Parhaat Maria Nila -tuotteet - näitä asiakkaamme rakastavat

2.4.2019

Maria Nila kuuluu myydyimpiin hiustuotemerkkeihimme. Nyt jaamme asiakkaiden suosikit, joita sinunkin kannattaa kokeilla!

Maria Nila -tuotteet kuuluvat myydyimpiin hiustuotemerkkeihimme. Asiakkaamme todella rakastavat tätä edullista, hiuksia hellivää tuotesarjaa! Ruotsalainen Maria Nila luottaa siihen, että hiustyypin mukainen hoito tekee tukasta kuin tukasta kauniin ja elinvoimaisen näköisen. Tähän päästään vegaanisilla ainesosilla, tarkalla tuotekehitysprosessilla ja helppokäyttöisillä tuotteilla.

Maria Nila -tuotteet jakautuvat hiusten hoitoon ja muotoiluun. Erityistä on, että myös muotoilutuotteet sisältävät Maria Nilan kehittämän Colour Guard Complex -yhdisteen, joka auttaa suojaamaan hiusväriä. Colour Guard Complex kuuluu olennaisena osana myös kaikkien hiustyyppien pesu- ja hoitotuotteisiin. Maria Nilan tuotanto Ruotsissa on suunniteltu niin, että esimerkiksi brändin pakkaukset ovat täysin hiilineutraaleja. Tehtaan sijainti Pohjoismaissa varmistaa, että tuotantoa on helppo valvoa ja kehittää entistä ympäristöystävällisemmäksi.

Kokosimme tähän artikkeliin asiakkaidemme suosikit valikoimasta.

Maria Nila Colour Refresh 0.20 Pearl Silver -värinaamio - Maria Nilan värinvirkistäjät ovat huiman suosittuja ja myimmekin niitä viime vuonna yhden joka päivä. Jokainen hiusväri löytää laajasta sävyvalikoimasta taatusti omansa. Värinaamio kirkastaa hiusväriä pigmenttien avulla ja auttaa pidentämään kampaamokäyntien väliä. Näppärä tuote, jonka pitäisi löytyä jokaisen hiuksiaan värjäävän kylppäristä!

"Paras värinaamio vaaleille hiuksille! Olen kokeillut monia erilaisia, mutta tykkään tästä eniten. Tämä hoitaa hiuksia hyvin, mutta ei jätä tukkaa liukkaaksi ja latteaksi. Neutralisoi lämpimiä sävyjä sopivasti, mutta ei tee tukastani liilaa. Tätä suottelen kaikille!" - Piia

Maria Nila Sheer Silver Colour Guard Shampoo -hopeashampoo - Hopeashampoo, joka neutraloi tehokkaasti keltaisia vivahteita vaaleista hiuksista. Vaaleakuontaloiset asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä tähän hopeashampooseen, sillä se tuoksuu ihanalta ja on koostumukseltaan riittoisaa.

"Kokeilin ensimmäistä kertaa vegaanista ja eläinkokeetonta hopeashampoota ja täytyy sanoa että on kyllä ihana tuote! Tuoksuu ihanalle ja tuo ihanan kylmän sävyn vaaleisiin (hiukan harmahtavaan taittuviin) hiuksiin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tuotetta, itse ainakin yllätyin positiivisesti!" - Rosa-Maria L.

Maria Nila Head & Hair Heal Masque -hiusnaamio - Rauhoittava hiusnaamio, joka tasapainottaa hilseilevää hiuspohjaa ja auttaa stimuloimaan hiusnystyjä. Tulehduksia ennaltaehkäisevä hiusnaamio sopii oireilevalle, kutisevalle ja ärtyneelle hiuspohjalle.

"Hiukset tuntui uskomattoman hyvältä tämän maskin käytön jälkeen, myöskin tuotteessa oli hyvin mieto tuoksu." - Krista J.

Maria Nila Cream Heat Spray -lämpösuoja - Monipuolinen lämpösuoja, joka sopii föönauksen, kiharoiden ja suoristuksen alle. UV-suojan sisältävä lämpösuoja ei jätä hiuksia koppuraisiksi, vaan tuo hiuksiin pehmeyttä ja muotoiltavuutta. Jo pieni määrä riittää!

"Miellyttävä mieto tuoksu ja kosteuttaa/pehmentää todella hyvin värjäyksestä ja lämpökäsittelystä kuivahtaneita hiuksia. (Eron todella huomaa, vaikka käytänkin jo Maria Nilan Repair-sarjaa.) Alkuun tuntui liian raskaalta, mutta opin sitten käyttämään kosteisiin hiuksiin ja maltilla. Hankin ehdottomasti uuden vanhan loputtua!" - Elisa R.

Maria Nila True Soft Argan Oil -hiusöljy - Ihanasti hiuksia pehmentävä öljy on etenkin karheahiuksisten asiakkaidemme suosiossa. Nopeasti imeytyvä öljy vähentää pörröisyyttä ja tuo hiuksiin kaunista kiiltoa.

"Tekee latvoista ihanan pehmeät ja helpommat käsitellä. Hyvin riittoisa eli yksi pumpullinen riittää. Kaksi voi jo latistaa hiukset. Koostumus voisi olla kuivaöljymäisempi ja kevyempi." - Suvi

Katso kaikki Maria Nila -tuotteet tästä linkistä.