Ystävänpäivä 2019: lahjavinkit romanttiseen päivään

31.1.2019

Ystävänpäivänä voi hemmotella sekä kumppania että kaveria. Valitsimme valikoimastamme lahjapussiin ruusukultaa, kukkaistuoksuja ja edullisia kangasnaamioita, joista riittää vaikka koko kaveriporukalle.

Vuoden romanttisin päivä on pian täällä ja moni valmistautuu juhlimaan kumppania tai ystävää. Vietti ystävänpäivää sitten kavereiden tai puolison kanssa, pieni muistaminen on aina paikallaan. Keräsimme yhteen sopivia lahjaehdotuksia kosmetiikan parista eri tilanteisiin.

Lahjaksi hetki omaa aikaa

Erilaiset hoitolalahjakortit ovat aina hyvä idea, mutta niiden kohdalla hinta tai saavutettavuus voi muodostua ongelmaksi. Suosittelemme hemmottelunnälkäiselle ystävälle esimerkiksi kangasnaamiosettiä, jonka avulla kasvohoidon voi toteuttaa kotioloissa mukavasti ja kiireettömästi. Yksittäinen kangasnaamio korvaa näppärästi myös ystävänpäiväkortin, jolloin siitä tulee täydellinen pieni muistaminen harrastuskaverille tai työtoverille.

Kokeile: Holika Holikan mopsinaamio sopii koiranomistajalle. Skin79 All That Rose -ruusunaamio ilahduttaa ruusukimpun sijaan. Aromatica Calendula Soothing Relief Mask -kangasnaamio puolestaan sopii luonnonkosmetiikkaa suosivalle.

Ruusukullan huumaa

Jos todella haluat panostaa, tartu lahjan suunnittelussa yhtenäiseen teemaan. Miten olisi esimerkiksi ruusun muotoinen, kultainen kasvopuuteri ja kimppu ruusuja? 24 karaatin kultaa sisältävän kasvonaamion pariksi sopivat puolestaan sirot, kultaiset korvakorut. Tänä vuonna inspiroiduimme ruusukullasta lahjaideoissa, mutta teeman suhteen vain taivas on rajana!

Kokeile: Peter Thomas Roth 24K Gold Mask -kasvonaamio on koruharakan lemppari. Gucci Guilty Pour Femme EdP -hajuvesi ilahduttaa pehmeän kukkaisella tuoksulla. Lancôme Starlight Sparkle La Rose A Poudrer -puuteri on todellinen ylellisyystuote, jossa on vintage-henkeä. Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils -ripsiväri on klassikko, jonka kultainen hylsy tuo arkeen ripauksen juhlaa.

Sano se tuoksulla

Hajuvesi on perinteinen lahja kumppanille ystävänpäivänä. Tuoksulahja voi tarkoittaa kuitenkin jotain kivaa myös itselle, sillä valmistajat ovat tuoneet markkinoille useita toisiinsa sopivia parituoksuja. Erityisen samanmielinen pari hankkii kylppärin hyllylle esimerkiksi Calvin Kleinin jaettavan, kaikille sukupuolille sopivan tuoksun. Yllätä siis sekä itsesi että puolisosi uudella hajuvedellä - testatkaa tuoksujen yhteensopivuutta esimerkiksi romanttisen illallisen parissa.

Kokeile: Emporio Armani In Love With You EdP sopii yhteen Emporio Armani Stronger With You Intensely EdP -hajuveden kanssa. Calvin Klein CK One Gold EdT -hajuvesi sopii pariskunnan yhteiskäyttöön ja siinä on miellyttävä, ajaton vivahde.