search

It'S SKIN
Hyaluronic Acid Moisture Serum

25,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Kuivan ja kosteusköyhän ihon pelastaja! It'S SKIN Hyaluronic Acid Moisture Serum -kasvoseerumi tuo iholle tehokasta kosteutusta samalla kun se heleyttää ja kirkastaa ihoa. Kasvoseerumi sisältää hyaluronihappoa, joka on tunnettu kyvystään kyetä sitoma… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

It'S SKIN Hyaluronic Acid Moisture Serum

Kuivan ja kosteusköyhän ihon pelastaja! It'S SKIN Hyaluronic Acid Moisture Serum -kasvoseerumi tuo iholle tehokasta kosteutusta samalla kun se heleyttää ja kirkastaa ihoa. Kasvoseerumi sisältää hyaluronihappoa, joka on tunnettu kyvystään kyetä sitomaan jopa 1000 kertaa painonsa verran kosteutta. Samalla runsaasti antioksidanttista C-vitamiinia sisältävä akerola auttaa tekemään ihosta heleämmän näköisen ja vähentämään ihon sameutta. Ihosta tulee täyteläisen kosteutettu, rauhoitettu ja sen luonnollinen hehku palaa.

  • Kuivalle ja kosteusköyhälle iholle
  • Kosteuttaa, rauhoittaa ja heleyttää

Koko: 40 ml

Käyttö

Levitä seerumia puhdistetulle iholle kasvoveden ja mahdollisen hoitonesteen jälkeen aamuin illoin. Jos käytät seerumia osana It'S SKIN Hyaluronic Acid Moisture -ihonhoitorutiinia, levitä iholle ensin It'S SKIN Hyaluronic Acid Moisture Toner -kasvovettä, sen jälkeen It'S SKIN Hyaluronic Acid Moisture Emulsion -kosteusemulsiota ja kolmanneksi It'S SKIN Hyaluronic Acid Moisture Serum -kasvoseerumia. Levitä seerumin päälle It'S SKIN Hyaluronic Acid Moisture Cream -kosteusvoidetta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää