Trendimeikki 2019: värihuumaa, kuultoa ja luonnollisuutta

9.1.2019

Uusi vuosi, uudet trendit. Kauneustiimimme kristallipallossa näkyy kontrastisia värejä, luonnollisia ripsiä ja vielä luonnollisempi meikkipohja. Nämä 5 meikkikikkaa hallitsevat vuotta 2019!

Viime vuoden villitykset jäävät taa ja uusi vuosi aukeaa uusin trendein. Kokosimme kauneustiimin kesken vuoden 2019 kuumimmat meikkitrendit maailmalta ja nappaamme näistä viidestä kikasta ehdottomasti muutaman omaan käyttöön. Erityisen tervetulleiksi toivotamme luonnolliset ripset ja kirkkaat huulet, jo oli aikakin!

Väri asusteena

Vuonna 2018 värihuuma nosti päätään ja etenkin poskille sudittiin vakiintuneista tavoista välittämättä pinkkiä, oranssia ja malvaa. Tänä vuonna värien käyttö tasaantuu vaan ei katoa: väristä tulee asuste ja osa muuta tyyliä, trendikäs vivahde muuten ajattomassa lookissa. Löytyi väri sitten poskipäiltä, huulilta tai silmäluomilta, korostuu se eri tavalla kuin ennen ja turhan huolellisen häivyttämisen voi unohtaa. Parhaimmillaan väritrendi on nopsaan sutaistussa huulimeikissä, sormin taputellussa luomivärissä ja yllättävänä pilkkuna alaluomella.

Kokeile: Lancôme Metal Mattíc Eye Shadow Pencil Ombre Hypnôse Stylo -luomivärikynä tuo väriä halusi mukaan ripauksen tai runsaasti. Plussana trendikäs metallivivahde!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Lumene USA (@lumeneusa) jakama julkaisu

Kun kuultoa ei voi olla tarpeeksi

Muutaman viime vuoden aikana kasvomeikki on kulkenut vahvan varjostuksen ja contourin kautta sokaisevaan strobing-trendiin ja vuotta 2018 määrittäneeseen pronssiseen kokohehkuun kasvoilla. Tänä vuonna kannamme edelleen aurinkopuuteria ylpeänä, mutta nyt pohjameikki muuttuu entistä läpikuultavammaksi. Tavoitteena on meikkipohja, joka imitoi kasvohoidon tuloksia ja kosteutta täyteen pakattua ihoa. Saamme siis taatusti nähdä joukon geelimäisiä ja nestemäisiä meikkituotteita, jotka hohdon sijaan tuovat kasvoille lasimaista kiiltoa.

Kokeile: Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on geelimäinen kasvovoide, jonka kevyesti sävytetty koostumus tasoittaa ihon sävyä aavistuksen latistamatta luonnollista kuultoa.

Rohkeat huulet

Tämän trendin toivotamme tervetulleeksi ilolla! Huulimeikki rakentuu nyt väritrendiä mukaillen yhden puhtaan värin ympärille. Paloautonpunaiset, kiiltävät huulet ilmentävät vuotta 2019 täydellisesti ja parhaiten look toimii, kun sen yhdistää rentoihin kulmiin ja minimalistisiin ripsiin.

Kokeile: MAC-huulipunista löytyy se oikea sävy jokaiselle. Erityisesti suosittelemme MAC Cosmetics Amplified Crème Lipstick -huulipunia, joiden koostumus on värikylläinen ja miellyttävän pehmeä huulilla.

Luonnollinen lash lift

Ripsistä puheen ollen: tänä vuonna ne saavat olla lähes luonnontilassaan. Irtoripsien ja ripsipidennysten sijaan suositaan lash lift -hoitoja (perinteisemmin ilmaistuna ripsipermanentteja) ja pidentäviä ja erottelevia ripsivärejä. Nopein tie kotisohvalta trendien aallonharjalle on ripsien värjäys ja taivuttaminen ennen meikkiä. Armollinen kauneustyyli etenkin meille kiireisille.

Kokeile: RefectoCil ripsi- ja kulmasävyte värjää ripset ja Shiseido Makeup Eyelash Curler -ripsentaivutin kihartaa.

Monipuolinen silmämeikki

Vaikka ripsilook on tänä vuonna luonnollinen, se ei estä luomivärin käyttöä - päinvastoin. Vuoden 2019 luomivärit omistautuvat puhtaille pastelleille, rohkeille foiled-koostumuksille ja kontrasteille muun meikin kanssa. Silmämeikki saa nyt poiketa näyttävästi huulimeikistä, mikä luo jännittäviä ja raikkaita vivahteita katukuvaan. Parita pastellinen silmämeikki vahvoihin huuliin ja saat tämän hetken kuumimman näytöslavameikin hetkessä!

Kokeile: Omistaudu pastelleille! IsaDora Face Glow -korostuspaletin sävyt toimivat paitsi poskipäillä, myös luomilla.

Aiotko kopioida trendit omaan meikkipussiin? Kerro kommenteissa!