Ripsivärit testissä - Mona's Daily Style -bloggaajan suosikkiripsarit

25.7.2019

Artikkelissa brändilähettiläämme Mona Visuri esittelee 5 lemppariripsiväriään valikoimastamme. Mukana ennen-jälkeen-kuvat ja fiilikset ripsivärien tuntumasta.

Pyysimme brändilähettilästämme Mona Visuria avustamaan ripsivärien testauksessa ja lopputuloksena on 5 parasta, tuuheuttavaa ripsiväriä valikoimastamme.

Mona's Daily Style -blogia pääsee lukemaan tästä linkistä.

Nyt ollaan asian ytimessä. Nimittäin ripsivärissä. Moni teistä varmasti tietää, että olen ripsivärin suhteen ollut aina enemmän on enemmän tyyppiä. Olen tosi ronkeli ripsarien suhteen ja Maybellinen Lash Sensational -maskara on ollut vuosia luottotuotteeni. Vihdoin tämä kulttituote on löytänyt kilpailijan. Nyt esittelen kuvien kera viisi testissä ollutta ripsiväriä, joista yksi on suosikkini uusi kilpailija.

Lancôme Monsieur Big Mascara

Lancômen ripsivärit ovat aina olleet minun testissäni hittejä. Käytin Hypnôse Mascaraa monta vuotta, mutta "enemmän on enemmän" -periaatteeni vuoksi sen käyttö tuli äkkiä melko kalliiksi. Nyt testissä ollut Lancomen edullisempi versio Monsieur Big ei pettänyt korkeita odotuksia. Huikea tuote, jolla saa näyttävät ripset! Ainoan miinuksen tämä ripsiväri saa muhkeasta harjasta, joka ei ole oma suosikkini. Isolla harjalla onnistun itse saamaan helposti suttuisen lopputuloksen. Monsieur Bigin lopputulos on kuitenkin niin huikea, että tälle lähtee iso suositus.

Maybelline Total Temptation Mascara

Total Temptation -maskaran testasin ruskeana. Musta on aina oma ykkös valintani ripsiväreissä, mutta toisaalta ruskea sävy on ihanan luonnollinen ja meikistä tulee asteen hempeämmän oloinen, jos tiedätte mitä tarkoitan? Total Temptation teki mielestäni ripsistä kauniit, mutta tämä ei valitettavasti pysynyt ripsilläni parhaalla mahdollisella tavalla. Ripsiväri sisältää kookosuutetta, joka hoitaa ripsiä. Tämä lienee oiva valinta silloin, kun haluaa antaa ripsille extra-hemmottelua, mutta haluaa kuitenkin saada näyttävyyttä ripsiin.

Lumene Nordic Noir Birch Black Mascara

Nordic Noir on yksi Lumenen parhaista ripsiväreistä joita olen testannut. Kaarevan harjan kanssa saa levitettyä ripsivärin tasaisesti ja lopputulos on näyttävä. Tämä tuote pysyi melko hyvin ripsissä. Jäin hieman kaipaamaan dramaattisempaa lopputulosta, joten ihan suosikkieni kärkeen tämä ei päätynyt.

Boho Green Make Up Gypsy Volume Mascara

Luonnonkosmetiikan puolelta suurin ihastuttaja viime aikoina on ollut huikean Boho-merkin tuotteet. Olen aivan rakastunut brändiin ja suosittelen heidän tuotteita tämän tästä tuttavillekin. En ole ollut kovin suuri luonnonkosmetiikan ripsivärien ystävä aikaisemmin, mutta Boho on muuttanut tätäkin käsitystä. Rakastuin kertaheitolla kahteen merkin ripsiväriin. Tähän Gypsy Volumeen sekä Boho Green Make Up Volume & Length Mascara -ripsariin. Molemmat tekevät todella näyttävät, erotellut, pitkät ja tuuheat ripset. Katse avautuu upeaksi kummallakin ripsivärillä.

Luonnonkosmetiikan ripsareilla aikaisemmin olen kokenut haasteeksi sen, etten saa riittävän näyttävää lopputulosta. Näillä saa! Luonnonkosmetiikan ripsivärien pysyvyys ei kuitenkaan ole samaa luokkaa kuin tavallisten synteettisten, mutta Bohon molemmat ripsarit ovat olleet siinäkin suhteessa onnistuneita. Kovassa hikoilussa nämä tuskin ovat paras valinta, mutta itselläni arkikäytössä ovat pysyneet moitteettomasti aamusta iltaan ilman tuhrimista. Iso suositus, kannattaa tutustua!

Maybelline New York Snapscara

Viimeisenä vielä testivoittaja ja uusi ripsarien suosikkini! Kultaisen pokaalin vie jälleen kerran Maybelline. Taidan olla henkeen ja vereen Maybellinen ripsarityttö! :D Maybellinen uusi tulokas Snapscara on mieletön. En keksi tästä ihanuudesta yhtään mitään moitittavaa. Täydellinen harjas, täydellinen intensiivinen musta lopputulos, täydellinen pituus, täydellinen tuuheus ja täydellinen pysyvyys. LOVE IT! Suosittelen todellakin testaamaan. Snapscara-ripsiväri lähtee pois helposti lämpimällä vedellä.

Kaikki ripsivärit löytyvät tästä linkistä