search

IsaDora
Cover Up Stick 'n Brush Foundation & Concealer SPF 30

Alkaen:
16,60 €
Valitse tuote
  • 01 Light Beige

18,50 €
  • 03 Cool Beige

18,40 €
  • 05 Sand Beige

18,50 €
  • 07 Olive Beige

16,60 €
Kerro ystävälle
IsaDora Cover Up Stick 'n Brush Foundation & Concealer SPF 30 on monipuolinen meikkituote, jonka 3-in-1-koostumus yhdistää meikkivoiteen, peiteaineen ja aurinkosuojakertoimen. Iholle helposti levittyvä meikkipuikko on helppoa häivyttää kasvoille … Lue täältä lisää

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush Foundation & Concealer SPF 30

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush Foundation & Concealer SPF 30 on monipuolinen meikkituote, jonka 3-in-1-koostumus yhdistää meikkivoiteen, peiteaineen ja aurinkosuojakertoimen. Iholle helposti levittyvä meikkipuikko on helppoa häivyttää kasvoille sen päässä olevan pehmeän ja napakan siveltimen avulla. Meikkipuikko luo iholle luonnollisen puuterimaisen mattapinnan ja kätkee alleen ihon sävyn epätasaisuudet samalla kun sen suojakerroin 30 auttaa ehkäisemään auringon haitallisia vaikutuksia iholla. Kätevä puikko on helppoa pitää mukana laukussa ja sopii täydellisesti meikkipohjan korjailuun päivän aikana.

  • 3-in-1: Meikkivoide, peiteaine ja aurinkosuojatuote (SPF 30)
  • Meikkisiveltimen harjakset synteettistä karvaa

Koko: 8 g

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush Foundation & Concealer SPF 30

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

IsaDora Cover Up Stick 'n Brush Foundation & Concealer SPF 30

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Loistava tuote, suppea sävyvalikoima
2017-08-06 kirjoittanut: Clarissa B (ikä: 25-34)
En uskonut pitäväni tällaisesta puikkomeikkivoiteesta, mutta tämä on yksi suosikeistani. Puikko on helppokäyttöinen ja meikkivoiteen saa levitettyä nopeasti, kun ensin piirtää viiruja kasvoilleen ja sen jälkeen tasoittaa. Käytin kerran puikon toisessa päässä olevaa sivellintä, mutta se oli turhan hidasta ja työlästä. Toimii kuitenkin hädässä ja erityisesti pienellä alueella. Itse kuitenkin levitän tuotteen mieluiten meikkisienellä. Muutama huono puoli tuotteessa kuitenkin on. Ensiksi sävyvalikoima on melko huono. Jouduin itsekin valitsemaan omaa ihonsävyäni tummemman ja keltaisemman sävyn. Toiseksi tuotetta on melko vähän ja se kuluu loppuun melko nopeasti. Kolmanneksi tuote ei ole sopivin kuivalle/pintakuivalle iholle, sillä se korostaa kuivia kohtia entisestään. Rasvaiselle iholle tuote sen sijaan on loistava! Suosittelen kokeilemaan, jos valikoimista löytyy itselle sopiva sävy ja iho ei ole pintakuiva tai kuiva.
Suositeltu kenelle: Rasvoittuvalle ja normaalille iholle sekä myös sekaiholle.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää