Varma yhdistelmä juhlakauden silmämeikkiin: violetti ja kulta

13.12.2017

Tämän vuoksi juhlakauden meikeissä kannattaa antaa pääpaino silmämeikille! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Vinkki upeaan sävy-yhdistelmään: violetti ja kulta. Nämä kaksi sävyä täydentävät toisiaan kauniisti ja sopivat mitä parhaimmin juhlakauden silmämeikkeihin. Kokeile esimerkiksi tätä säihkyvää juhlameikkiä!

Violettinen silmämeikki syntyy helposti kolmella sävyllä. Ulkonurkan tumma violetti tuo meikkiin syvyyttä ja intensiivisyyttä, trendikkään punertava sävy pehmentää sitä ja kullanhehkuinen luomiväri antaa meikille ylellistä loistetta.

Tätä silmämeikkiä tehtäessä käytiin varkaissa poskipunapaletin puolella. Monipuolinen NYX PROFESSIONAL MAKEUP Sweet Cheeks Blush Palette -poskipunapaletti sisältää loistavan valikoiman poskipunasävyjä, jotka sopivat loistavasti myös silmämeikkiin.

Silmäluomen ulkonurkan ja alaluomen ripsirajan intensiivinen violetti sävy on peräisin NYX PROFESSIONAL MAKEUP Love Contours All Palette -meikkipaletista, jolla syntyy tyylikkäitä meikkejä niin arkeen kuin juhlaankin.

Juhlalookin tärkein elementti on tietysti kimallus. Ripsirajaan on luotu graafinen siipirajaus käyttäen kultaista IsaDora Glitter Eyeliner -rajaustuotetta. Lopputulos viimeistellään runsaalla määrällä ripsiväriä. Kimalteisen rajaustuotteen lisääminen on myös kätevä tapa muuntaa päivämeikki hetkessä iltamenoihin sopivaksi.

Vinkki: Silmämeikkiin saa hauskaa pilkettä lisäämällä kimaltavan rajauksen yläluomen sijaan alaluomen ripsirajaan kuten tässä aiemmassa meikkilookissa on tehty.

Koska meikin pääpaino on intensiivisissä ja säkenöivissä silmissä, riittää huulilla kevyt, jopa väritön huulikiilto. Kauneustiimimme rakastaa tällaista juhlalookkia, sillä kevyt huulimeikki takaa, että juhlakauden herkuista voi nauttia huoletta ilman, että huulimeikkiä tarvitsisi korjailla tai punan leviämisestä pitäisi huolestua!

Kuuluuko kimalle juhlameikkiisi? Kerro kommenteissa!

LUE MYÖS NÄMÄ

Näin teet raikkaan juhlameikin

Lisää pilkettä klassiseen juhlalookkiin!

Näin teet täydellisen smoky eyes -meikin