Paras kesätuoksu vuodelle 2019: kukkia, puhtautta ja makeita hedelmiä

1.7.2019

Ikimuistoinen kesä palaa mieleen vielä vuosienkin päästä, kun sen kruunaa kesätuoksulla. Tuoksumuistojen luominen alkaa hajuveden valinnasta lomalle ja parista festarilipusta. Kesän 2019 suosikit nyt artikkelissa!

Tuoksumuistojen luominen alkaa hajuveden valinnalla. Kesällä keskitytään raskaiden hajuvesien sijaan kukkaisiin ja hedelmäisiin vivahteisiin, joita säestävät raikkaat tuoksunuotit. Hiekkainen rantakassi, aamuyön sumuinen maisema ja kesän makein piknik muistuvat mieleen vielä vuosien päästä, kun kesän kruunaa uudella hajuvedellä.

Aurinkoisina päivinä hajuveden levittämistä esimerkiksi rintakehälle kannattaa välttää, sillä joskus hajuveden ainesosat voivat reagoida auringon kanssa ikävästi. Varminta onkin suihkaista hajuvettä viehkeästi korvan taakse tai tuoksuttaa esimerkiksi huivi parilla suihkauksella. Alle kokosimme kesän 2019 takuuvarmat suosikit valikoimastamme.

Escada Miami Blossom EdP

Escadan vaihtuvat kausituoksut ovat jo klassikon asemassa. Tänä vuonna inspiraationa on toiminut makea Miami, jossa aurinko ja cocktailit lyövät kättä ainutlaatuisella tavalla. Eloisa ja makea Escada-kesätuoksu alkaa vesimelonin, mustikan ja appelsiinin liitolla, mikä takaa herkullisen hedelmäisen vivahteen. Sydäntuoksu täyttyy klassisista kesätuoksun aineksista kuten ananaksesta ja tahitilaisesta tierakukasta, joita komppaavat huumaavat jasmiini ja tuberoosa. Pohjatuoksultaan Escada Miami Blossom on pehmeä sekoitus myskiä, santelipuuta ja pihkaista ambroxania.

Osta kesätuoksu: Escada Miami Blossom EdP

CLEAN Endless Summer EdT

CLEAN on tunnettu puhtaista ja keveistä tuoksuistaan, eikä Endless Summer -kesätuoksu tee tässä poikkeusta. Raikas hajuvesi sekoittaa hempeän pehmeitä nerolin ja syklaamin vivahteita lämpimän aurinkoisiin aromeihin. Vehreät kukkaisvivahteet avaavat sydäntuoksun ja hajuveden pohjalla on aimo annos kookosta, vaniljaa ja pehmeää santelipuuta.

Osta kesätuoksu: CLEAN Endless Summer EdT

Lacoste L.12.12 French Panache Elle EdT

Myös sporttituoksujen ystäville löytyy oma kesäinen hajuvesi, jonka energinen aura tuo lisäpotkua rantatreeneihin. Raikas tuoksu starttaa päivän sitruksisen bergamotin, kirpeän mustaherukan ja räjähtävän rosépippurin voimalla. Sydäntuoksussa vaikuttavat ylellinen samppanja, muhkea ruusukimppu ja pehmeä jasmiini. Pohjatuoksu on juuri sopivan keveä sekoitus myskiä, puuta ja vihreää patsulia.

Osta kesätuoksu: Lacoste L.12.12 French Panache Elle EdT

Kaikki hajuvedet löytyvät tästä linkistä.