John Frieda
Dream Curls Conditioner

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
9,90 € Suos. hinta 10,95 €
9,90 € Suos. hinta 10,95 €
Variantti : 250 ml
Katso myös
Tuotetiedot

John Frieda Frizz-Ease Dream Curls Conditioner on kiharille ja tapuisille hiuksille kehitetty hoitoaine, joka auttaa vähentämään hiusten pörröisyyttä. Kosteuttava hoitoaine korostaa hiusten taipuisuutta ja auttaa niitä kihartumaan kauniisti.

  • Sopii myös värjätyille hiuksille

Koko: 250 ml

Tuotenumero: 43616
Käyttö

Levitä hoitoainetta märkiin, pestyihin hiuksiin ja anna sen vaikuttaa hetki. Huuhtele hiukset.

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Dimethiconol,Sodium Citrate,Linalool,Aqua,Parfum,Limonene,Benzyl Alcohol,Tocopheryl Acetate,Methylchloroisothiazolinone,Methylisothiazolinone,Cetearyl Alcohol,Behentrimonium Chloride,Cetyl Esters,PEG-14M,Glycine,Malic Acid,Simmondsia Chinensis Seed Oil,Butyphenyl Methylpropional,Polyquaternium-47

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Dream Curls Conditioner

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut