search

IsaDora
Big Bold Extreme Mascara

17 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
IsaDora Big Bold Extreme Mascara on uusi, äärimmäisen näyttävää jälkeä tekevä versio suositusta IsaDora Big Bold Mascarasta. Ripsiväri antaa entistä enemmän tuuheutta ja sen kookas kuituharja yhdessä ripsivärin notkean koostumuksen kanssa tekevät rip… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

IsaDora Big Bold Extreme Mascara

IsaDora Big Bold Extreme Mascara on uusi, äärimmäisen näyttävää jälkeä tekevä versio suositusta IsaDora Big Bold Mascarasta. Ripsiväri antaa entistä enemmän tuuheutta ja sen kookas kuituharja yhdessä ripsivärin notkean koostumuksen kanssa tekevät ripsivärin kerrostamisesta vaivatonta.

  • Tuuheuttava ripsiväri
  • Kliinisesti testattu
  • Hajusteeton

Koko: 14 ml

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

IsaDora Big Bold Extreme Mascara

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Tuuheuttava mascara
2017-06-02 kirjoittanut: Mia R
MIelestäni IsaDoran "Big bold" mascara lilassa tuubissa on parempi kuin tämä. Molemmat tuuheuttaa hyvin mutta Big bold levittyy siistimmin (ja pidentää) kuin tämä big bold extreme. Neljä tähteä silti, eli hyvä perusmascara tuuheiden ripsien ystävälle.
Suositeltu kenelle: tuuheiden näyttävien ripsien ystävälle
1 / 1 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Todella näyttävää jälkeä tekevä ripsiväri!
Minulla on hennot, mutta pitkät ripset ja haluan niihin näyttävyyttä. Tämä ripsiväri antaa ripsiin todella, todella paljon massaa ja ripsistä tulee hyvin näyttävät. Koska ripsiväri antaa ripsille niin paljon massaa, ei lopputulos ole täydellisen eroteltu, mutta who cares jos saa näin massiiviset ripset yhdellä ripsivärillä vaikkapa sitten vaan iltamenoihin. Arkeen tämä voi olla monilla liian näyttävän lopputuloksen luova, mutta jos ripsissä on vähänkin pituutta ja niihin iskee tällä lisää volyymia, niin ripset eivät kyllä taatusti jää huomaamatta!

Ripsivärissä on melko iso harja, jollaiset eivät tavallisesti sovi omille ripsilleni, sillä hennot ripseni eivät mene harjasten väleihin. Tässä ripsivärissä harjakset olivat kuitenkin sen verran harvat, että ripsiväri levittyi ripsiin vaivatta.
Suositeltu kenelle: Erittäin näyttäviä ripsiä haluavalle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää