Ripsiväri joka ei varise - parhaat 38-ripsivärit

30.7.2019

Moni kamppailee ripsivärin varisemisen kanssa vähintään kausittain. Ongelmaan on kuitenkin yksinkertainen ratkaisu: lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri. 38-ripsivärien parhaimmisto nyt artikkelissa!

Ripsivärin kesto on kiinni monesta seikasta kuten sääolosuhteista, ilmankosteudesta ja ihon luontaisesta rasvaisuudesta. Luonnollisesti myös silmän vuotoherkkyys sekä ripsien rakenne ja kaarevuus koettelevat ripsivärin pysyvyyttä. Monille tuttuja ongelmia ovat ripsivärin variseminen, suttaantuminen tai yläluomelle leviäminen.

Mikä ero on vedenkestävällä ripsivärillä ja 38-ripsivärillä?

Vedenkestävä ripsiväri on nimensä mukaisesti hyvin kosteutta kestävä ripsiväri, joka usein myös pitää ripsien taivutuksen paremmin kuin tavanomainen, vesiliukoinen ripsiväri. Vedenkestävä ripsiväri vaatii erillisen meikinpuhdistusaineen tai puhdistusöljyn, joka liuottaa kestävän koostumuksen irti ripsistä. Vedenkestävä ripsiväri sopii etenkin vuotaville silmille, kosteaan ilmastoon ja ulkoliikuntaan säiden armoilla.

Jos edes vedenkestävä ripsiväri ei pysy silmissä, saattaa epätoivo vallata mielen. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan niin sanottua 38-ripsiväriä eli lämpimällä vedellä poistettavaa ripsiväriä. Englanniksi 38-ripsivärin nimi on tubing mascara, sillä ripsiväri muodostaa ripsen ympärille tuubimaisia kuituja. Nämä kuidut liukenevat pois vasta lämpimän, 38-asteisen veden vaikutuksesta. Näin ollen ripsiväri ei hätkähdä ihon öljyistä, huolimattomasta hinkkauksesta sormin tai edes puhdistusgeelistä. Lämpimällä vedellä 38-ripsiväri kuitenkin poistuu vaivatta.

Kokosimme yhteen 8 suosittua, lämpimällä vedellä poistettavaa ripsiväriä.

Clinique Lash Power Mascara - Sekä asiakkaiden että meidän suosikki! Lash Power on myydyimpiä ripsivärejämme, eikä ihme. Tuuheuttava koostumus on helppo levittää ripsiin tarkan harjan avulla ja ripsiväri pysyy paikoillaan suttaantumatta luomelle. Hellävarainen, allergiatestattu ja hajusteeton ripsiväri on myös herkkäsilmäisten suosikki.

IsaDora All Day Long Lash Mascara - Pitkäkestoinen ja ripsiä pidentävä All Day Long Lash -ripsiväri sisältää helposti erottelevan, kumisen ripsiharjan. Hajusteeton, kerrostettavissa oleva ripsiväri pysyy pehmeän tuntuisena ripsissä koko päivän ajan.

Maybelline New York Snapscara - Uusin tulokas 38-ripsivärien keskuudessa on Maybelline Snapscara. Kaareva, kärkeä kohti kapeneva harja helpottaa etenkin lyhyiden ripsien meikkaamista. Lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri erottelee ripset ja tuo niihin tuuheutta.

Estée Lauder Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara - Superkestävä ripsiväri, joka ei häviä vedenkestävien ripsivärien pysyvyydelle. Double Wear -ripsiväri kestää hikoilua, ilmankosteutta sekä korkeita lämpötiloja ja ihon omaa öljyisyyttä. Pidentävä ja erotteleva lopputulos tuo terävyyttä katseeseen.

L'Oréal Paris Double Extension Mascara Beauty Tubes - Kaksiosainen ripsiväri sisältää sekä ripsiä tuuheuttavan pohjustajan että intensiivisen mustan ripsivärin. Kerrostamalla aikaan saatu lopputulos on tuuhea ja näyttävä, ja lähtee silti pois helposti lämpimällä vedellä.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Doll Eye Mascara Volume - Joukon edullisin 38-ripsiväri on todellinen ihme pienessä pullossa. Tuuheuttava ripsiväri sisältää volyymikuituja ja intensiivisen mustan värin.

Bobbi Brown Intensifying Long-Wear Mascara - Bobbin pitkäkestoisesta ripsiväristä on nopeasti tullut asiakkaidemme lemppari. Pieni ja erotteleva ripsiharja avaa katsetta ja tuuheuttava koostumus on pitkäkestoinen. Ripsiväri sopii paljon hikoilevalle, rasvoittuvalle iholle, urheiluun ja kuumiin sääolosuhteisiin.

MAC Cosmetics Extended Play Gigablack Lash Mascara - Jopa 16 tuntia kestävän lopputuloksen lupaava ripsiväri, joka sopii urheiluun ja kesän helteisiin. Tarkka harja toimii täydellisesti jo muutamalla vedolla. Jos haluat lisää taivutusta ripsiväriltäsi, kokeile MAC Cosmetics Extended Play Perm Me Up Lash -versiota, joka on myös poistettavissa lämpimällä vedellä.

Kaikki ripsivärit löytyvät tästä linkistä.