John Frieda
Go Blonder Lightening Shampoo

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
9,90 € Suos. hinta 10,95 €
9,90 € Suos. hinta 10,95 €
Variantti : 250 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Shampoo auttaa kirkastamaan vaaleita ja vaalennettuja hiuksia. Sitruunauutetta ja kamomillaa sisältävä koostumus sulkee hiussuomuja ja tekee hiuksista kauniin kiiltävät samalla kun se puhdistaa hiuspohjan.

Koko: 250 ml

Tuotenumero: 43591
Käyttö

Hiero shampoota märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhtele hiukset ja toista tarvittaessa. Käytä yhdessä John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Conditioner -hoitoaineen ja John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Controlled Lightening Spray -vaalennussuihkeen kanssa saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Ainesosat

Glycerin,Cetyl Alcohol,Butylene Glycol,Propylene Glycol,Betaine,Tocopherol,Linalool,Sodium Laureth Sulfate,Aqua,Parfum,Butylphenyl Methylpropional,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,Limonene,Disodium EDTA,Hexyl Cinnamal,Cocamidopropyl Betaine,Benzyl Alcohol,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Sodium Chloride,Glycol Distearate,Alcohol,Methylchloroisothiazolinone,Methylisothiazolinone,Sodium Hydroxide,Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract,Lactic Acid,Yellow 10,Chamomilla Recutita Flower Extract,Curcuma Longa Root Extract,Crocus Sativus Flower Extract,Vitis Vinifera Juice Extract,Vitis Vinifera Seed Extract,Glycine,Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Cocamide MEA,Sodium Xylenesulfonate,Malic Acid

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Go Blonder Lightening Shampoo

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut