Tämän vuoksi tarvitset Pixi Glow Tonic -kasvoveden

6.1.2019

Tällä suositulla kasvovedellä on jo yli 100 tuotearvostelua, joiden keskiarvo on 4,5/5 tähteä. Listasimme 5 syytä hankkia Glow Tonic -kasvoveden.

Yksi kosmetiikkataivaan kirkkaimpia tähtiä on Pixi Glow Tonic -kasvovesi, joka kuuluu monien suosikkituotteisiin. Kasvovesi on ehdottomasti ansainnut paikkansa kosmetiikan palkintopalleilta. Tässä viisi syytä, joiden vuoksi Glow Tonic on kauneustiimimme suosikkeja.

1. Kasvovesi heleyttää ihoa

Pixi Glow Tonic -kasvovesi sisältää 5% glykolihappoa, joka on ihon pintaa kuoriva vesiliukoinen AHA-happo. Glykolihappo auttaa irrottamaan kasvoilta ihoa samentavaa kuollutta ihosolukkoa hellästi, minkä ansiosta ihosta tulee kirkkaamman ja heleämmän näköinen. Kun ihon kuorii päivittäin hellävaraisen kasvoveden avulla, ei ihonhoitorutiniin tarvitse sisällyttää erillistä kuorintatuotetta.

2. Kasvovesi auttaa ehkäisemään epäpuhtauksia

Epäpuhtauksiin taipuvaisen ihon suosikki on BHA-happo, joka kykenee öljyliukoisena ainesosana imeytymään ihohuokosiin ja ehkäisemään niiden tukkeutumista. Myös AHA-hapoista voi kuitenkin olla apua epäpuhtauksien kanssa tuskailevalle, sillä ihon pinnan kuoriminen auttaa ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista. Pixi Glow Tonic sopiikin loistavasti epäpuhtauksiin taipuvaisen sekaihon hoitoon, sillä se sisältää myös taikapähkinäuutetta, joka käytetään usein rauhoittamassa ihoa ja ehkäisemässä tulehduksia.

3. Kasvovesi kosteuttaa ihoa

Pixi Glow Tonic sopii erityisesti kuivan ihon hoitoon, sillä se auttaa poistamaan kuivan ihon pinnalta hilseilevää ihosolukkoa. Kuorivasta vaikutuksestaan huolimatta se ei kuivata ihoa, vaan sen koostumus on päin vastoin ladattu täyteen ihoa tehokkaasti kosteuttavia tehoaineita. Kasvovesi sisältää mm. rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan tunnettua aloe veraa, ihoa rauhoittavaa hevoskastanjauutetta, glyseriiniä sekä fruktoosia, glukoosia ja sakkaroosia, jotka auttavat pitämään ihon kosteutettuna.

4. Kasvovesi häivyttää ikääntymisen merkkejä

Glykolihappoa pidetään loistavana ainesosana erityisesti ikääntyvän ihon hoidossa ja se sopii loistavasti myös UV-säteilyn ennenaikaisesti ikäännyttämälle iholle. Paitsi että glykolihappo kuorii ihon pintaa ja auttaa sen myötä häivyttämään pintajuonteita, auttaa se myös tehostamaan ihon kollageenin tuotantoa, mikä on erityisen tärkeää ikääntyvän ihon hoidossa.

Hoitava kasvovesi sisältää myös ginseng-uutetta, joka on erityisesti aasialaisessa kosmetiikassa ja yrtteihin perustuvassa lääketieteessä suosittu ainesosa ikääntyvän ihon hoidossa.

5. Kasvovesi auttaa muita ihonhoitotuotteita vaikuttamaan paremmin

Kasvoveden kuoriva vaikutus auttaa raivaamaan ihon pinnalta hoitotuotteiden imeytymistä heikentävät esteet, minkä ansiosta muiden ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet pääsevät vaikuttamaan iholla paremmin. Samalla kasvovesi myös tasapainottaa ihon pH-arvon, mikä sekin luo ihonhoitotuotteille parhaan mahdollisen ympäristön vaikuttaa.

Näin käytät Pixi Glow Tonic -kasvovettä

Puhdista kasvoilta meikki ja epäpuhtaudet ihollesi sopivalla puhdistustuotteella ja viimeistele ihonpuhdistus käyttämällä Pixi Glow Tonic -kasvovettä. Kastele vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvojen iho hellästi puhtaaksi. Älä käytä kasvovettä silmänympärysiholla.

Glow Tonic -kasvoveden hellävaraisesti kuoriva ja ihoa kosteuttava koostumus on kehitetty sopimaan päivittäiseen käyttöön. Aloita kasvoveden käyttö kuitenkin varovasti käyttämällä sitä esimerkiksi muutamana iltana viikossa ja lisää käyttökertoja ihon tottuessa tuotteeseen. Kasvovesi saattaa aluksi saada iholla aikaan kevyttä kihelmöintiä sen sisältämän kuorivan glykolihapon vuoksi.

Käytä kasvoveden jälkeen ihollesi sopivia hoitotuottteita kuten hoitonestettä, kasvoseerumia ja kosteusvoidetta. Glykolihapon kuoriva vaikutus tekee ihosta herkemmän auringolle, joten iho on tärkeää suojata päivisin auringon UV-säteilyltä.

Tätä mieltä kasvovettä käyttäneet ovat siitä

Pixi Glow Tonic -kasvovedellä on Eleven-verkkokaupoissa jo yli 100 tuotearvostelua, joiden keskiarvo on 4,5/5 tähteä.

Viiden tähden tehotuote. -Satu M.

Paras kasvovesi jota olen käyttänyt. -Rosa

Iho on kirkkaampi ja hoitotuotteet imeytyy selvästi paremmin. Pintakuivuus on helpottanut ja siksi meikkikin näyttää paremmalta kuin aikoihin. -Sari

Todella hyvä kasvovesi kuivalle ja välillä rasvoittuvalle iholle. Viimeistelee ihon puhdistuksen ja saa sen säteilemään, kuten tuote lupaakin. Suositelen!!! -Siru-Milla

Noin kuukauden säännöllisen käytön jälkeen huomaan ihoni olevan heleä ja terveen sävyinen. Sopii hyvin pintakuivalle iholleni. -Pia P.

Jumalainen! Yksi parhaimpia kasvovesiä koko kosmetiikkamaailmassa! -Johanna W.

Luottotuote! Kuoriva vaikutus on todella hellävarainen, joten sopii herkälle iholleni. Antaa ihanan kuulaan lopputuloksen säännöllisesti käytettynä. -Satu K.

Lue Pixi Glow Tonic -kasvovedestä lisää täältä.