Trendikkäät hiusvärit ja -tyylit vuonna 2019 - rakastumme harmaaseen ja silotamme pituudet

15.1.2019

Vuosi 2019 on hiustrendien osalta toisaalta ihanan luonnollinen ja toisaalta hyvin sliipattu. Nyt on aika asemoida oma look trendikäyrälle ja vilkaista, mitä tuleman pitää!

Vuosi 2019 tuo hiustrendeihin mielenkiintoisen käännöksen, kun huolittelemattomasta kiharasta siirrytään sileisiin pituuksiin. Toisaalta aiemmin niin huolellinen kerrostus jää hetkeksi historiaan, kun tukasta pyritään tekemään leikkaukseltaan mahdollisimman yksinkertainen ja helppohoitoinen. Kotona tehtävät hoidot aina rakennepaikkaavista hiusnaamioista erilaisiin värikokeiluihin eivät koskaan ole olleet näin suosittuja.

Harmaa haltuun

Tänä vuonna hiusten luonnollinen harmaantuminen saa näkyä. Lukuisat vaikuttajat ovat luopuneet harmaiden hapsien peittelystä ja nyt harmaasta voidaan tehdä jopa statement-osio muuten värjättyihin hiuksiin. #goinggrey-asiasana nousee esiin yhä useammin ja Pinterest-haut tarjoavat "greyspiraatiota" sivutolkulla. Ensimmäinen harmaa hius ei siis enää olekaan pelästyksen aihe, vaan osoitus ajanmukaisesta trendikkyydestä!

Kokeile: Maria Nila Colour Care Colour Refresh, 0,20 Pearl Silver -värinaamio virkistää myös luonnostaan harmaata kuontaloa.

Peilinkiiltävä, jäänsileä

Huolettomille rantakiharoillekin on paikkansa, mutta päätrendi vuonna 2019 tulee olemaan sliipatun geelimäinen. Hiukset suoristetaan antaumuksella, mikä sopii erityisen hyvin yksinkertaisiin, lähes laatikkomaisiin leikkauksiin. Lyhyissä hiuksissa trendi näkyy uskomattomassa kiilossa, joka saadaan aikaan kiiltosuihkeella ja huolellisella leikkauksella.

Kokeile: Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum on kulttisuosikki, joka todella silottaa hiukset. Kaiken muun hyvän lisäksi tuote myös nopeuttaa hiusten kuivumista!

Savun sävyt suosikkeina

Kirkkaat neonvärit ja pastellit jäävät hetkeksi taka-alalle, kun hiuksiin valitaan murrettuja ja harmaalla taitettuja sävyjä. Erityisen suosittu väri tulee olemaan savuinen pinkki, joka näyttää upealta etenkin ruskeissa hiuksissa. Kotona savuista ja hienovaraista väriä voi kokeilla suoravärinaamiolla tummiin hiuksiin: näin saadaan juuri se supertrendikäs, aavistuksenomainen vivahde jännittävää sävyä. Blondeille suosittelemme hieman oranssiin ja ruusukultaan taittavia sävyjä.

Kokeile: Fudge Paintbox Lilac Frost tuo hiuksiin hillityn pastellisen violetin vivahteen.

Kun hiusdonitsi kasvoi aikuiseksi

Hiuskoristeet eivät tänä vuonna menetä suosiotaan - suosio on pikemminkin vasta alkanut. Vuonna 2019 hiuslaitteet nappaavat vaikutteita luksuksen puolelta. Hiusdonitsit vaihtuvat ylellisiin samettiluomuksiin, pinneissä nähdään kantaaottavia viestejä timantein koristeltuina ja yksiväriset, monogrammikuvioidut silkkihuivit sidotaan hillitysti niskaan.

Kokeile: L'Oréal Paris Stylista The Bun Gel-Spray silottaa hapsut ja haivenet kuosiin nopeasti. Lisää vain koriste!

Korkea, korkeampi, korkein

Kampaukset keskittyvät vuonna 2019 päälaelle. Oli kyseessä sitten poninhäntä, nuttura tai tupeeraus, on tärkeintä korkeuksia tavoitteleva muoto. Ylväästi päälaelle koottu kampaus on helppo tapa saada juhlallinen look, vaikka itse kampaus ei montaa pinniä vaatisi - kiitämme tätä trendiä, kun pitää luoda iltamenoon nopeasti näyttävä frisyyri!

Kokeile: Korkea hiustyyli vaatii kunnon kiinnityksen. Redken Hairsprays Triple Take 32 -hiuslakka ei petä vaativimmissakaan oloissa.

Joko sinä olet poiminut vuoden 2019 hiustrendeistä omasi? Kommentoi!