search

John Frieda

John Frieda on hiustenhoitosarja, joka tuo hiustenhoidon ja muotoilun lähelle tavallista kuluttajaa. John Frieda on kansainvälinen brändi, jonka stylistit ja hiusasiantuntijat kuuntelevat hiusongelmien kanssa painivia asiakkaitaan maailmalla ja vastaavat tuotekysyntään sen mukaan. Ainoastaan asiakasta kuuntelemalla on mahdollista kehittää paras mahdollinen hiustenhoitotuote!

John Friedan kantava ajatus on tarjota kuluttajille kampaamolaatua kohtuuhinnalla. Jokaisella tulee olla mahdollisuus hoitaa ja muotoilla hiuksiaan viimeisimpien trendien mukaisesti. Edullinen hinta ja riittoisat pakkaukset tuovat hiusmaailman tehokkaimmat ainesosat ja teknologiset saavutukset kaikkien saataville. John Frieda tuo esiin jokaisen oman, persoonallisen tyylin!

John Frieda -tuotevalikoima

John Friedan valikoima sisältää tuotteita sekä hiusten hoitoon että niiden muotoiluun. Hiustenhoitotuotteet on jaettu hiusten värin ja hiustyypin mukaan: tummahiuksiset löytävät oikeanlaisen hoitoaineen Brilliant Brunette-sarjasta, vaaleaveriköt Sheer Blonde -tuotteista ja karheiden hiusten kanssa kamppailevat tarttuvat ensimmäiseksi Frizz Ease -linjaan. Muotoilun puolella John Frieda tarjoaa auttavan käden hiusten lämpösuojaukseen, silottamiseen, kihartamiseen ja viimeistelyyn. Yksinkertaiset, selkeästi muotoillut pakkaukset ovat yksi syy John Friedan yhä kasvavaan suosioon.

9 tuotetta
1
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää