Savinaamioiden ykkönen: Cattier Paris

16.5.2019

Ranskalainen luonnonkosmetiikan tuotemerkki luottaa saven puhdistavaan tehoon. Nämä ihonhoitotuotteet yllättävät hellävaraisuudellaan!

Cattier-tuotemerkin takana on yksi mies - ja savi. Pierre Cattier kiinnostui saven ihoa rauhoittavista ja puhdistavista ominaisuuksista jo 60-luvun lopussa. Tämän seurauksena syntyi Cattier Paris ja sen innovatiivinen, moderni tuotelinja, jota kehitetään jatkuvasti vastaamaan nykyajan tarpeita. Savi ja sen puhdistava voima ovat kuitenkin aina Cattierin ydin.

Vuosikymmenien kokemuksen ansiosta Cattier edustaa luonnonkosmetiikan parhaimmistoa. Brändin tuotekehittely on hioutunut huippuunsa ja ainutlaatuinen ainesosatieto ohjaa tuotteiden valmistusta. Tämän ansiosta Cattierin valikoimasta löytyy myös herkälle iholle sopivia savituotteita, hellävaraisia misellivesiä ja ihoa kirkastavia aktiiviaineita.

Miksi juuri savi?

Termi "savi" kattaa alleen monenlaisia savityyppejä ja niiden käyttötarkoituksia aina rakennusaineesta keramiikkaan ja kosmetiikkaan. Yhteistä erilaisille saville on mineraalipitoisuus, hienojakoisuus ja fysikaaliset ominaisuudet, joihin kuuluu muun muassa saven kyky imeä itseensä muita aineita. Juuri tähän perustuu myös Cattierin savituotteiden teho.

Cattier hyödyntää ihonhoidossa erityisesti ranskalaista vihreää savea, joka on tunnettu korkeasta mineraalipitoisuudestaan ja monipuolisuudestaan. Savi kuivataan hienojakoiseksi jauheeksi ja sen ominaisuuksia hyödynnetään sekä ihonpuhdistuksessa että iholle jätettävissä, hoitavissa tuotteissa. Vihreän saven lisäksi Cattier-tuotteista löytyy hellävaraista valkoista savea ja puhdistavaa punaista savea.

Cattierin 5 suosikkituotetta ilmentävät hyvin ECOCERT-sertifioidun brändin vahvuuksia: hellävaraista puhdistusta, tehokkaita savihoitoja ja rauhoittavaa kosteutusta. Näihin suomalaiset ovat rakastuneet!

Perle D'eau - Cleansing Micellar Solution - Hajusteeton ja hellävarainen misellivesi sopii kaikille ihotyypeille puhdistukseen. Miellyttävän lempeä koostumus sisältää kosteuttavaa ruusu-uutetta ja aloe veraa, jotka tekevät ihosta pehmeän ja raikkaan tuntuisen.

Rosée Florale - Soothing Beauty Lotion - Rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi, joka tukee ihon hyvinvointia puhdistuksen jälkeen. Vahvistavaa vehnäproteiinia ja ruusuvettä sisältävä koostumus tuntuu virkistävältä kasvoilla.

Pink Clay Mask - Sensitive Skin - Tämä herkälle iholle sopiva savinaamio on valikoiman helmi! Mineraalipitoinen savinaamio stimuloi ihoa piparmintun eteerisen öljyn avulla ja ennaltaehkäisee ihon kuivumista karitevoin voimin.

White Clay Scrub - All Skin Types - Pehmentävä ja kosteuttava kasvokuorinta sisältää rauhoittavaa laventelia, ravitsevaa jojobaöljyä ja virkistävää piparminttua. Viikoittain käytettävä kylppärin perustuote, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Caresse d'Herboriste - Gentle Cleansing Milk Face & Eyes - Ihana puhdistusmaito, joka auttaa tasapainottamaan ihoa. Silmä- ja kasvomeikin poistava puhdistusmaito jättää ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi, kiitos ruiskaunokin, auringonkukkauutteen ja triglyseridien.

Kaikki Cattier-tuotteet löytyvät tästä linkistä.