Uutta Elevenillä: Beauty Garden -luonnonkosmetiikka

10.2.2019

Beauty Garden on luonnonmukaista ihonhoitoa, jonka ainesosat on tuotettu kestävällä tavalla. Tuotemerkki hyödyntää kasvien satokausia tuotannossaan, mikä tekee kauneudenhoidosta ekologisempaa. Tutustu uutuuteen!

Beauty Garden on ranskalaista luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan. Ranskalaiset suosivat tuotteissaan vaikuttavia ainesosia ja elämyksellisyyttä - tämän vuoksi Beauty Garden kuuluu ehdottomaan kärkikastiin luonnollisten ihonhoitotuotteiden saralla. Kauniit, puisin yksityiskohdin koristellut pakkaukset kätkevät sisälleen satokausiajatteluun perustuvan sisällön.

Tässä artikkelissa luomme katsauksen siihen, mikä tekee Beauty Gardenista ainutlaatuisen valikoimassamme ja vinkkaamme muutamista sarjan huipputuotteista.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa - ilman täyteaineita

Beauty Garden -tuotteilla on luonnollisuuden takeena NaTrue-sertifiointi, joka varmistaa ainesosien tulevan suoraan luonnosta. Tuotemerkki luottaa formuloinnissa yksinkertaisiin koostumuksiin, joissa vaikuttavaa ainetta on aina vähintään 20%. Tarkoitus on, että kunnollisen ihonhoitorutiinin rakentamiseen ei tarvita runsasta arsenaalia vaan jo 2-3 tuotetta riittää. Beauty Garden pyrkii siis ihonhoidon yksinkertaistamiseen ja siihen, että yksittäiset tuotteet ovat monikäyttöisiä ja sopivat monenlaisiin tarpeisiin.

Luomutuotantoa ja satokausiajattelua

Beauty Garden ottaa tuotannossaan huomioon monia ekologisuuteen ja ympäristöön vaikuttavia seikkoja. Yli 95% tuotemerkin käyttämistä ainesosista on valvottua luomutuotantoa ja oma puutarha mahdollistaa raaka-aineiden laadun seurannan. Raaka-aineiden keräämisessä noudatetaan satokausiajattelua: jos satoa ei saada, ei valmisteta tuotteitakaan. Tämä takaa sen, että Beauty Garden voi varmistua ainesosiensa laadusta parhaalla mahdollisella tavalla - tuottamalla ne itse. Pakkauksien puiset yksityiskohdat hankitaan kestävän kehityksen opein hoidetusta ranskalaisesta metsästä.

Violettia porkkanaa, kurkkua ja kurpitsaa

Jokaisen Beauty Garden -tuotteen vaikuttava ainesosa tulee esille jo pakkauksen kuvasta ja nimestä. Tuotemerkki haluaa viestiä asiakkailleen läpinäkyvästi ja yksinkertaisesti, mihin kunkin tuotteen vaikutus perustuu. Beauty Garden hyödyntää tuotteissaan paitsi perinteisiä kosmetiikasta tuttuja ainesosia, myös jännittäviä ja harvinaisia raaka-aineita kuten violettia porkkanaa, kurpitsaa, punajuurta ja villiorvokkia. Säilöntäaineina tuotteissa käytetään fermentoitua retiisiä ja E-vitamiinia.

Keräsimme yhteen 3 tuotesuositusta Beauty Gardenin tarkoin koostetusta valikoimasta. Nämä sopivat kaikille!

Chamomile Cleanser - Kamomillaa sisältävä kaksifaasinen puhdistusvesi sopii sekä meikin poistoon että kasvoveden tapaan käytettäväksi. Ihanan tuoksuinen, hellävarainen puhdistusvesi sisältää suolaa, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa. Parasta on, ettei puhdistusvettä tarvitse huuhdella iholta eli se sopii myös kiireisille!

Cucumber Facial Mask - Kurkkukasvonaamio tuo virkistystä kaikille ihotyypeille. Raikas ja aidolta kurkulta tuoksuva, vihreä naamio toimii sekä lyhyellä vaikutusajalla että yön yli käytettynä.

Marigold Balm - Kehäkukkavoide on todellinen moniottelija, jonka pitäisi löytyä jokaisen kaapista. Monikäyttöinen kehäkukkavoide rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja jättää iholle suojaavan pinnan, joka voi edesauttaa esimerkiksi nirhaumien paranemista. Kasvoille ja vartalon iholle sopiva voide tuo ravitsevaa suojaa sinne, missä sitä tarvitaan.

Koko valikoiman löydät tästä linkistä: Beauty Garden