Nopea ja näppärä Pixi - ruuhkavuosia elävän paras ystävä

10.3.2019

Artikkelissa kerromme, miksi juuri Pixi on löytänyt tiensä kylppäreihimme ja meikkipusseihimme. Jaamme myös muutaman ihonhoitoreseptin eri tarpeisiin.

Pixi on yksi ihastuttavimmista tuotesarjoistamme, emmekä kauneustiimissä usein voi vastustaa brändin uutuuksia vaan koppaamme ne heti ostoskorin kautta omaan kylppäriin. On aika avata sitä, mihin olemme ihastuneet Pixissä ja miksi sinunkin kannattaisi kokeilla merkin tuotteita!

Pixin tuotteiden tausta on kiireisen uraäidin pohdinnassa ja aidossa tarpeessa. Pixin perustaja Petra Strand koki, että markkinoilta on hankala löytää kauneudenhoitotuotteita, jotka auttaisivat arjessa eivätkä toisi siihen lisää liikkuvia osia. Jos nämä kaikki halusi helposti samalta tuotemerkiltä sekä ihonhoitoon että meikkipussiin... Tehtävä oli suorastaan mahdoton. Tuotekehittelijänä ja meikkitaiteilijana uransa luonut Strand huomasi, että tässä tarpeessa on edellytyksiä kokonaan uudeksi sarjaksi kauneustuotteita - näin syntyi Pixi.

Monipuolista kosmetiikkaa kaikille

Pixin ytimessä ovat helppokäyttöiset tuotteet, joiden avulla saa aamun kiireessä pikafreesauksen juuri silloin kun sitä tarvitsee. Tuotemerkin tuotteet taistelevat väsyneen näköistä ihoa, sameutta ja punoitusta vastaan sekä ihonhoidossa että meikkien saralla. Strandin tavoite on ollut luoda brändi, jonka avulla saavuttaa virheettömän lopputuloksen "in a few fuss-free minutes".

Kehuttu Pixi-hehku

Suosituimmaksi yksittäiseksi Pixi-tuotteeksi on noussut ikoninen ja ulkomailla jo kulttistatuksen saavuttanut Glow Tonic -kasvovesi. Hellävaraisesti kuorivassa kasvovedessä tiivistyy Pixin ideologia: tuote vaikuttaa välittömästi virkistävästi, mutta heleyttää ihoa ennen kaikkea säännöllisesti käytettynä. Lue lisää Glow Tonic -kasvovedestä tästä artikkelistamme.

Pixi on kuitenkin paljon muuta kuin vain yksittäinen kasvovesi. Parhain lopputulos syntyy eri tuotteita yhdistelemällä ja oman ihon tarpeet huomioimalla. Jaamme seuraavaksi muutaman kohdistetun ihonhoitoreseptin erilaisiin ihon tarpeisiin.

Punoittava iho - Hellävarainen ja hajusteeton Double Cleanse -kaksoispuhdistus puhdistaa ihon ilman kiristelevää tunnetta. Rose Tonic -kasvovesi rauhoittaa ja kosteuttaa. Rose Ceramide Cream tuo täyteläistä suojaa koko päiväksi.

Samea ja väsynyt iho - Savipohjainen Glow Mud Cleanser -puhdistusvoide kuorii ihoa hellävaraisesti tuoden sille heleyttä. Glow Mist -kasvosuihke virkistää ja ravitsee. Vitamin-C Lotion sisältää ihoa kirkastavaa C-vitamiinia, joka heleyttää ihoa.

Ikääntyvä iho - Rose Cream Cleanser -puhdistusvoide takaa rentouttavan puhdistushetken. Glow Peel Pads -kuorintalaput tasoittavat ihon tekstuuria ja juonteita 1-2 kertaa viikossa käytettyinä. Collagen & Retinol Serum -kasvoseerumi yhdistää täytelöittävän kollageenin ja uudistavan retinolin parhaat puolet.

Pintakuiva iho - Vitamin-C Juice Cleanser on mehukas, ihoa kirkastava puhdistusvaahto. Kehuttu Glow Tonic kuorii ihoa miedosti päivittäin, joten hilseilevä iho pysyy poissa. H2O Skindrink on kevyt ja kosteuttava geelivoide, joka sopii myös sekaiholle.

Ensimmäiset ikääntymisen merkit - Glow Tonic Cleansing Gel on raikas puhdistusgeeli, joka syväpuhdistaa glykolihapon avulla. Retinol Tonic sisältää retinolihappoa, joka auttaa ihoa uudistumaan ja juonteita madaltumaan. DetoxifEYE Depuffing Eye Patches -silmänalusnaamio tekee ihmeitä aamulla!

Koko Pixi-valikoiman löydät tästä linkistä.