitotuotteisiin siirtymisen halu kova ja kynnys niihin tutustumiseen aiempaa matalampi. Kukapa ei hyviä ihonhoitotuotteita kokeiltuaan olisi halukas löytämään jotain vieläkin parempaa!

Useille The Ordinary -tuotteille löytyy NIOD-tuotteiden puolelta vieläkin tehokkaammin vaikuttava vastine, mutta monet NIOD-tuotteet kilpailevat innovatiivisuutensa vuoksi aivan omassa sarjassaan eikä niille ole haastajia. NIOD-tuotteiden puolelta löytyy myös esimerkiksi kasvonaamioita, ihonpuhdistustuotteita ja huulille tarkoitettu hoitotuote, jollaisia ei puolestaan The Ordinaryn valikoimasta löyty. NIOD-tuotteet tarjoavat aina hieman enemmän ja yhdistävät esimerkiksi meikkituotteiden ominaisuuksia ihonhoitotuotteiden hoitavuuteen.

Ihonhoitorutiinin voi myös rakentaa yhdistämällä NIOD- ja The Ordinary -tuotteita omiin tarpeisiin parhaiten sopivan kokonaisuuden luomiseksi.

Tutustu esimerkiksi näihin NIOD-tuotteisiin:

Tehokosteutusta iholle

The Ordinaryn suosituimpia tuotteita on sen sen kosteuttava The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 seerumi, joka sisältää kolmenkokoista hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on tunnettu kyvystään sitoa 1000 kertaa painonsa verran kosteutta, mutta se, kuinka syvälle ihoon hyaluronihappo voi iholle kosteutta tuoda, riippuu hualuronihapon molekyylikoosta. Edullinen seerumi kosteuttaa ihoa erikokoisten hyaluronihappomolekyylien ansiosta sekä ihon pinnalta että syvävaikutteisesti.

NIOD pistää asian vieläkin paremmaksi. NIOD Multi-Molecular Hyaluronic Complex -tehotiiviste yhdistää huikeat 15 erilaista hyaluronihapon yhdistelmää ja esiatetta peptidejä hyödyntävään kuljetusteknologiaan. Vesipohjaista kosteutusta tuova tehotiiviste auttaa ihoa näyttämään täyteläisen kosteutetulta, tasaisemmalta ja kimmoisammalta samalla kun se saa ihon tuntumaan miellyttävältä. Tehotiiviste auttaa myös parantamaan muiden ihonhoitotuotteiden aktiiviaineiden imeytymistä iholle.

Tasaisempi ihonsävy

Edullinen The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA -seerumi sisältää alfa-arbutiinia, joka auttaa häivyttämään iholta pigmenttiläiskiä. Tuotteessa on korkea aktiiviainepitoisuus, sillä tavallisesti arbutiinia käytetään puolet pienempänä pitoisuutena. Alfa-arbutiinin kuljettimena käytetään uuden sukupolven hyaluronihappoa, jonka ansiosta arbutiini pääsee kulkeutumaan iholle tehokkaammin. Tuotteessa käytetty alfa-arbutiini on vaikutuksiltaan paljon tehokkaampi kuin tavallinen arbutiini tai beta-arbutiini.

Tämän tuotteen haastaa ihoa kirkastava NIOD RE: Pigment -hoitoseerumi, joka myös auttaa taistelemaan ihon hyperpigmentaatiota vastaan. Pigmenttiläiskien hoitoon kehitetyn seerumin erittäin ohut koostumus yhdistää nykyaikaisen bioteknologian ja peptiditeknologian, jotka yhdessä auttavat tasoittamaan ihon sävyä ja häivyttämään siltä pigmenttimuutoksia. Seerumin monella tavalla vaikuttava koostumus optimoi erilaiset teknologiat toisiaan vahvistavaksi synergiaksi. Tuote sisältää mm. Diglucosyl Gallic Acid -aktiiviainetta, joka on jopa 60 kertaa tehokkaampaa kuin ihon kirkastukseen tavallisesti käytetty kojihappo.

Hyvästit laajentuneille ihohuokosille

The Ordinary High-Adherence Silicone Primer -meikinpohjustaja hyödyntää edistyksellisiä ja mukautuvia silikoneja, jotka luovat iholle himmeän mattapinnan samalla kun ne häivyttävät ihon pinnan epätasaisuuksia ja auttavat sitomaan iholle kosteutta. Meikinpohjustaja auttaa tekemään meikkipohjasta tasaisemman näköisen sekä parantamaan sen kestoa. Tuote sopii käytettäväksi myös ilman meikkiä rasvattoman lopputuloksen jättävänä, iholle kosteutta sitovana voiteena, joka häivyttää laajentuneita ihohuokosia ja muita ihon pinnan epätasaisuuksia huomaamattomasti.

Uuden lähestymistavan ihon kaunistamiseen ottava NIOD Photography Fluid, Opacity 12% -pikakaunistaja saa ihon pinnan näyttämään heleämmältä ja tasaisemmalta sekä tosielämässä että erityisesti kameran linssin välityksellä. Hoitotuotteen seerumikoostumus sisältää valoa heijastavavia sekä ihon sävyä korjaavia partikkeleita, jotka yhdessä ihon pinnalla vaikuttavan Photo-Finishing-teknologian kanssa tekevät ihosta välittömästi säteilevän näköisen. Pikakaunistaja auttaa lisäksi häivyttämään laajentuneita ihohuokosia samalla kun sen kuivallekin iholle sopiva koostumus tuo pitkäkestoista kosteutusta.

Sileämpi iho

Osa NIOD-tuotteista on niin edistyksellisiä, ettei The Ordinary -tuotteiden joukosta edes löydy niille kilpailijaa. Ihon pintatekstuuria tasoittava NIOD Non-Acid Acid Precursor 15% on ainutlaatuinen tehotuote, joka saa ihon näyttämään heleämmältä ja tasaisemmalta. Toisin kuin perinteiset AHA- ja BHA-happoja tai retinoideja sisältävät tuotteet, hyödyntää tuotekoostumus fermentoituja aktiiviaineita ja amino-isolaatteja, jotka auttavat tekemään ihon pinnasta näkyvästi heleämmän ja tasaisemman ilman hapoille tyypillistä ihoärsytystä ja sen aikaansaamaa punoitusta.

Tehotuote käyttä probioottisia bakteereja hyödyntävää teknologiaa, jossa kaksi amino-isolaatin muotoa jäljittelevät retinoidien aikaansaamaan ihon pintaa näkyvästi tasoittavaa vaikutusta ilman, että tuotekoostumus sisältää retinoideja tai happoja. Biofermentoitu oligopeptidi tuo iholle kuorivan vaikutuksen paremmin kuin ihoa helposti ärsyttävä AHA-happo. Luonnon bisabololi tukee ihon luonnollista suojaa ja kosteutusta samalla kun merellisestä lähteestä johdettu eksopolysakkaridi parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja auttaa tehostamaan ihon uudistumista.

Täyteläisemmät huulet

Myös huulten alueen kokonaisvaltaiseen hoitoon kehitetty NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate -tehohoito painii aivan omassa sarjassaan. Uniikki tuote auttaa korostamaan huulten piirteitä, täyteläisyyttä, tekstuuria ja pehmeyttä. Peptiditeknologiaa ja bioteknologiaa hyödyntävä huuliseerumi auttaa myös lisäämään huulten luonnollista punaisuutta välittömästi ilman sävypigmenttejä. Huulista tulee täyteläisemmän näköiset ja niiden muodot ja sävy korostuvat.

Löydät kaikki NIOD-tuotteet täältä.