Isänpäivä 2021- lahjaideat isälle

Suodata

Isänpäivä - muista isää kosmetiikalla

Isänpäivää vietetään 14.11.2021 ja silloin usein lapset muistavat isiä, isoisiä, isäpuolia tai muita läheisiä aikuisia. Ennakkoluuloista poiketen isä voi ilahtua myös kosmetiikasta, kuten suihkugeelistä, hajuvedestä tai partatuotteista. Tältä sivulta löydät parhaat lahjaideat isälle isänpäivänä.

 

Isänpäivän historiaa

Isänpäivää on ensimmäistä kertaa vietetty jo 1910-luvulla Yhdysvalloissa. Isänpäivän keksijäksi kerrotaan usein washingtonilainen Sonora Smart Dodd, joka halusi kiittää isäänsä. Doddin isä oli huolehtinut kuusilapsisesta perheestä sen jälkeen, kun hänen vaimonsa oli kuollut lapsivuoteeseen. Isänpäivästä tuli pian suosittu juhla ympäri Yhdysvaltoja ja sitä juhlitaan yhä Yhdysvalloissa kesäkuussa. Vuonna 1966 isänpäivästä tuli Yhdysvalloissa virallinen juhlapäivä. Tämän julistuksen vanavedessä Suomessa isänpäivää on juhlittu vakiintuneesti noin 70-luvulta alkaen. Pohjoismaissa ja Suomessa isänpäivää on päätetty viettää marraskuun toisena viikonloppuna. Vuodesta 2019 asti isänpäivä on ollut virallinen liputuspäivä Suomessa, tätä ennen juhlapäivä oli vakiintunut liputuspäivä.

 

Nykyisin isänpäivänä isälle, isoisälle tai muulle läheiselle aikuiselle annetaan kortti tai lahja, ja usein isänpäivän vierailuun kuuluu isänpäivän lounas tai ravintolaillallinen yhdessä perheen ja läheisten kanssa.

 

Mitä lahjaksi isälle?

Erilaiset valmiit lahjapakkaukset ovat helppo ja käytännöllinen ratkaisu lahjapulmiin. Valikoimastamme löytyy erityisesti hajuvesien lahjapakkauksia, joissa tulee mukana esimerkiksi stick-deodorantti, suihkugeeli tai toinen tuoksu. Myös ihonhoitoon keskittyvät tuotemerkit sisältävät miehille suunnattuja lahjapakkauksia. Katso vaihtoehdot esimerkiksi Biothermilta, Clarinsilta ja Cliniquelta. Kaikki miesten ihonhoitotuotteet kasvoille löydät tästä linkistä.

 

Partaa tai hiuksia muotoileva isä ilahtuu laadukkaista tuotteista, joiden ansiosta muotoilu helpottuu. Suosittelemme erityisesti Bulldog Skincare -tuotemerkkiä, jonka luonnollisista ainesosista koostuvat tuotteet sopivat kaveriksi parran sheivaukseen ja ihonhoitoon. Hiustenhoidon saralla moni tuotemerkki tarjoaa erityisiä, miehille suunnattuja tuotteita. Esimerkiksi Redken Brews -tuotteet ovat hauska lahja oluen ystävälle, sillä ne sisältävät mallasta. Katso kaikki miesten hiustuotteet tästä linkistä.

 

Mikäli isällä on lyhyt tai pitkä parta, olennainen tuote parran hoidossa on partaöljy. Partaöljy tekee parrasta helpommin muotoiltavan ja pehmeämmän tuntuisen, jolloin se myös näyttää siistimmältä vähällä vaivalla. Katso kaikki partatuotteet tästä linkistä.

 

Kun haluat antaa isälle jotain spesiaalia, suosittelemme katsomaan eksklusiivisten ja persoonallisten hajuvesien puoleen. Huolella valittu, tyylikäs hajuvesi ei tule vastaan joka tyypillä. Laadukkaita ja hienostuneita hajuvesiä lahjaksi löydät muun muassa Tom Fordilta, Acqua Di Parmalta ja Maison Margielalta. Kaikki miesten hajuvedet löydät tästä linkistä.

 

Katso myös

Halloween

Single's Day

Pink Friday

Black Friday

Cyber Monday

Elevenin joulukalenteri

Kosmetiikkakalenterit

Jouluale & välipäivien alennusmyynti

Äitienpäivän lahjavinkit

Ystävänpäivän lahjavinkit

Pääsiäisale