search

IsaDora
Build-Up Extra Volume Mascara Waterproof

Alkaen:
13,60 €
Valitse tuote
 • 20 Black

14 €
 • 21 Dark Brown

13,80 €
 • 22 Black Brown

15 €
 • 23 Dark Blue

13,60 €
Kerro ystävälle
Dramaattisesti paksummat ja tuuheammat ripset! Vedenkestävä IsaDora Build-Up Extra Volume Mascara Waterproof -ripsiväri kuivuu ripsiin nopeasti ja sen elastinen koostumus mahdollistaa usean kerroksen levittämisen. Ripsivärin erityisen XL-harjan kiil… Lue täältä lisää

IsaDora Build-Up Extra Volume Mascara Waterproof

Dramaattisesti paksummat ja tuuheammat ripset! Vedenkestävä IsaDora Build-Up Extra Volume Mascara Waterproof -ripsiväri kuivuu ripsiin nopeasti ja sen elastinen koostumus mahdollistaa usean kerroksen levittämisen. Ripsivärin erityisen XL-harjan kiilamaiset harjakset levittävät ripsivärin runsaana ripsiin ja antavat ripsille välittömästi tuuheutta. Samalla ne myös erottelevat ripset. Ripsivärin hoitava koostumus sisältää mm. glyseriiniä ja punaleväuutetta.

 • Vedenkestävä ripsiväri
 • Silmälääkärien testaama
 • Sopii myös herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille
 • Kliinisesti testattu

Koko: 12 ml

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

IsaDora Build-Up Extra Volume Mascara Waterproof

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Luottoripsari
2019-05-04 kirjoittanut: Emma (ikä: 15-24)
Itsellä sen verran tikkusuorat yläripset, että on pakko käyttää vedenkestävää ripsiväriä, mikäli haluaa taivutusten pysyvän pidempään kuin muutaman minuutin. Tämä hoitaa sen suhteen hommansa kyllä hienosti! Taivutukset pysyvät helposti koko päivän. Ripsiväri ei myöskään varise, ja sanansa mukaan pitää hyvin vettäkin (terveisin henkilö jolta jää sopivasti aina sadepäivinä sateenvarjo eteisen naulaan roikkumaan). Itse olen myös tykännyt kovasti harjan koosta, ei ole liian pieni yläripsille, muttei myöskään kömpelön iso alaripsille. Juuri sopiva välimaastoon asettuva koko. Kaiken kaikkiaan yksi parhaista rispiväreist, joita on tullut kokeiltua! Plussaa myös hyvästä hinta-laatusuhteesta.
Suositeltu kenelle: Erityisesti niille, jotka haluavat suorien ripsien taivutusten pysyvän hyvin paikoillaan koko päivän
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Luonnollinen
2017-03-10 kirjoittanut: Jenni T (ikä: 25-34)
Luottoripsivärini. Pitää taivutukset täysin. Kerrostamisella saa hyvinkin näyttävät ripset ja kerrostuu hyvin. Muutamalla kerroksella luonnollinen lopputulos. Kokeilemistani vedenkestävistä hankalin poistaa, mutta Humektanilla lähtee helposti. Ei varise. Plussaa vielä siitä että tätä saa ruskeana.
Suositeltu kenelle: Ripsientaivuttajan käyttäjälle, pitkäripsiselle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Luottoripsiväri
2018-05-28 kirjoittanut: Emmi
Ystäväni suositteli tätä ripsiväriä minulle, kun vihdoin luovuin ripsenpidennyksistä ja etsin ripsiväriä, joka pitää taivutukset läpi päivän. Tämä todellakin pitää taivutukset läpi päivän ja pysyy muutenkin ripsissä niinkin tiukasti, että puhdistukseen saa käyttää aikaa. Kerrostamalla saa näyttävämmät ripset, pari kerrosta riittää hyvin arkimeikkiin.

Annan tuotteelle neljä tähteä, koska ripsivärin poisto vie aikaa ja mielestäni ripsiväri ''kuivuu'' melko nopeasti, reilussa kuukaudessa koostumus muuttuu tönkönpuoleiseksi. Plussaa huokeasta hinnasta, ei paljon lompakkoa kevennä ja näin ei kirpaise ostaa uutta melko tiuhaan. Joka tapauksessa tämä on luottoripsivärini, en vaihtaisi ihan helposti!
Suositeltu kenelle: Ripsentaivuttajan käyttäjille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
 • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
 • Toimitusaika 3-5 arkipäivää